Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Dünyanın Isı Dağıtım Mekanizması Felç Olabilir 

10-15 yıl içinde, yani 2040’lar gibi çok yakın bir tarihte başta İngiltere ve Batı Avrupa olmak üzere ölümcül soğuk hava dalgaları tetiklenebilecek.

Tabi bu senaryo sadece Avrupa’nın donmasıyla sınırlı kalmıyor. Isının okyanusta düzgün dağılamayıp ekvator ve çevresinde sıkışması, dünyanın geri kalanında da zincirleme bir reaksiyon başlatma potansiyeline sahip.

resim

(Son Düzenleme: 06-13-2026, 02:09 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

Yağış için en olası tarih 13 Haziran demiştik ve bugün 13 Haziran yağış var çok şükür.

18-19 Haziran için düşük olasılık ama 24 Haziran'dan itibaren yine yağış ve serinleme ihtimalleri Ülkenin batı kesimleri için var. En olası tarih 26-27-28 Haziran
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, mehmet karsever, Özgür, snow41, Snowsedat

İstanbul güzel yağış aldı ancak yağış Tuzladan öteye geçemedi Gebzede yağış yok ancak şiddetli rüzgar ve bayağı bir serinlik var ki sıcaklık 18 dereceye kadar düştü
  Beğenenler:
  • mehmet karsever, snowserkan

Merhabalar vade gerci uzun haziran 22 ile 30 arasi Kırklareli iğneada civarlarında yağış durumu sicaklik nasil tatl icin.
  Beğenenler:
  • adakar, snowserkan

(06-14-2026, 10:30 PM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar vade gerci uzun haziran 22 ile 30 arasi Kırklareli iğneada civarlarında yağış durumu  sicaklik nasil tatl icin.

27 Hazirana kadar hava güzel sonrası gün gün sıcaklık düşüşü olacak 

27 sonrası ilkbaharı anımsatan  günler görülebilir artı batı bölgeler hariç sürpriz yağışlar olabilir

Haziran son hafta
resim

@snowserkan bey in dediği 18 - 19 undaki yağışlı havada göründü 19 - 20 haziran cuma cumartesi yağış geliyor sıcaklıklar sadece 3 - 4 derece düşecek
  Beğenenler:
  • AZOR, mehmet karsever, Özgür, snowserkan

Herkese Merhaba,

Güneşli günleri sevmiyorum O yüzden gözüm hep bulutlarda. Smile

Neyse ki Salı, Çarşamba ve Perşembe  günleri Marmara Bölgesi ve İstanbul bulutlu olacak.

Direkt Güneş ışınlarına maruz kalmak beni deli ediyor..

Sıcaklıklar 25 derecenin biraz üzerini görebilsede Kuzeyli hava hareketleri bunlatıcılığa izin vermeyecek.

16 Haziran Salı

resim

resim

resim

17 Haziran Çarşamba

resim

resim

18 Haziran Perşembe

resim

resim

(06-15-2026, 08:23 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese Merhaba,

Güneşli günleri sevmiyorum O yüzden gözüm hep bulutlarda. Smile

Neyse ki Salı, Çarşamba ve Perşembe  günleri Marmara Bölgesi ve İstanbul bulutlu olacak.

Direkt Güneş ışınlarına maruz kalmak beni deli ediyor..

Hap kullanmak yerine doğal D vitaminide iyidir @snowserkan abi. Smile
                             Sonsuza DEK
  Beğenenler:
  • AZOR, Çilingozlu

Yarın sabah saatlerinde beklediğimiz yağış geliyor
  Beğenenler:
  • mehmet karsever

Konuyu Okuyanlar:
hacimuratt, mehmet karsever, 12 Ziyaretçi