| |
Arkadaşlar bu site, kendisi son derece mütevazi, olgun, neyin ne olduğunu bir bakışta anlıyabilen, dost canlısı, bilgisiyle, deneyimleriyle, teknolojik donanımıyla, teorik anlatımıyla, piyasadaki birçok maaş alarak bu işi yapanlardan daha ayağıyerebasan tahminler geliştiren ve gerçek bir KAR sevdalısı Serkan KARdeşimizin forumudur. Burada lüzumsuz mahalle dedikoduları, çekişmeler, itişmeler, kakışmalar, sataşmalar, malum site gibi tiyatro arenası değildir, burası saygın, kendinibilen, bilgili, aklıbaşında, birbirini anlamaya çalışan hataları alayla değil, olgunlukla karşılayan, hava ile ilgili eğitim ve öğretici bilgileri açık yüreklilikle hiçbir çıkar, menfaat gözetmeksizin paylaşılır. Burada KAR SEVDASININ tüm bilinenleri, bilinmeyenleri konuşulur, herkes fikir beyan eder, yanlışları düzgün bir lisan kullanılarak düzeltimesine yardımcı olunur.Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıptır.Burada kimse liderlik, sultalık, üstadlık, başkanlık, komutanlık derdinde değildir. Herkes gönlünce bilgi paylaşımı yapabilir, ince, anlaşılır, hassas, kırıcı olmayan bir üslup dahilinde yorumlarımıza, paylaşımlarımıza kişisel eleştiri getirebilir, kimse hatasız değildir, olamazda, kusursuz, hatasız olan birtek ALLAH'tır....Ben bu sebeblerden burdayım ve ilk defa huzurlu paylaşımlar yapabiliyorum. Böyle bir site oluşturduğu ve bizleri kaynarkazandan kurtardığı için Serkan KARdeşime minnettarım ve kendisini tekrar tebrik ediyorum....Saygılar...
Beğenenler:
• Burak1980, Captmehmet,
Persembe sabah Istanbul 2 derecelerde salinir gibi. Hafifte olsa ogleden sonrasina kadar kar yagislari gorulebilir. Asil ogleden sonra yagis basliyo. Ruzgarin yonu cok ama cok onemli. Alcak basinc dogumuzdan gecmeli. Peki alcak basinc Istanbulun tam uzerinden gecerse veya Anadolu yakasindan gecerse Avrupa bogaz hatti yogun kar alirken Anadolu yakasi dusunmek bile istemiyorum.
Arkadaşlar yaptığım yorumda kimseye karşı bir kırıcı tavrım ve yaklaşımım olmamıştır lütfen birdaha okumanızı tavsiye ederim, eğer ona rağmen yanlış anlaşıldıysam yada istemeden birilerini kırdıysam Serkan ustadan Emin Ustadan ve diğer arkadaşlardan özür dilerim..
(12-31-2018, 05:08 PM)Heavysnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biz 4 gün sonrasını bilemiyoruz sen çıkmış 10 ocaktan bahsediyorsun önce bu sistemi kavrayalıö bırak şimdi 10 ocağı o 50 kere değişir.Heavysnow emir kipi taşıyan cümleler kurma söyleyeceğin şey ne olursa olsun kelimeri dikkatli seç.Kimse kimsenin emri altında değil
(12-31-2018, 05:08 PM)Heavysnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biz 4 gün sonrasını bilemiyoruz sen çıkmış 10 ocaktan bahsediyorsun önce bu sistemi kavrayalıö bırak şimdi 10 ocağı o 50 kere değişir. Biz de WOW'dan ne zaman gelecekler diye bekliyorduk hoş geldin kardeş...Seni fazla tutmayalım bence sen geldiğin yere aynı hızla geri dön uğurlar ola...
(12-31-2018, 05:14 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar yaptığım yorumda kimseye karşı bir kırıcı tavrım ve yaklaşımım olmamıştır lütfen birdaha okumanızı tavsiye ederim, eğer ona rağmen yanlış anlaşıldıysam yada istemeden birilerini kırdıysam Serkan ustadan Emin Ustadan ve diğer arkadaşlardan özür dilerim.. Özür dilemek erdemdir, bu artık anlaşıldığımı gösterir, unuttum gitti.
(12-31-2018, 05:18 PM)Trakia Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-31-2018, 05:08 PM)Heavysnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biz 4 gün sonrasını bilemiyoruz sen çıkmış 10 ocaktan bahsediyorsun önce bu sistemi kavrayalıö bırak şimdi 10 ocağı o 50 kere değişir. Kendizi blizzortun ta kendisi. Bu aldığı 3. nick. Yeter da ben bıktım sen bıkmadın.
SUDAN ADAM
Beğenenler:
• Burak1980, Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Poyraz, sahinok, Snowsedat, snowserkan
(12-31-2018, 05:19 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-31-2018, 05:14 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar yaptığım yorumda kimseye karşı bir kırıcı tavrım ve yaklaşımım olmamıştır lütfen birdaha okumanızı tavsiye ederim, eğer ona rağmen yanlış anlaşıldıysam yada istemeden birilerini kırdıysam Serkan ustadan Emin Ustadan ve diğer arkadaşlardan özür dilerim.. Usta sen büyük harf dedin onada hiç dikkat etmedim hakkınızı helal edin siz bağırırcasına bir şeyleri anlattığımı sandınız heralde amacım o değildi burada Serkan ve sizin yerinir ayrı haddimiz değil laf söz etmek bilmenizi isterim tekrardan.
(12-31-2018, 05:25 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam Hasan, sıkıntı yok, konuyu kapattım zaten.(12-31-2018, 05:19 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-31-2018, 05:14 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar yaptığım yorumda kimseye karşı bir kırıcı tavrım ve yaklaşımım olmamıştır lütfen birdaha okumanızı tavsiye ederim, eğer ona rağmen yanlış anlaşıldıysam yada istemeden birilerini kırdıysam Serkan ustadan Emin Ustadan ve diğer arkadaşlardan özür dilerim..
Hepinize çok teşekkür ederim eksik olmayın
Önümüzdeki günlerde yine ssw dediğimiz Ani stratosfer ısınması meydana geliyor. Oldukça etkili bir ısınma hareketi sergileyecek. Isınma hareketi çok kısa bir zaman sonra başlayacak. Önümüzdeki sistemin hemen akabinde yeni bir salınım alacağız. Hareket bu sefer batıya değil Ciddi bir oluşum var. Ara vermeden takip edeceğiz
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, Mustafa Torun 0834, sirgalton, 22 Ziyaretçi |