| |
Arkadaşlar lütfen forumda şakalaşmalar dışında birbirinizi iğneleyici diyaloglara girmeyelim.
(02-11-2026, 11:59 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bıldırcın yumurtası tahminci mi oldun sen maşallah tebrik ediyorum yumurtadan tahminci çıktı. Erol bıldırcına tahminci rütbesi verilsin pardon modelci. Rahat ol başkan yaz kış burdayız.
Beğenenler:
• adakar, akyekrem, Burak1980, Çilingozlu, Eray, Galandar16, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834
Beğenenler:
• adakar, akyekrem, Burak1980, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, Galandar16, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834, sennedjemus
AY SONU BEKLENTİSİ OLAN SOĞUK HAVA DALGASI...
ECMWF geleneksel çıktısı (soğuk hava atağı için) kararsız bir tablo çizse de, önümüzdeki 15 günlük süreçte kurak bölgeler oldukça verimli yağışlar almaya devam edecek gibi görünüyor! SEL VE SU BASKINI RİSKİNE DİKKAT!..ECMWF ana senaryosunda KAR durumu henüz netleşmemiş olsa da, 50 farklı olasılığı barındıran ENS (Ensemble) ortalaması, soğukların rotasını Ukrayna hattı olarak işaret ediyor. Aynı süreç için, ECMWF’nin yeni yapay zeka destekli tahmin modeli AIFS, daha güvenilir kabul edilen ENS verilerini destekliyor. Yapay zeka destekli bu verilere dayanarak, sürecin "güzel bir sisteme" evrilme ihtimali giderek artacak ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, akyekrem, Barbegazi, Burak1980, Çilingozlu, Eray, Erol Bıldırcın, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834
Serkan nerdesin bir çıkıyon pir çıkıyon hoop kayboluyon bak millet karsızlıktan birbirini yiyecek sistemler yola çıktı sen hala yoksun ortada sensiz tadı olmuyor üsTAT. Bu arada A101 de üstat süt ürünleri satışta çok güzel bazı ürünleri ben beğendim üstat sen de TAT.
![]() Emin, ağbim I destek leyen 27 Şubat Azor yükseği İngiltere de üzerimize ne var yok yolluyor 17 Şubat tan itibaren Balkanlar lardan ay sonuna kadar şiddet li hava olayları bekleniyor 3 tane vurkac aysonu blokaj li sistem Alçak basınç oluşumları nin milibar ları 992 994 arası kuvvetli yağış ve fırtına hattı oluşacaktır İstanbul ve Marmara bölgesinde Herkese hayırlı cu akşam lari |
| Konuyu Okuyanlar: |
| KardanadamEmin, 38 Ziyaretçi |