Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 01-03-2019, 11:18 PM, Düzenleyen: sahinok.)

Siklonun merkezi şu an Balıkesir Bursa hattında. Merkez karadenize çıktığı an rüzgar karayele dönerek kar başlayabilir.

https://www.meteociel.fr/observations-me...egion=eur2

Siklonun merkezi radardan da çok net belli oluyor. Yağmur yok oralarda.

https://www.mgm.gov.tr/sondurum/radar.as...rU=max#sfB
  Beğenenler:
  • Fevzi, KardanadamEmin, snowserkan

(Son Düzenleme: 01-03-2019, 11:26 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

Şimdi siklonun merkezi yani gözü İstanbul'a yaklaştığında rüzgar duracak, yağış kesilecek ve sıcaklık biraz artacak.
AB Alanı biraz daha doğudan geçecek gibi duruyor.
  Beğenenler:
  • Fevzi, sahinok

Alçak basınç bu ne yapacağı belli olmaz 1 günde yer değiştirir sürprizlere herkes hazır olsun
  Beğenenler:
  • mehmet karsever

Serkan bey bu akşam Kadıköy tarafındayım. Saat kurup kalkacak bir durum var mı, yoksa Kadıköy işte, yine avucunu yalar mı diyorsunuz? Smile

(01-03-2019, 11:25 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi siklonun merkezi yani gözü İstanbul'a yaklaştığında rüzgar duracak, yağış kesilecek ve sıcaklık biraz artacak.
AB Alanı biraz daha doğudan geçecek gibi duruyor.

Sanki izmit sakarya arasindan gececek gibi.

Avcılarda kara döndü sonra gene yağmur ben anlamadım bu işen bir şey

(01-03-2019, 11:06 PM)Ali_Nalbant Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba arkadaşlar emin abi ben Ali nasılsın tuzla ve Pendik sabah 7 gibi durum ne olur okullar tatil olurmu

Teşekkür ederim Ali, sen nasılsın? Yarınki durum çok sürpriz gibi görünsede okul tatillik bir durum olup olmadığı konusunda birşey söylemek doğru olmaz, çünkü çok ilginç bir sistemle karşıkarşıyayız.
  Beğenenler:
  • mehmet karsever

Ab radardan bakıldığında anadolu yakası ve kocaeli üzerinden geçiyor, avrupa yakası işler çok farklı olabilir, siz ne düşünüyorsunuz Serkan bey?

(01-03-2019, 11:29 PM)Snow Reis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Avcılarda kara döndü sonra gene yağmur ben anlamadım bu işen bir şey

AB Alanının merkezi yaklaştı şu an İstanbul üzerinde.
  Beğenenler:
  • mehmet karsever, Ömer18

Radardan yağış çekiliyor. Bence nobetlik bir durum yok . En iyisi sabah kalkmak sabah bakmak . Sıcaklıklarda bir azalis hacmi göremedim. Yağış olmadığında da aşağı yukarı bu değerlere yakındı. Azalis olacak ne zaman olur. Edirnede bile şu an 2 derece civarlarinda

Konuyu Okuyanlar:
60 Ziyaretçi