| |
(01-06-2019, 10:23 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bağcılar küçükçekmece sişli beykoz golleri geldi mantıken o gelen sistem anadoolu yakası ve gebze ye gelecek ilerleyen saatlerde ben o mantığı kuruyorum ve inşallah yoğun bir yağış görmeyi nasip edecek Rabbim beklemeye devam
(01-06-2019, 10:25 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hafta içi modellerdeki büyük değişimi takip edin sadece ufaktan altyapı hazırlanmakta şu anda kuluçka aşamasında henüz modellere yansımadı. Salıdan sonra uzun bir ara var dedi Serkan bey, bilemiyorum. Anladığım kadarıyla en az 10 gün... Daha sonrasından bahsediyorsanız, neyleyim 2 hafta sonrası için modelde görünen soğuğu. 120 saat sonrası bile hayalken...
Sonuçta herkesin farklı tahminleri olabilir ancak ben tarih olarak birşey söylemedim zira bazı şeylerin netleşmesi lazım. Sonuçta bazen farklı düşünebiliriz bu gayet normal sonuçta tahmin yapıyoruz Serkan beyle hem fikir olduğumuz tahminler olduğu gibi farklı tahminlerimiz de olacaktır bu gayet doğal. Biz burada noter gibi birbirimizin her tahminini onaylayacak değiliz ittifak ettiğimiz sistemler olacaktır farklı düşündüğümüz sistemler de olacaktır elbette.
(01-06-2019, 10:35 PM)byarslan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-06-2019, 10:23 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Amin insallah ama uzerimizde kutle varken yagis olmamasini anlayamadim |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 41 Ziyaretçi |