| |
Evet son güncellemede siklo kırıma doğru yerleşmiş tabi kuzeymizideki yb alanı eksikliği onu biraz taşıyor, ama bence moral bozmaya gerek yok diyagramlar her sistem öncesi gibi oynak tavırlar sergiliyo gfs ısrarcı zaten, ecmwf yi de yoluna getireceğiz inşallah. Serkan Bey gibi büyük tahmincilerin de dediği gibi sadece diyagramlarla olacak iş değil, birçok veriyi dikkatle incelemek gerekiyo. Kanımca salı gece saatlerine doğru birçok veri bizi güldürecek. Hayırlı akşamlar.
Arkadaşlar sabahtan beri yazılan yazıları takip ediyorum
Her kafadan bir ses çıkıyor Çok sabırsız bir milletiz Peş peşe sorular soruluyor ve birbirinin benzeri sorular. Ve şuda dikkatimi çekti adam üye olmuş, daha ilk mesajı selam sabah yok, direk olumsuz konuya giriyor. İnanın anlamış değilim Trollermi sayfaya dadanıyor anlamış değilim
Bugün bu model farklılıklarındaki davranışlarımız konusunda uzun uzadı çok şeyler karalamıştım ama sanırım nafile....Ne söylesek boş belliki, onun için uzatmadan tekşey söylüyorum, yarın akşam yada engeç Salı aksamki ECMWF verileri büyük ölçüde sorulara cevap olacaktır. Saygılar.
Beğenenler:
• Captmehmet, Ftherdem, Göksel, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, nosnownoparty, Primavera, Reis
Serkan abi cok yorulduk artik. Kimse nelerboldugunu cozemedi. Yarin sabah olsun en iyisi. Serkan abi son durum nasil olabilir? Mesajinizi yarin sabah ecm guncellemesinden sonra okucam. Moralim cok bozuldu
Arkadaşlar Ecmwf Diyagramını görmeden kesin konuşmayalım bence bu çıktı olabilecek sıcak senaryoyu veriyor olabilir, birde çok enteresan birşey var bir senaryo kötü çıksın herşey bitti olmadı gelmiyor diye kötü senaryoyu göklere çıkarmanın manası yok, geçen sene nasıl bir kış geçirdik herkes biliyor ve bu sene gerçekten iyi olacak buna inanın, Şuanda üzerimize gelen soğuk bir sistem var bunu hepimiz görüyoruz en geç salı akşamı kesin sonucu alırız ve hepberaber kara doyarız insaAllah
Gfs ecmwfnin dediğine dönüyor gibi geldi. Düzelir inşallah gece güncellemesinde ikisi de
Bakın buda 1 Ocak 2017 sisteme 4-5 gün varken aynen batıda görmüş siklonu yine.
![]()
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, pcz2013, 31 Ziyaretçi |