| |
Eğer marmara adalarına takılıp kalmaz ise avrupa yakasının güney sahillerine ve tekirdağın güneyine ilk etkin yağış geliyor yarım saat 45dk içinde.
Sorulara cevap vereceğim ancak 15/17 ocak sistemi, geçmiş sistemin İstanbul'a veremediğini kat kat verecek gibi duruyor.
Süre de, yağış da artar. İstanbul tekrar beyaza bürünmeye hazırlanıyor. Ne tesadüf ki biz bu sistemide önceden görmüşüz ![]() Ne kadar ilginç değil mi?
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Apse1907, Aslan536, Burak1980, Cemal reşit, Emreakc, Emreitsa, ErolB, gunay75, hakancitak, Hasan_iSTANBUL, sahinok, Serko, Snowhits, Snowsedat,
Hasan Abi bende baktım şimdi, akşam güncellemesi daha iyi çıktı. Nemlilik artmış, yagısta, ruzgarda poyraz gibi gördüm sanki. Şartlar daha iyi gibi
İstanbul adına fena bir sistem değil, iç bölgeler adına efsane. Accunun kar bazen ortadoğuyu ziyaret edecek tahminini bu güncellemede fazlasıyla gördük
(01-10-2019, 07:33 PM)sahinok Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstanbul adına fena bir sistem değil, iç bölgeler adına efsane. Accunun kar bazen ortadoğuyu ziyaret edecek tahminini bu güncellemede fazlasıyla gördük Arkadaslar Arkadaslar ruzgar degismis dek ihtimali olusmus yagis artmis Cok iyi olmus yaw Gene ciddi bir sistem degil ama bir gunluk ortu yapacak 5-10 cm kar gostermis hadi ins bu olur ardindan 20 sinde daha iyisi
Arkadaşlar merhaba sizler güzel tahmin yapınca heyecandan duramıyorum emeğinize sağlık banada kar yağınca sizlere doğa fotoğrafı atmak düşüyor bu gelicek olan 15/17 sistemi inş güzel kar bırakır ??
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 61 Ziyaretçi |