| |
(12-30-2018, 06:18 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ALIN SİZE İLERİ VADELİ BİR TAHMİN DAHA...14-20 OCAK ARASINDA ÇOK DAHA KUVVETLİ BİR SİSTEM KUTUPLARDAN KOPMAYA HAZIRLANIYOR....BU SENE EFSANELERE TANIKLIK EDECEĞİZ...ALLAH'IN İZNİYLE....EEE NE DİYORDUK O SENE, BU SENE... Emin abi 4-7 ocak sistemi mi 2017 ocak sistemi mi?
(12-30-2018, 06:21 PM)Ashkar Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-30-2018, 06:18 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ALIN SİZE İLERİ VADELİ BİR TAHMİN DAHA...14-20 OCAK ARASINDA ÇOK DAHA KUVVETLİ BİR SİSTEM KUTUPLARDAN KOPMAYA HAZIRLANIYOR....BU SENE EFSANELERE TANIKLIK EDECEĞİZ...ALLAH'IN İZNİYLE....EEE NE DİYORDUK O SENE, BU SENE... Buna cevabı yarın akşam saat 21 deki ECMWF güncellemesinden sonra vereceğim..
(12-30-2018, 05:41 PM)Ashkar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abilerim kardeşlerim malesef burdaki ilk mesajlarım biraz sitem doluydu özellikle Emin abiye?bunun sebebi tamamıyla kar hasreti ve sevgisidir başka bir art niyet aramayın lütfen.uzun yıllar wow u takip ettim doğru ama bunun tek sebebi serkan abiydi daha doğrusu ilk MuhkemBurağı biliyordum onu takip ederken Serkan abiye denk geldim ve onunla devam ettim takip hayatıma.çok uzattım galiba neyse başta Emin abi olmak üzere herkesten özür dilerim hakkını helal edin.Bu arada Emin abi bende senin adaşınım bilgin olsun? Hatayı anlamak bir erdemdir, özür dilemek daha bir başka erdemdir.Önemi yok unuttum gitti, gerçek paydamız ortada zaten...
Ben çok net bir şey soracağım bu sistemde İstanbul’un batısı kar almayacak mı ? Şişli’ de oturuyorum biz de bu efsaneden yararlanabilecek miyiz elle tutulur bir şekilde ? Serkan hocam veya emin hocam teşekkürler şimdiden
(serkan bey istanbulda kıyılarda gece -8 -7 gündüz -2 -3 ler hayal oldu sanırı.ben bu sistemlerin törpülenmesinden bıktım.birkerede -8 gösterip -20 gelse dişimi kırcam yaw.ben cerrahpaşa tarafında oturuyorum.buralarda yaşam çok yoğun ancak gündüz -3 -4 olduğu zaman verimli olabiliyor yoksa gündüz 2 veya 3 derecelerde sıcaklık olduğu zaman gece tutan kar da eriyor kar birikim yapamıyor.o yüzden cıvık kar hiç sevmiyorum.4 ocak sisteminde cerhhapaşa aksaray eminönü gibi yerlerde 30 - 40 cm kar olurmu.yoksa benim bölgem için hiç sevinmeye gerek yok )emin bey siz bu konuda ne düşünüyprsunuz.size de sorayım bu soruyu
Son anda birşeyler degisirde kar kaçar diye Cok korkuyorum. İnşallah dediklerinizin hepsi olur da bol bol kar görürüz amin
(12-30-2018, 06:33 PM)Yagizakin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben çok net bir şey soracağım bu sistemde İstanbul’un batısı kar almayacak mı ? Şişli’ de oturuyorum biz de bu efsaneden yararlanabilecek miyiz elle tutulur bir şekilde ? Serkan hocam veya emin hocam teşekkürler şimdiden İstanbul'un batısının KAR almayacağını kim söylediyse biraz daha derin incelemeli konuyu. Çünkü gelecek sistem öyleböyle bir sistem değil, geldimi heryeri süpürecek...
(12-30-2018, 06:38 PM)Zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Son anda birşeyler degisirde kar kaçar diye Cok korkuyorum. İnşallah dediklerinizin hepsi olur da bol bol kar görürüz amin Zeynep hanım, eskiler derler ya korkunun ecele faydası yok, doğru söylemişler ama siz yüreğinizi ferah tutun, beklentiler ALLAH'ın izniyle fazlasıyla gerçekleşecektir, tahminler ve veriler bunu söylüyor.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 22 Ziyaretçi |