Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

resim

Herkese hayırlı sabahlar, şuanda İstanbul'un genelinde güneş hakim bu da nem oranını ve yağacak kar oranını arttırıyor birazdan Radarda göründüğü gibi genele yayılmış yağışlar almaya baslayacaz bu yağışlar Rüzgarında etkisi ve bulut oranının yoğunluğuna göre Akşam saatlerine kadar ara ara devam edecektir herkese dün geceki gibi o muhteşem yağışları görmesi dileğiyle..
  Beğenenler:
  • KMA76, ozkar, Primavera

(01-08-2019, 09:01 AM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar kopuyoruz  gidiyoruz harika yazıyorsunuz anlıyorum heycanlanıyorsunu ama yerde ince bir örtü hariç birşey yok cme ulaşan bir değer bile zor çıkar buralardan, genel yazıyorum Burak bey üzerinize alınmayınız lütfen, Emin bey attığınız resme bakıyorum hiçbirşey yok, yani yanlış almayın sakın ama 15 gün soğuk tarafta kalıp 1i siklonlu biri dekli 2 sistem alıp bu kadar bir serpinti görüyorsak ben bunu beğenmem ve üzülürüm, belki bu iki sistem yüzünden 15 gün kar ihtimali olmayacak o yuzden bu sistemlerin daha iyi olmasını beklerdim
resim

resim

resim
Valla 2 saat önce başladı ve böyle bir beklentim olmadığından beni tatmin etti açıkcası. Istanbul'un çalımlarından sonra bana gol gibi geldi. Smile
  Beğenenler:
  • burakrpc, KardanadamEmin, kardelisi, Primavera

herkes radara bakıyordur, fakat mavimsi bulutları değil yeşil ve üstünü beklediğimiz için kimse birşey yazmıyordur Smile

Radarda ustumde kutle yok. Kar yogunlasti.
  Beğenenler:
  • KMA76

yalnız kocaeli bölgesinde iyi kar yağışı var
  Beğenenler:
  • burakrpc, KMA76, Nil.Trabzon

(01-08-2019, 09:19 AM)Ömer18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Radarda ustumde kutle yok. Kar yogunlasti.

birde bölge yazılsa Sad

https://ibb.co/5R3xYq7
https://ibb.co/pXkM7GR
https://ibb.co/9wPMXN6 Ayazağa son durum inceden kar yağışı devam ???
  Beğenenler:
  • KMA76, Primavera

Rüzgar hızını arttırıyor ve buda DEK ihtimalini düşündürüyor, radardada muhteşem görüntüler mevcut buda ister istemez bir son dakika golümü geliyor demeden geçmek içimden gelmiyor..Karadeniz üzerinde rüzgar hızı nemle birleşince gayet güzel sonuçlar alındığı geçmişte tecrübe ile sabittir,  bundan ekmek çıkarmı ?neden olmasın... Spiteful Smile thumbsup
resim

the lucy poems by william wordsworth analysis
  Beğenenler:
  • adakar, Ali_Nalbant, karlıgece, KMA76, Nuray, Primavera, snowfall

(Son Düzenleme: 01-08-2019, 09:32 AM, Düzenleyen: Primavera.)

İnsanların küçük de olsa mutluluklarından mutluluk duyun.. bu platform bu güzelliği paylaşmak belki biraz da bulutlarda dolaşabilmek için var.. çatılardaki ya da sadece ağaçlardaki beyazlık da şuan kuru soğuktan ya da ahmak ıslatan bir yağmurdan çok daha keyifliyse keyfini çıkarın! Ya da siz çıkaramıyorsanız bırakın insanlar çıkarsın.. bu bakış açısıyla, 20 cm’lik örtü olsaydı da neden 30 cm değildi diye üzülürdük zaten ..
  Beğenenler:
  • ayar3460, burakrpc, Hunter, KardanadamEmin, KMA76, Nuray

Var görüntülerine göre maç en az 5 - 6 saat daha uzar bence, ve unutmayalım arkadaşlar maç sahada kazanılır hemen beyaz mendil sallamayalım Smile
  Beğenenler:
  • burakrpc, Primavera

Konuyu Okuyanlar:
27 Ziyaretçi