| |
Mart ayı niye soğuk geçecek dedik MJO 6-7 faz tamam şimdide bölünme gerçekleşiyor bize kaldı beklemek tek engel Atlantikte 2 aydır bitmeyen a.b ler Avrupa bu yüzden kar yüzü göremedi
Şuan net değil ama sınırlı modellerde beliren Nisan da soğuk sistem var.
Beğenenler:
• adakar, Akın, Burak1980, Eray, Erol Bıldırcın, Əspəranza34, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834, Serham79, Snowsedat
Selamün Aleykum.. Hayırlı sabahlar.. CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN.. Arkadaşlar Mart sert geliyor..Martın ilk haftasından sonra bu ayla beraber kutup girdabında bozulmalar yeniden görülmesi sebebiyle yine şiddetli soğuklara tanıklık edebilirsiniz..Martın 5-6 sına beklediğimiz sistem sadece birkaç gün gecikmeli yani ayın 11 inden itibaren yaklaşıyor..Takip ediyoruz..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Mart ve Nisan ayında deniz seviyelerinde kar yağması için çok çok Ekstrem soğuklar gerekiyor. Aralıkta 850 hpa -8 ler yeterken şuan -15 in aşağısında kar beklememek lazım.
SUDAN ADAM
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Captmehmet, Eray, Əspəranza34, Galandar16, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, Captmehmet, Əspəranza34, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, Serham79, Snowsedat
Ötelenme yaşanan sistemler sonunda eriyip gidiyor ama....
Emin ustam güzel bir soğuk tarafa geçiş yaptık nihayet, bu süreçte yaşayabileceğimiz en ufak sistem yağışları direk kar olarak düşürür... Benim bu gece bir umudum var, soğuk etkisinde DEK oluşumuna dair....
Köyümde kar yağışı devam ediyor
An itibariyle 50 cm ye yakın ![]() Canlı izlemek isteyene https://www.agli.bel.tr/canli.php
Ben kendi adima bir seneyi daha kapattim. Malesef 1 ocaktaki yarim gunluk sistemden baska bir sey alamadik. Zeren bey in de dedigi gibi Mart icin ekstrem soguklar gerekiyor ve bu sistemlerde bu u goremiyoruz su an icin. Azor ve Emin bey e tesekkur ederim kendi adima butun sezon cok ugrastilar.
2026 yaz İlk tahmin
Ülkemizin batısı mevsim normalleri ve 0,5 derece üstü diğer bölgeler mevsim normallerinin altında geçeceği tahmin ediliyor
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Kerimoglu, Mustafa Torun 0834, 80 Ziyaretçi |