| |
Stratosfer Vorteksteki parçalanmayı görüyormusunuz.
Kanada üzerine çıkan soğuk çekirdek YB Alanını ifade ediyor. AB Alanlarını Atlantik üzerine bir süre iterek, AZOR Yüksek Basıncını ezecektir. ![]() (01-06-2019, 02:00 AM)bulut36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yokmu almanya berlin icin snowserkan söyle nokta atisin Maalesef tünel karanlık 18-20 Ocağa kadar da bir ışık görünmüyor.
Serkan bey yarın ki yağışları da kar olarak mı bekliyosumuz? Bu dek ler de bi yağmur bi kar olur mu?
10 ile 20 arası kar yok galiba serkan hocam? peki 7 ve 10 ocak arası kar doyalım bari 3 bize yeterli olmasada özlemi giderir biraz. Sakarya artık sağlam bir sistem insin inşallah ve kocaeli,Bursa ve istanbul ve yalovaya! serkan hocam dan il il cm ve örtü tahmini istiyorum!? serkan hocam emeğine sağlık şimdiden.
(01-06-2019, 01:16 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tüm cevaplarınız için çok teşekkür ederim Serkan Bey..(01-06-2019, 01:05 AM)Primavera Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir de dikkatimi çeken bir detayı paylaşacağım.. Mgm Çarşamba gününe Sarıyer için -6/6 derece vermiş ertesi gün ise 12 dereceye çıkıyor.. “-6”
(01-06-2019, 02:24 AM)yalcın ozturk54 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 10 ile 20 arası kar yok galiba serkan hocam? peki 7 ve 10 ocak arası kar doyalım bari bize yeterli olmasada özlemi giderir biraz.! Sakarya artık sağlam bir sistem insin inşallah ve kocaeli,Bursa ve istanbul ve yalovaya! serkan hocam dan il il cm ve örtü tahmini istiyorum!? serkan hocam emeğine sağlık şimdiden.
yalçın öztürk, sorunlarının cevapları önceki sayfalarda var. acaba okumak mı istemiyorsunuz ya da dalga mı geçiyorsunuz anlam veremiyorum.
Tablo çok güzel derim geçerim Serkan abi enfes.Geçen sene ile bir tutmasın kimse bu seneyi.
(01-05-2019, 10:49 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese Merhaba, İyi akşamlar. Gormeyen okumayan arkadaslar burada herseyi yazmis Serkan bey
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, Galatasaray1905, Kartutgun, тaяaηтυℓa, 50 Ziyaretçi |