Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Abi ben bu işten zerre anlamıyorum ama şu SİKLON lafını duyunca bütün hevesim kaçıyor.

Selamün Aleykum, değerli KARSEVERLER, iyi akşamlar,  gectiğimiz günlerde etkilemesini beklediğimiz ve forumda bahsetmiş olduğumuz vurkac sistemi bugün itibariyle yurdumuzu etkisine almıştır. An itibarıyle Maltepe'nin sahil kesimi dahil KAR yağışları başlamıştır.Siklon konumlaması oldukca şaşırtıcı bir sistem olduğundan yağışların nerde, nekadar olduğunu tutturmanın güç olmasına sebebiyet veriyordu.Neyseki akşam saatlerinden itibaren KAR yağışı almaya başladıksada bu sistem bizi kesmeyecek cinsten olduğu baştan beridir kendini gösteriyordu. Bu sistem yarından itibaren etkisini kaybederken, ayın 27 sinden sonra daha dişedokunur, kuvvetli sistem emareleri bugünden itibaren modellere düşmüştür. Modeller aşağıda ve heyecan verici görüntüler içermekde, yani takibe değer görünüyor...Bu sistem bizi keseceğe benziyor, hem zamanlaması uzun, hemde etkili bir sistem gibi görünüyor. thumbsup
resim

resim

Emin bey nerelerdeydiniz ozlettiniz kendinizi umarim rahatsiz filan degildiniz sizi tekrardan aramizda gormekten mutlu olduk bugunmuydu dunmuydu bilmiyorum birde 23 - 25 arasi yine buna benzer bir sistem var deniyordu o varmi ama asil sistem aysonu simdiden ona odaklandik hayirlisi artik en azindan gecen seneki gibi hepte bos gecmiyor bu sene

Dudullu yikiliyor hey masallah iyi yagiyor sicaklik -1 derece. Seyirlik kar var masallah..rakim 150 metre
  Beğenenler:
  • mehmet karsever, snowserkan

(01-15-2019, 10:23 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey nerelerdeydiniz ozlettiniz kendinizi umarim rahatsiz filan degildiniz sizi tekrardan aramizda gormekten mutlu olduk bugunmuydu dunmuydu bilmiyorum birde 23 - 25 arasi yine buna benzer bir sistem var deniyordu o varmi  ama asil sistem aysonu simdiden ona odaklandik hayirlisi artik en azindan gecen seneki gibi hepte bos gecmiyor bu sene

21-25 arasında bir sistem var gibiysede pek etkili olacak gibi görünmüyor, yada şimdilik öyle görünüyor. Güçlenirse yazarız... thumbsup

Serkan hocam iyi akşamlar, ne yazık ki bir süre kar attı ve yağmura çevirdi izmitte. Acaba gecenin ilerleyen saatlerinde tekrardan kara çevirir mi?
Maalesef üst seviye rüzgarları dek için uygu değil gibi ne varsa siklondan alıcaz. O yüzden hevesle yağışı kaçırmayalım diyorum.
  Beğenenler:
  • burakrpc

(01-15-2019, 11:05 PM)nosnownoparty Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan hocam iyi akşamlar, ne yazık ki bir süre kar attı ve yağmura çevirdi izmitte. Acaba gecenin ilerleyen saatlerinde tekrardan kara çevirir mi?
Maalesef üst seviye rüzgarları dek için uygu değil gibi ne varsa siklondan alıcaz. O yüzden hevesle yağışı kaçırmayalım diyorum.
İyi akşamlar, 

Siklon yavaş yavaş uzaklaşıyor. 
Tekrar kar şeklini alacaktır ancak uzun süreli bir yağış olmaz. 

Sabırla ay sonuna hazırlanalım thumbsup

Serkan abi kralsın
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Snowsedat, snowserkan

Yine şakır şakır yağmur ve ardından 1-2 saatlik atıştırmalık karlı bir sistemin sonuna geldik. Böyle kaçıncı sistem oldu sayamadım. Neyse enseyi karartmak yok sistem kovalamaya devam.

Ben inanıyorum. Bu sene yeni bir Ocak 2017 sistemi yaşayacağız ve ben çocuklar gibi karda yuvarlanacağım. Gecenin bir yarısı kar üstünde yürüyüp avazım çıktığı kadar bağıracağım.

Bu sistemden de Bursa Karacabey’e iş çıkmaz. Diğer sistem ne zaman Serkan abi?

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, 21 Ziyaretçi