Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Arkadaşlar lütfen forumda şakalaşmalar dışında birbirinizi iğneleyici diyaloglara girmeyelim.
  Beğenenler:
  • crqzympby, Eray, Kartutgun, kral, Mertatakoy

(02-11-2026, 11:59 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bıldırcın yumurtası tahminci mi oldun sen maşallah tebrik ediyorum yumurtadan tahminci çıktı. Erol bıldırcına tahminci rütbesi verilsin pardon modelci.

Sitede toplam kaç admin var arkadaşlar hasan real shadow bir de buz gibiyi biliyorum. Gece gece merak ettim. Buz gibi pek ortalıkta gözükmüyor sanırım meşgul. Havalar yaz gibi olunca buz gibi bu havaları pek sevmiyor o yüzden de pek gözükmüyor.   Havalar sıcak olunca buzlar eriyor malum. Bunu da ironi olarak yazdım maksat muhabbet gece gece farklı bir şey yazayım dedim umarım yanlış anlaşılmıyorumdur. İyi geceler herkese.

Rahat ol başkan yaz kış burdayız.
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın

(Son Düzenleme: 02-12-2026, 07:57 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

GFS den Aysonuna doğru güzel modeller geliyor.. Güncelleme sürüyor.. Güzel haberler için bizi izlemeye devam edin. thumbsup
resim

resim
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Eray, Galandar16, Kartutgun, Mustafa Torun 0834

(02-12-2026, 04:04 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Azortluycak ben gazanıcem örümcek adam tarantula sunar.

Yağsında kazanan İstanbul olsun
  Beğenenler:
  • Eray, Erol Bıldırcın, Kartutgun

Bu haritada büyük yağış potansiyeli var
resim

(Son Düzenleme: 02-12-2026, 08:47 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

GFS'DEN ALTIN ANAHTARLAR... AYSONU BEKLEDİĞİMİZ SOĞUK HAVA DALGALARI.. ANLATMAYA GEREK YOK GÖRÜYORSUNUZ.. Smile thumbsup ŞUBAT öyle bir ŞUBAT olacakki..Ya MART NASIL OLACAK? Önce tabağımızdaki pastanın tadını çıkaralım..Sıra Mart'ada gelecek.. Smile Big Grin
resim

resim

resim

resim

(Son Düzenleme: 02-12-2026, 09:40 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

ŞUBAT AYINA DAMGASINI VURACAK SİSTEM GEFS' MODELLERİNDE... SİBİRYA CANAVARI SİZLERE SELAM GÖNDERİYOR.. thumbsup
resim

resim

(Son Düzenleme: 02-12-2026, 10:44 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

AY SONU BEKLENTİSİ OLAN SOĞUK HAVA DALGASI...
ECMWF geleneksel çıktısı (soğuk hava atağı için)   kararsız bir tablo çizse de, önümüzdeki 15 günlük süreçte kurak bölgeler oldukça verimli yağışlar almaya devam edecek gibi görünüyor! 
SEL VE SU BASKINI RİSKİNE DİKKAT!..ECMWF ana senaryosunda KAR durumu henüz netleşmemiş olsa da, 50 farklı olasılığı barındıran ENS (Ensemble) ortalaması, soğukların rotasını Ukrayna hattı olarak işaret ediyor. Aynı süreç için, ECMWF’nin yeni yapay zeka destekli tahmin modeli AIFS, daha güvenilir kabul edilen ENS verilerini destekliyor. Yapay zeka destekli bu verilere dayanarak, sürecin "güzel bir sisteme" evrilme ihtimali giderek artacak  thumbsup Ski
resim

resim

Serkan nerdesin bir çıkıyon pir çıkıyon hoop kayboluyon bak millet karsızlıktan birbirini yiyecek sistemler yola çıktı sen hala yoksun ortada sensiz tadı olmuyor üsTAT. Bu arada A101 de üstat süt ürünleri satışta çok güzel bazı ürünleri ben beğendim üstat sen de TAT.
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Kartutgun

resim
Emin, ağbim I destek leyen 27 Şubat
Azor yükseği İngiltere de üzerimize ne var yok yolluyor
17 Şubat tan itibaren Balkanlar lardan ay sonuna kadar şiddet li hava olayları bekleniyor 3 tane vurkac aysonu blokaj li sistem
Alçak basınç oluşumları nin milibar ları 992 994 arası kuvvetli yağış ve fırtına hattı oluşacaktır İstanbul ve Marmara bölgesinde
Herkese hayırlı cu akşam lari

Konuyu Okuyanlar:
KardanadamEmin, 38 Ziyaretçi