| |
Sabah-ı şerifleriniz hayrolsun, kapınızın önü karla dolsun efenim.
İnşaAllah cuma günü hayırlısı ile kara ❄️ kavuşur ve bu mesajları pencereden yağmaya başlamış olan karı izlerken atarız. 10, 20 cm farketmez ( tabii gönül ister 1 metre olsun ama... ) Önce bir botlarımız kar sesine doysun, alışsın, çok da açgözlü olmayalım. Biz hava tahmin bilgisi olmayan ama gönülden kar severler olarak ancak iyi dilekler yazabiliyoruz fakat sizi takip etmeyi çok seviyoruz. Teşekkürler tahminler için. ❄️
❄️ Kar taneleri kadar güzel günler. ❄️
Gfs sabah çıktısı hoşuma gitmedi. Yine siklonun yeri yüzünden soğuma yetersiz kalıyor gibi ilk atakta. İkinci atak gayet iyi ama onun da tarihi uzak şu an.
https://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs...0-72.png?0
(01-01-2019, 07:33 AM)Karlardüşer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gfs sabah çıktısı hoşuma gitmedi. Yine siklonun yeri yüzünden soğuma yetersiz kalıyor gibi ilk atakta. İkinci atak gayet iyi ama onun da tarihi uzak şu an. Günaydın, bugün tatil, hsonu modelleri gibi değerlendirelim.
Hayırlı sabahlar KAR SEVDALILARI, rahat olun, ben hariç bazılarının yeter artık kesilsin şu KAR, biraz güneş yüzü görelim diye sitem edecek günler, günler diyorum evet nerdeyse Ocak sonuna kadar soğuklar yolda..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ford taurus sho 0 60
(12-31-2018, 10:56 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: EPS Verileri çıktıları olduğu gibi desteklemiyor daha olumlu ortalamalar sunuyor. (01-01-2019, 10:27 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı sabahlar KAR SEVDALILARI, rahat olun, ben hariç bazılarının yeter artık kesilsin şu KAR, biraz güneş yüzü görelim diye sitem edecek günler, günler diyorum evet nerdeyse Ocak sonuna kadar soğuklar yolda..Emin abi ben bu resimlerden bişey anlayamıyorum malesef durum nedir ilk sistemde?ecmwf nasıl çıktı?
(01-01-2019, 10:45 AM)Ashkar Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Herşey yolunda, sıkıntı yok demek oluyor.(12-31-2018, 10:56 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: EPS Verileri çıktıları olduğu gibi desteklemiyor daha olumlu ortalamalar sunuyor.
(01-01-2019, 10:55 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-01-2019, 10:45 AM)Ashkar Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Herşey yolunda, sıkıntı yok demek oluyor.(12-31-2018, 10:56 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: EPS Verileri çıktıları olduğu gibi desteklemiyor daha olumlu ortalamalar sunuyor. EyvAllah abi
Persembe aksam ve cuma oglen arasi ne gorursek kar sulu kar da olabilir fazla umitlenmeyelim 200 mt uzeri kar gorulur bence ikinci dalga dahs iyi gozuks de 72 saatte bile gol yedik
Daha ne diyim bilmiyorum ocak 6 da iki sene olacak istanbula kar yagmayali Bende moral sifir |
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, 50 Ziyaretçi |

İnşaAllah cuma günü hayırlısı ile kara ❄️ kavuşur ve bu mesajları pencereden yağmaya başlamış olan karı izlerken atarız. 10, 20 cm farketmez ( tabii gönül ister 1 metre olsun ama... ) Önce bir botlarımız kar sesine doysun, alışsın, çok da açgözlü olmayalım. Biz hava tahmin bilgisi olmayan ama gönülden kar severler olarak ancak iyi dilekler yazabiliyoruz fakat sizi takip etmeyi çok seviyoruz. Teşekkürler tahminler için. ❄️