Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 02-12-2026, 12:46 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Arkadaşlar günlerdir Hatta haftalardır bahsetmiş olduğum Şubat ortasından sonra ay sonuna doğru havaların hiç beklenmedik bir şekilde çok soğuyacağını, modellerin heran değişebileceğini ve asıl beklediğimiz kuvvetli sistemin her an görülebileceği bir tarih aralığından bahsetmiştik.. Yavaş yavaş gündeme çıkmaya başladı Bundan 10 gün önce Kutup girdabının çok zayıfladığını soğuk kaçakları olabileceğini sık sık gündeme getirmiştim şimdi hem AO hem NAO hem de MJO fazları bu ay sonuna doğru soğuk kaçağının kuvvetli olacağını sinyallerini zaten verdiler. ANLATMAYA GEREK YOK, GÖRÜYORSUNUZ..DİYAGRAMLAR SÜPER..ECMWF modelleri süper...Şimdi de Görüldüğü üzere ilk olarak ECMWF de durum ortaya çıktı daha bütün modellerde de mutabıklık olduğunda buraların neşesini düşünemiyorum..ŞUBAT ÖYLE ŞEYLER YAŞATACAKKİ.... Smile eye Big Grin thumbsup
resim

resim

resim

resim

resim

Noldu Paşinyanlar Noldu Azortingen yazı getiriyodun bak kış geloo Emin abinin elini öp modelci seni.

Arkadaşlar ECMWF'den sonra GEM dende son güncel ve bir o kadarda güzel modeller geliyor..Hadi hayırlısı diyelim..

resim

resim

resim
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Eray, Əspəranza34, Galandar16

(02-12-2026, 12:55 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Noldu Paşinyanlar Noldu Azortingen yazı getiriyodun bak kış geloo Emin abinin elini öp modelci seni.

Ben Şubat ayı normallerin üzerinde sıcaklıklarda geçicek dedim kar gelmeyecek demedim hatta Ocak 10 civarı Şubat 9 bir hafta sonrada 12-19 sistemi var dedim bunların yalnızca 19 da kine istediğimiz sistem bu dedim 
Valla kafamı bozmayın haftaya uzun bir dönem şöyle Portekiz açıklarından İskandinavyaya kadar uzanmayı düşünüyordum gitmeeeeemm kalırım başınıza hocam sende 15-20 derecelerde güneşlenirsin bugünden sonraki günler gibi Düzce'de nokta
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Özgür

(Son Düzenleme: 02-12-2026, 02:45 PM, Düzenleyen: тaяaηтυℓa.)

Sıkıysa gitme mecbur gidecen Azor uzun vadeli meteorolojik veriler gideceğini söylüyor. Pılını pırtını topla ve git bu siteden persona non grata oldun. İstenmiyorsun artık arkanı dön ve çık demiş ünlü filozof Ajda Pekkan.
  Beğenenler:
  • AZOR

(Son Düzenleme: 02-12-2026, 02:52 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Arkadaşlar..Son güncellemelere göre AO Aysonuna doğru nötr ve hafif pozitife doğru yükseliyor..Bu sistem inmesi için olması gereken endeks...Eğerki negatife inse bu olumsuz bir durum yaratırdı...NAO ise özellikle nötr seviyelerinde civarı aysonuna doğru seyrediyor..Buda inecek sisteme kapı açıyor..MJO değerleri yeniden 6 ve 7.nci fazlarda..Geriye bütün iş AZOR yüksek basınçının artık olması gerektiği gibi yükselmesi.. Big Grin Az evvel okudum, oralara gitmeyeceğim diyor .Adamı hasta etme gereken seyehati yapmalısın, gitmeeemmm diye birşey yok, millet KAR bekliyor.. Smile Kargaya şeyin lazım oldu demişler, oda gitmiş denizin ortasına yapmış muhabbeti yapma.. Smile 
resim

resim

resim

resim

resim. TARANTULA ÖRÜMCEK ADAM IN 22 ŞUBAT HIZLI VE ÖFKELI SISTEM I
  Beğenenler:
  • AZOR, Çilingozlu, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834

Tarantula ve Emin üstadlar 22 23 şubat Azor üstad mart dedi bakalım kim kazanacak Big Grin
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, Kartutgun

(Son Düzenleme: 02-12-2026, 04:05 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(02-12-2026, 03:36 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tarantula ve Emin üstadlar 22 23 şubat Azor üstad mart dedi bakalım kim kazanacak Big Grin

Azor Mart'ta demedi, Ocak sonuna doğru yekden kışı bitirdi diye biliyorum, yanılıyor muyum .Hatta İstanbul'da KAR 3 ile 7 gün en fazla yağarsa yağar dedi..birileri gibi ( bendenizi kastederek) Nisan sonuna kadar KAR tahminimi yapalım, Sibirya, kutup ekspresi habire geliyor diye rahatsızlığını dile getirmemişmiydi? Yoksa yanılıyormuyum? Herkesten beklerdim ama benim için böyle şeyler düşündüğünü bilmiyordum..Hem şaşırdım hemde üzülmedim dersem yalan olur..Benim hakkımda içinden böyle şeyler geçirdiğini inanın asla tahmin bile edemezdim..Hayır yıllardır benim kış sembollerim olan Sibirya ekspresimi Ahmetle olan atışmasına alet etmesine hiç anlam veremedim..Demekki insanlar sinir anında içdünyasında neler yaşatıyorsa onu sıkıntı anında ortaya koyar dediklerine şahit olmuştum..Neyse sıkıntı yok biz eski arkadaşız unuturuz gider..KAR sevdamız yeter bize.. thumbsup
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834

Azortluycak ben gazanıcem örümcek adam tarantula sunar.
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Kartutgun, kral

Konuyu Okuyanlar:
KardanadamEmin, 38 Ziyaretçi