| |
(01-02-2019, 12:57 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Silivri, Çatalca, Büyükçekmece İstanbul'dan ayrı davranabilir bu sistemde. Marmaranın doğusuna göre çok daha şanslılar ![]() Bize yağışın çoğunluğunu yağmur olarak almak düşecek malesef:/ Yine de dek yağışlarının biraz da olsa tatmin edeceğine inanıyorum
Serkan abi Çerkezköy ne kadar kar alır tahminin kaç cm olur değişim olurmu kaç gün kar alırız çok teşekkür ederim kolay gelsin abi
(01-02-2019, 12:59 AM)Çerkezköy 59 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi Çerkezköy ne kadar kar alır kaç cm olur tahminin teşekkür ederim 10 cm diyelimde , fazlasına açık kapı bırakalım (01-02-2019, 01:02 AM)fatihyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey sistem tam olarak hangi gün giriş yapacak? 3 Ocak Akşam gece arasında (01-02-2019, 01:04 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cb tepe yüksekliği kaç km olur 7 9 km olur gibi 350-400 hpa'ya kadar uzanıyorlar max 8100 metre
Beğenenler:
• Burak1980, Captmehmet, hakancitak, mehmet karsever, Özgür, Primavera, snowserkan, Uygar Özerk GÜLAN, Yalçın_Kılıç
Bu sistem bize çok şey öğretecek bakalım
Günün sonunda hangi şartlarla karşılaştığımız ne kadar yağış aldığımız ve ne şekilde yağış aldığımız bize bir tecrübe daha kazandıracak Önümüzdeki sistemler için
Arkadaşlar 4-5 Ocak'ta çok takılı kalmayın.
Vadesi çok uzun olmayan sancı çektirmeyecek başka bir sistem var 7 ocak sabah saatlerinden itibaren yurdumuzu etkilemeye hazırlanıyor. O daha kuvvetli ve sınırda falanda değil. Bodoslama dalacak üzerimize. ![]() şakası, acabası yok. ciddi ciddi örtü yapmaya geliyor
(01-02-2019, 01:18 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar 4-5 Ocak'ta çok takılı kalmayın. Serkan bey bizim İstanbuldan daha şanslı olma durumumuz var mı? Bütün yağış haritalarında karlı gösteriyor, ben anlamadım bu durumu |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 56 Ziyaretçi |