Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Rüzgar akşam saatlerine varmadan kuvvetlenecek (saatte 40 km civarı)
Daha organize açılar mevcut.

ŞİMDİ DE BEYLİKDÜZÜ COŞMUŞ

Tuzla da cılız bir yağış var
resim

Benim beklentimden daha az yagdi ama ben mutluyum iki sene sonra kar gorduk
  Beğenenler:
  • ersel candan

(01-07-2019, 08:52 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Akşam saatlerinden itibaren son parti yağışlar olacak.
Anadolu yakası ağırlıklı olacak, gece ve sabaha karşı olan yağıştan daha etkili.

Günaydın,

Boğaz çevresi akşam yağışında nasıl olur Serkan bey?

(Son Düzenleme: 01-07-2019, 09:18 AM, Düzenleyen: ersel candan.)

10 gündür devam eden harika bir sinoptiğimiz vardı ama olmadı, önce 2-3 ocak sonrası 8-7 ocak ilk göründükleri halden ve benim beklentimden çok uzak kaldı ve sınırda kalan bir hal aldılar. Modeller, 6 gün kar veren mgm, akom bile yanıldı, burada bu işi amatör ruhla yapan dostlar kazandı onlar hiçbir teknik bilgileri olmadan bu işi 10 gün önce söylediler ama son değilişimler sistemi bozdu olsun sağlık olsun, İnşsallah ocak bitmeden karadanadam yağacağımız o güzel günleri yaşarız.

Levent'te ağaçların, arabaların, çimlerin ve çatıların üstleri 4-5 cm kar var. kartpostallık görüntüler oluşmuş özellikle ağaçlardaki karlarla.

resim

resim

resim

resim

Beylikdüzünde kar tutmadı desem yeridir, şimdi kcekmeceye geldim hiç tutmamış ve yağış yok..esenyurtta ise 2 3 cm civarında vardi..Biz buseneki sistemleri teğet geçiyoruz belli ki.. sadece mobeselerden diğer ilçeleri izliyoruz..
  Beğenenler:
  • ersel candan

(01-07-2019, 06:44 AM)selenga Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fatih, Çapa rezalet.. İstanbul'dan sayarsanız tabii burayı..

Asıl İstanbul oralar :Smile  Bende aksine oralara yağmadımı İstanbula kar yağdı demem. Yani Hadımköy, Aydos filan buralara yağması bişey ifade etmiyor.
  Beğenenler:
  • myrex, snowfall

resim

resim

resim
Arnavutköy Kuzey Çevre yolu civarı
  Beğenenler:
  • adakar, Primavera

Konuyu Okuyanlar:
21 Ziyaretçi