| |
Bu veriler bu sefer kesin yılbaşı gecesinin etkisidir öğlen yada en geç Akşam güncellemesinde değişir sıkmayın canınızı..
Saçma sapan. Ecmwf dün akşam ne verdi bu sabah ne verdi. Bu kadar mantıksız olur mu. -5 bile sokmadı 4ü ortalama -3 5inde -4 ortalama var epsde. Yani dansöz oldun ecmwf dansööz.
Arkadaşlar ben eksik veri girildiğini düşünuyorum yılbaşı dolayısıyla. Son saatlerde bu kadar değişime uğraması biraz sakıncalı.
Abi ben hiçbirşey anlamadım birileri tam gaz diyo hiçbir sıkıntı yok diyo sistemde birleride ancak sulu kar yağar diyo -5 bile girmiyo istanbula diyo nedir son durum ecmwf çok mu kötü çıktı?
Maalesef çok kötü bir sabah yaşıyoruz güncellemeler olarak. Öğle gfs’si önemli.
Herkes susun Kar haritası konuşsun
Bu harita yarında değişir ama bunun kötüsü olamaz
Dün modeller iyiydi, göklere çıktık, sabah biraz bozuluyor diye laf sokmalar başladı, bu işler böyle olmaz, herşeyden önce sabretmeyi, olayları metanetle karşılamayı öğrenmeliyiz. Hepsinden önce atmosferin değişken ve kaotik bir yapısı olduğu zihinlere iyice yerleştirilmeli..Öyle olmasaydı yaptığımız tahminler, tahmin olmaktan çıkar ve kesin değerlendirmeler yapardık...
Beğenenler:
• adakar, Basak, Burak1980, Captmehmet, Fevzi, Ghost1, Gulusu, gunay75, hakancitak, Hasan_iSTANBUL, kardelisi, karlıgece, Keremburada, mehmet karsever, Snowsedat, Xooner |
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, 49 Ziyaretçi |