Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Karla karışık yağmur 

Sabah-ı şerifleriniz hayrolsun, kapınızın önü karla dolsun efenim.  Coffee  İnşaAllah cuma günü hayırlısı ile kara ❄️ kavuşur ve bu mesajları pencereden yağmaya başlamış olan karı izlerken atarız. 10, 20 cm farketmez ( tabii gönül ister 1 metre olsun ama... ) Önce bir botlarımız kar sesine doysun, alışsın, çok da açgözlü olmayalım. Biz hava tahmin bilgisi olmayan ama gönülden kar severler olarak ancak iyi dilekler yazabiliyoruz fakat sizi takip etmeyi çok seviyoruz. Teşekkürler tahminler için. ❄️
❄️ Kar taneleri kadar güzel günler. ❄️
  Beğenenler:
  • Captmehmet, KardanadamEmin, Xooner

(Son Düzenleme: 01-01-2019, 07:35 AM, Düzenleyen: Karlardüşer.)

Gfs sabah çıktısı hoşuma gitmedi. Yine siklonun yeri yüzünden soğuma yetersiz kalıyor gibi ilk atakta. İkinci atak gayet iyi ama onun da tarihi uzak şu an.

https://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs...0-72.png?0

(01-01-2019, 07:33 AM)Karlardüşer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gfs sabah çıktısı hoşuma gitmedi. Yine siklonun yeri yüzünden soğuma yetersiz kalıyor gibi ilk atakta. İkinci atak gayet iyi ama onun da tarihi uzak şu an.

https://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs...0-72.png?0

Günaydın, bugün tatil, hsonu modelleri gibi değerlendirelim.

Ecmwf çıktıları ne durumda?

Hayırlı sabahlar KAR SEVDALILARI, rahat olun, ben hariç bazılarının yeter artık kesilsin şu KAR, biraz güneş yüzü görelim diye sitem edecek günler, günler diyorum evet nerdeyse Ocak sonuna kadar soğuklar yolda.. Spiteful Tongue Smile thumbsup
resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

ford taurus sho 0 60

resim
  Beğenenler:
  • adakar, Beatum, Snowsedat

(12-31-2018, 10:56 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: EPS Verileri çıktıları olduğu gibi desteklemiyor daha olumlu ortalamalar sunuyor.

resim

resim

(01-01-2019, 10:27 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı sabahlar KAR SEVDALILARI, rahat olun, ben hariç bazılarının yeter artık kesilsin şu KAR, biraz güneş yüzü görelim diye sitem edecek günler, günler diyorum evet nerdeyse Ocak sonuna kadar soğuklar yolda.. Spiteful Tongue Smile thumbsup
resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

ford taurus sho 0 60

resim
Emin abi ben bu resimlerden bişey anlayamıyorum malesef durum nedir ilk sistemde?ecmwf nasıl çıktı?

(01-01-2019, 10:45 AM)Ashkar Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-31-2018, 10:56 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: EPS Verileri çıktıları olduğu gibi desteklemiyor daha olumlu ortalamalar sunuyor.

resim

resim

(01-01-2019, 10:27 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı sabahlar KAR SEVDALILARI, rahat olun, ben hariç bazılarının yeter artık kesilsin şu KAR, biraz güneş yüzü görelim diye sitem edecek günler, günler diyorum evet nerdeyse Ocak sonuna kadar soğuklar yolda.. Spiteful Tongue Smile thumbsup
resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

ford taurus sho 0 60

resim
Emin abi ben bu resimlerden bişey anlayamıyorum malesef durum nedir ilk sistemde?ecmwf nasıl çıktı?
Herşey yolunda, sıkıntı yok demek oluyor.
  Beğenenler:
  • karlıgece

(01-01-2019, 10:55 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-01-2019, 10:45 AM)Ashkar Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

ford taurus sho 0 60

resim
Herşey yolunda, sıkıntı yok demek oluyor.

EyvAllah abi
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

(Son Düzenleme: 01-01-2019, 11:05 AM, Düzenleyen: Snow1921.)

Bizi bekleyen şeyleri gördükçe. Bu kışın aksiyonlarıyla efsane olucağını düşünüyorum.. 1 adet efsane koparmalıyız.net Smile
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

Persembe aksam ve cuma oglen arasi ne gorursek kar sulu kar da olabilir fazla umitlenmeyelim 200 mt uzeri kar gorulur bence ikinci dalga dahs iyi gozuks de 72 saatte bile gol yedik
Daha ne diyim bilmiyorum ocak 6 da iki sene olacak istanbula kar yagmayali
Bende moral sifir

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, 50 Ziyaretçi