| |
Gfs akşam güncellemesinde normalde 2. Salınımın önünü kapatan yb yi koridoru daha açık durumda verdi. Iyi bir işaret ufak çaplı bir sürpriz olabilir
Arkadaşlar GFS akşam güncellemesi sürüyor, ayın 14 ü perşembeye Marmara'ya 850 hpa da -8 veriyor, buda iyiye işaret görünüyor, bu demektirki perşembe,Cuma günleri bir sürpriz olabilir, sürpriz olabilir diyorum, hemen heyecanlanmak yok, temkini elden bırakmayalım...( ne olur, ne olmaz...
) Güncellemenin gidişatını takipteyim, bakalım ayın 24 üne neler verecek?
(02-11-2019, 07:01 PM)Bir Dost Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu saatten sonra sistem ufak ufak bize dönmeye başlayacaktır. Tatmin edermi derseniz, yağan Kar ise azda tutsa beni tatmin eder açıkcası çünkü özlemle bekliyoruz, Ay sonu sanırım hepimizi mutlu edecek bir sistem geliyor ona hazırlık olur bu sistem..
(02-11-2019, 07:09 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-11-2019, 07:01 PM)Bir Dost Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İkinci mesajda belirttiğim sürpriz doğru önümüzdeki sistem içindi. Ama esas 14 şubattan başlayan güncellemedeki değişimler (siklon haraketlerinde) kuzeyde azorun üzerinden tırmanacak bir siklonun varlığını gösterdi. Bu da 18 şubat civarinda ülkemize ve avrupaya doğru açık olan koridora soğuk akışını mümkün kılabilecek. Çünkü azorun şekli bozulduktan sonra güneyle bağlantısını kesip geniş yatay bir yükseğe dönüşüp soğukları kesme durumu var. Bu ihtimali zayıflatabilir bu değişim.
1987 kışında 14 yaşındaydım ve bu havalar bana o tarihi hatırlatıyor.İnsallah 46 yaşımda böyle bir mutluluğu duyguyu yaşarım çocukluk gunlerime olan hasretimide biraz olsun azaltirim.Mart ayının ilk haftasından umutluyum hayırlısı olsun..
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| bulcelik, 33 Ziyaretçi |

Kuvvetli olmasa dahi seyirlik yağış alabiliriz
) Güncellemenin gidişatını takipteyim, bakalım ayın 24 üne neler verecek?