| |
Bekleyelim artık tadını çıkarmaya çalışalım sistemin.Bu daha başlangıçı devamında olur daha çok şey.
Serkan abi dusey hareketliligi de goz onunde bulundurursak surpriz ihtimalinin cok yuksek oldugunu dusunuyorum.
(01-03-2019, 12:48 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Saat 20.00 gibi Edirne ve Kırklareli civarında KAR Başlamış olacak. Serkan bey öncelikle haftalar öncesinden bu sistemleri görüp paylaştınız şimdi artık birebir bu sistemleri yaşama noktasına geldik sizi tebrik ederim size bir sorum olacak istanbulun yanı bası gebzeye kar nezaman gelmiş olur istanbulla aynımı alır yoksa biraz dahamı şanlı istanbula göre teşekkürler
Bu sistemimiz baslangıç olur inşallah. Daha sonra ki sistemlerin ayak sesleri olsun.
merhaba serkan abi kolay gelsin ankara için bir değerlendirme alabilir miyim senden
Akşam saatlerinde heyecan başlıyor. Kimi sevinecek kimi üzülecek. Anadolu yakası olarak yarın sabah 6'dan sonra kar ve özellikle iç kesimlerinde örtü görebiliriz. Benim beklentim yerde hafif bir örtü ve kar topu oynamak. Haftaya daha iyisi olacak inşallah.
Serkan abi 10 ocakta veya akabinde yeni bir sistem varmı mgm önümüzdeki hafta perşembe trakyayı tekrar karlı göstermiş.
Öğlen gfs güncellemesini paylaşabilir miyiz arkadaşlar? 7-10 ocak sistemi ne alemde?
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| aoy, AZOR, efe90, Əspəranza34, Kerimoglu, REALSHADOW, snow41, Snowsedat, 56 Ziyaretçi |