Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

EPS AKŞAM GÜNCELLEMESİ 
VERİLER ŞAHANE GELMEYE DEVAM EDİYOR thumbsup
resimresimresim

(12-26-2018, 10:05 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey 5 ocak sistemi icin  bu hafta sonu kesinlesir mi? Sizin bekletiniz ne yonde ecmwf avrupaya yollamis yine bu ihtimal soz konusu mu tesekkurler

Bu hafta sonu en geç pazartesi günü kesinleşecek. C.tesi-Pazar günü sinyallerini almamız lazım.

Mevcut pattern ve işleyiş üzerinden gidersek Avrupa'ya gitmez.
Modellerin Avrupa göstermesi, NAO Salınımının 1-2 Ocakta baskılanarak negatif değerlere inmesiyle alakalı.
negatiften hızlı bir şekilde nötre çıkıyor hatta birazda pozitif.

Evet baskı yiyecek ama hemen toparlanacak.

resim

Mevcut stratosfer hareketleri tahminine göre Balkanlar ile bizim topraklarımız arasına inecektir.
Avrupa'da YB Bekliyorum oraya inmesi çok zor hatta çok zorıunda ötesinde..

resim

herkes bırbırıne saygı duyarsa DÜNYA DAHA GÜZEL
  Beğenenler:
  • AZOR, ThunderSnow

Diğer tahminci arkadaşlar gibi Tarantula da değerli bir tahmincidir. Bu tarz öfkeli ve otoriter çıkışlara gerek olmadığını düşünüyorum, ThunderSnow
  Beğenenler:
  • Sentiii

Bakın Kemal bey ben burada kimseye kötü bir şey yazmamışken (sadece dediğim ikili tartışmaya girmeyin lütfen) bu laflardan sonra yazdığım mesaj zaten duruyor, verisiz paylaşım yapanlara dedim tarantula tutmuş olayı bilgi yarışına dökmüş gerek yok bu tarz şeylere varsın herkes benden fazla bilsin bilebilirde hatta ben hiç bir şey bilmiyorum. Ancak bu sitede bir görevim varsa ben bunu uygulamakla görevliyim ve sadece tarantula da değil bazı kişiler tarafından da bazı şeyler okuyorum şahsım adına, ben görevim gereği bunları yazmak zorundayım.
  Beğenenler:
  • oguzsoydan

(Son Düzenleme: 12-26-2018, 11:17 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

Arkadaşlar bu forumda düzeni ben ve sezer kardeşim (ThunderSnow) sağlıyor. sefa kardeşimde var tabi onunda emeği hakkı çok.

Ancak sezer kardeşim gece gündüz forumla ilgileniyor.

Verilen her emek değerlidir. ama kurallarımızın dışına çıkılmamalı.

Yapılan Tahmini ağır bir dille eleştirmeyide kim olursa olsun doğru bulmuyorum.

tahmini beğenmiyorsanız ya okumazsınız yada kendi tahmininizi yazarsınız.

Lütfen biraz daha anlayış ve hoşgörü gösterin.

Ve en önemlisi de sinirlerinize hakim olun .

Tartışma içeren mesajları sileceğim arkadaşlar.

Hepimiz kar sevdası için buradayız.

Hedeften sapan mesajlar silinecek.

Sizden rica ediyorum sakin ve anlayışlı olun.
  Beğenenler:
  • AZOR, duman, Gulusu, mehmet karsever, Nuray, Snowsedat, volkan34tr

Arkadaşlar incir çekirdeğini doldurmayacak bir kısırdöngünün içine giriyorsunuz.Sizin gibi haritaları verileri yorumlamak bir tahmindir.Tutar veya tutmaz...Bizlerin başka sitelerden uzaklaşmamız anlamsız insanların anlamsız harektelerinden dolayı değil miydi.Bu tartışmayı sürdürerek ve birbirinize saçma kelimeler sarfederek hem kendinize hem de görsel anlamda bizlere zarar veriyorsunuz.Lütfen aklı başında insanlar gibi davranıp yapmamanız gereken şeyleri yapmayın....İçinde bulunduğumuz saygın sitenin havasını bir anlık elektriklenme ile bozmak size yakışmaz ..ki zaten niyetinizinde bu olmadığını tahmin edebliyorum.O yüzden şimdi iki aklı başında insan gibi davranıp sizlere yakışan diyologlara geri dönünüz.
  Beğenenler:
  • dogan54, KardanadamEmin, Reis, Snowsedat, snowserkan

(12-26-2018, 11:20 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tartışma içeren mesajları sileceğim arkadaşlar.

Hepimiz kar sevdası için buradayız.

Hedeften sapan mesajlar silinecek.

Sizden rica ediyorum sakin ve anlayışlı olun.

heyyy dostlar ne oldu yaw aman gozunuzu seveyim bu forumu siradanlastirmayin bu forum uyeleri akli basinda ve seviyeli bir bireydir lutfen sagduyu ve nezaketi elden birakmayalim yorum yapan ustadlar sadece kisisel bilgilerini paylasiyor ve bende dahil olmak uzere hepinizin merakla takip ettiginizi biliyorum yoksa bu yaziyi okumazdiniz  lutfen saygi ve sevgiyi eksik kilmayiniz buradaki toplulugun en onemli ozelligi budur kendini bilen insan profili degerli tahmin ustadlarim iyiki varsiniz saygi deger forum uyeleri iyiki varsiniz biliyorum sizler ile birlikte cokk guzel gunler gorecegiz yere bastigimizdaki o karttt diye bir ses geliyor yaaa hahhh iste o beyaz mutlulugu birlikte yasamak dilegiyle saglicakla kalin sevgiler...

(Son Düzenleme: 12-26-2018, 11:49 PM, Düzenleyen: Enginist.)

Aile içi ufak bir yanlış anlaşılma olmuş. 

Sıkıntı yok. Hangi ailede olmuyor ki?

Her ailede olur böyle şeyler. 

Ama sonuçta tatlıya bağlanır. 

Çünkü biz KARdeşiz!

Evet. Nerede kalmıştık?

En az dizime kadar bata çıka yürüyeceğim bir kar kalınlığı istiyorum. 

Fazlası bonus olsun.
  Beğenenler:
  • BABA, Captmehmet, dogan54, KardanadamEmin, ThunderSnow

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, Akın, AZOR, Beykozlu53, hacimuratt, 55 Ziyaretçi