| |
Dünyanın Isı Dağıtım Mekanizması Felç Olabilir
10-15 yıl içinde, yani 2040’lar gibi çok yakın bir tarihte başta İngiltere ve Batı Avrupa olmak üzere ölümcül soğuk hava dalgaları tetiklenebilecek. Tabi bu senaryo sadece Avrupa’nın donmasıyla sınırlı kalmıyor. Isının okyanusta düzgün dağılamayıp ekvator ve çevresinde sıkışması, dünyanın geri kalanında da zincirleme bir reaksiyon başlatma potansiyeline sahip.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Akın, Burak1980, Ftherdem, mehmet karsever, Özgür, Snowsedat, snowserkan
Yağış için en olası tarih 13 Haziran demiştik ve bugün 13 Haziran yağış var çok şükür.
18-19 Haziran için düşük olasılık ama 24 Haziran'dan itibaren yine yağış ve serinleme ihtimalleri Ülkenin batı kesimleri için var. En olası tarih 26-27-28 Haziran
İstanbul güzel yağış aldı ancak yağış Tuzladan öteye geçemedi Gebzede yağış yok ancak şiddetli rüzgar ve bayağı bir serinlik var ki sıcaklık 18 dereceye kadar düştü
Merhabalar vade gerci uzun haziran 22 ile 30 arasi Kırklareli iğneada civarlarında yağış durumu sicaklik nasil tatl icin.
(06-14-2026, 10:30 PM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar vade gerci uzun haziran 22 ile 30 arasi Kırklareli iğneada civarlarında yağış durumu sicaklik nasil tatl icin. 27 Hazirana kadar hava güzel sonrası gün gün sıcaklık düşüşü olacak 27 sonrası ilkbaharı anımsatan günler görülebilir artı batı bölgeler hariç sürpriz yağışlar olabilir
@snowserkan bey in dediği 18 - 19 undaki yağışlı havada göründü 19 - 20 haziran cuma cumartesi yağış geliyor sıcaklıklar sadece 3 - 4 derece düşecek
Herkese Merhaba,
Güneşli günleri sevmiyorum O yüzden gözüm hep bulutlarda. Neyse ki Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri Marmara Bölgesi ve İstanbul bulutlu olacak. Direkt Güneş ışınlarına maruz kalmak beni deli ediyor.. Sıcaklıklar 25 derecenin biraz üzerini görebilsede Kuzeyli hava hareketleri bunlatıcılığa izin vermeyecek. 16 Haziran Salı ![]() ![]() ![]() 17 Haziran Çarşamba ![]() ![]() 18 Haziran Perşembe ![]()
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Akın, AZOR, BABA, Barbegazi, Burak1980, Çilingozlu, Ftherdem, hacimuratt, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Özgür, snow41, Snowsedat, taboo1, volkan34tr
(06-15-2026, 08:23 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese Merhaba, Hap kullanmak yerine doğal D vitaminide iyidir @snowserkan abi.
Sonsuza DEK
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| hacimuratt, mehmet karsever, 12 Ziyaretçi |