Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(12-31-2018, 04:24 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bir konu varki, ne kadar dilimiz döndüğünce, hem burada hemde bir zamanlar malum sitedede bu konuda çok sıkıntılar yaşamış biri olarak defalarca  bahsetmiş olmama rağmen yinede anlaşılmamış olmanın derin üzüntüsü içindeyim. Buradaki çoğunluk üyeler ve bendeniz, hepimiz bir yudum KAR görebilmek için sabahlara dek pencere kenarlarında buz gibi camlara alnımızı dayayarak bekleye bekleye yıllarımızı bu sevdaya adadık. Hayatımızın birçok şeylerinden, zamandan, işlerden, sorumluluklarımızdan feragat ederek bugünlere geldik. Bizler öyle kimselerizki, önümüzdeki Temmuz ayının ortasına modellerde yalanda olsa,inanmasakda bir sistem görsek ilk işimiz o haberi diğer arkadaşlara bildiririzki, aynı duyguları, aynı heyecanları, aynı sevinci paylaşacağımızdan hiç şüphe duymayız ve kimsede çıkıp niye böyle bir haber yapıyorsun diye bizleri kınamazlar, alay etmezler, dalga geçmezler, aksine o güzel haberi alıp içleri içlerine sığmayacağını biliriz. Ne yazıkki bazı arkadaşlar önümüzdeki sistemi yaşamadan bir diğerini veriyoruz diye sitede büyük harfler kullanarak, yorumlarımızdan hoşlanmadıklarını belirtmekten çekinmemişler. Olsun varsın, ben zaten tahminlerimi beni benim dilimden anlayanlar için burdayım ve onlar için yine söylüyorum, ister Nisanda, ister Mayısta, isterse, Haziran, Temmuz ortasındada sistemin şiddeti ne olursa olsun, gördüğüm an, gelecek eleştirilerden hiç çekinmeden yine yazarım ve yazacağımda. Yorumlarım ve tahminlerim konusunda aranızda olumsuz düşünenler varsa, naçizane tavsiyem okumadan geçebilirler, kimseyi zorla beğendirmeye çalışmıyorum, bizi takdir edenler yeter bana.....SAYGILARIMLA.

geride kalmasın.
  Beğenenler:
  • Athenslayer, Fevzi, Ghost1, KardanadamEmin, Snowevren

Serkan abi inşallah sistem çok iyi gelecek gibi bir his var içimde bir güncellemede bile her şey degişebilir.

Serkan abi akşam verileri iyi gelirse ecmwf nin beni unutma? dünkü veriler kötü çıktığından beri dua ediyorum Rabbime.

(12-31-2018, 04:35 PM)mirhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-31-2018, 04:31 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-31-2018, 04:25 PM)mirhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: BASTA SERKAN ABIM VE EMIN ABIM BASTA OLMAK UZERE SITEDEKI BUTUN TAHMINCILERE SORUYORUM Smile

BU KAR YAGISI OKULLARI TATIL EDECEK DUZEYDEMI??????????????????????

mirhan, az sabret, yarınki verileride bir görelim, zaten buradan yazarız, herkes öğrenir....
Smile Smile

mirhan o gülücükler niye? anlıyamadım...
  Beğenenler:
  • snowserkan

Ortada bir AB Alanı var ve kritik bir noktadan geçiyor.
Bize göre alacağı konum her şeyi değiştirir.

İzobar eğrileri öyle dönüyor ki lodos-günbatısı-yıldız-poyraz-karayel ne ararsan var.
modellere de standart girilen bazı veriler siklon hareketine göre yağmur-kar,kky yağmur,kar şeklinde dönüp duruyorSmile

Sürekli karayel'den esecek olan rüzgar İstanbul'u Marmara'nın doğusunu felç eder.
850 hpa sıcaklığı bu durumda herkesi yanıltır.

bekleyelim şu siklon'un konumu ve rotası biraz netleşsin.
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, Ömer18, Reis, Serko, snow41, Snowsedat

hiç bir anlam ifade etmeyen mesajlar silinir mesaj sahibi ceza alır.
soru sorduysan verilen cevaba ya teşekkür edersin yada susarsın.

Hiç hoşlanmadığım hareketler bunlar.
  Beğenenler:
  • hakancitak

AO NAO güzelleşiyor Serkan dostum bakalım neler göreceğiz
  Beğenenler:
  • Ömer18

Tüm tahminci arkadaşlarım ve kar sever ailesi, 2019'un hepinize önce sağlık ve bol karlı, kardanadamlı günler getirmesini dilerim.

Sevgi ve Saygılarımla..

(12-31-2018, 04:52 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: AO NAO güzelleşiyor Serkan dostum bakalım neler göreceğiz

AO'nun NAO ile benzer hareket sergilememesi canımı sıkıyor.
evet nötr iyi ama NAO ile beraber aynı anda nötrden hafif positive nötr olması beni heyecanlandırırdı.

Ama bu görüntüde umut vaad ediyor Ahmet hocam.
  Beğenenler:
  • Ömer18, Sedat

Bu sistem ve devamında 8-10 Ocak için sinyaller kuvvetlendi.

resim

Konuyu Okuyanlar:
snow41, 14 Ziyaretçi