| |
Snowserkan adamın dibisin seni canı gönülden tebrik etmek istiyorum. Isterse ist kar yagsin tutmasın isterse son dakika yağmura çevirsin..
KIS.SENINLE DAHA GÜZEL ??
Serkan abi öncelikle saygılar sana bir soru sormak isterim istanbula cuma akşamı güzel(tipili,fırtınalı)nir kar yağarmı? Ve cuma öğle saatlerindede havada bile olsa kar görürmüyüz? Teşekkür ederim
emin abi sistemin erken girmesi beni çok mutlu etti zaten sistem erken giriş yapacaktı.
Dek'ler daha belli olmadı eğerki pazar pazartesi dekler vurarsa temizinden 30 cm birikim bekliyorum.
Bakın size bir kaç video izlettireceğim.bir kaçta resim
Tarih 20 Aralık 2012 sonra bu kar hangi şartlarda yağmış ona bakacağız. 850 hpa kaç dereceymiş? ![]() tuzla http://www.bursadabugun.com/haber/kar-es...48760.html sarıyer ![]() 850 hpa sıcaklığınımı merak ettiniz? -12 değil merak etmeyin. hatta -10 -8'de değil. Kaç biliyormusunuz -2 ![]() Rüzgar ise yıldız yönünden esmekte. Bursa'nın üzerinde 850 hpa'da -4 var. yer seviyesi 2 metre sıcaklığı ise -2 -3 arasında 850 hpa ![]() 2 metre sıcaklığı ![]() Meteoroloji şans işi değil. Her sistemin dinamiği farklıdır. o an olacak değişimleri ALLAH'tan başka kimse bilemez. Tahmin eldeki verilere göre yapılır. Sallayıpta tutturanlar yokmu elbette var. Kış daha yeni başlıyor ve güzel gelişmeler var.
Beğenenler:
• 3uZgibi, ahmet sözen, Alp 1903, Apse1907, AZOR, byarslan, cancosta, ColdAddict, Emirsiyahbeyaz, Emreakc,
(01-02-2019, 12:10 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bakın size bir kaç video izlettireceğim.bir kaçta resim SEN BİR EFSANESİN ABİ.
Serkan Abi perşembe ve cuma günü rüzgar nasıl olacak belli mi veya ne zaman belli olur? Bir de sistem tahmin edilenden biraz daha erken mi giriş yapacak Emin Abinin dediği gibi?
SErkan kardeş sendeki bu sabır hoş yaklaşım kimsede yok yeminle. Herşey için teşekkürler.
Emin bey size de saygılar
1987 fragmanı gibi eksi 40 var tipi cb bulutu yıldırım dikey karışım ufff modeller artık daha iyiye evrilecek inşallah
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 40 Ziyaretçi |