| |
(01-17-2019, 04:47 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-17-2019, 02:29 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-17-2019, 02:08 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yahu ne Avrupası Emin dostum, snow41 değerli görüşlerin için teşekkürler, benimde temennim bu yönde...
(01-17-2019, 05:25 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: UKMO ileriki dönem için ışık yaktı Azorun yükseliş bayaa iyi Bu görüntü Atlantik ridge (sırtı) dediğimiz bir desen. Bu desende Yükseğin konumu gereği soğuklar Batı Avrupa'ya kaçabilmektedir. ![]() Atlantik, Avrupa (ing-İskand), Birde Batı rusya taraflarında oluşan engelleme mevcut. Bize en uygun konumlama İskandinavya Avrupa arası blokajı dır. Bu engellemenin daha kuvvetli olabildiği kutup yükseği ile birleştiği sinoptik vardır. Aşağıda Avrupa'nın ve bizim havamıza yön veren bazı desenler mevcut. ![]() Stratosfer hareketleri ile bu desenleri az çok tahmin edebiliyoruz. Üst atmosferdeki hareketler bir kaç gün içinde daha oturaklı bir hal alacaktır. Tahminimizi detaylandırabilmek için bazı parametrelerin sıkılaşması gerekiyor. Bu gün yarın bazı verilerin daha sağlam bir hal alacağını düşünüyorum.
Beğenenler:
• Burak1980, Emirsiyahbeyaz, Emreitsa, Ftherdem, Ghost1, karlıgece, mehmet karsever, Primavera, Salih, Snowsedat, ThunderSnow
ayın 22 cılız sistem dışında 26 kadar sistem yok uzun bir süre kar görmek demek bu! umutlar 26 sonra kaldı. ben 30 31 ocak sistemin her kese istediği verecek olduğuna inanıyorum! içime doğdu benim. istanbul beklenen karı alacak bence. Eğer yanlışım varsa Serkan hocam düzeltir artık. son yazılanlardan yaptığım çıkarım bu.
Yavaş yavaş devasa polar worteks yönünü bize doğru evrilmeye başladı, bu akşamki ECMWF'de haliyle önem kazandı dostlar...Aşağıdaki modeller gerçekleşirse varya değmen benim yaslı, gamlı gönlüme...
şimdi kar geliyor ve 2019 efsane olacak öylemi? hadi hayırlısı! ALLAH CC izniyle diyelim. umudum tekrar yeşerdi arkadaşlar çok teşekkürler ederim size! bekleyelim artık kar mutluluktur.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, Əspəranza34, hacimuratt, mehmet karsever, Poyrazkarayel, 53 Ziyaretçi |