| |
Beğenenler:
• adakar, akyekrem, Alp 1903, Burak1980, Çilingozlu, Eray, Ftherdem, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, kral, Mustafa Torun 0834, snow41, Snowsedat
Şizofren GFS'nin hayalleri bizim de hayallerimiz eğer gerçekleşirse daha laf etmem kendisine ama yalnız, çok yalnız hiçbir model yanında değil garibimin. 2 gün sonra akşama KAR vermiş tam hayalperest tam
Beğenenler:
• Alp 1903, Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, Özgür, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, akyekrem, Alp 1903, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Eray, Erol Bıldırcın, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834, snow41, Snowsedat
Serkan abinin kar sevmeyen ılıkçı lobisi tarafından kaçırıldığına dair duyumlar aldım
Şaka bir yana kendisi foruma 2 haftadır uğramadı. Umarım iyidir. Bende iletşime geçemiyorum.
SUDAN ADAM
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Burak1980, Captmehmet, Eray, Ftherdem, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, Özgür, snow41, Snowsedat
Ah Emin bey.
Şu -24 ü çekip getirseniz neler olur neler? Acaba Karadeniz e otursa ne olur?
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"
Beğenenler:
• adakar, akyekrem, Captmehmet, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Naczö, Snowsedat
Arkadaşlar az evvel evin Süpürgesi eskimiş, faraşla birlikte yenisini almak için yakınımızdaki Nalbura gittim..Aaa birde baktımki Nalbur dükkanının önüne GFS tırı Park etmiş.. Büyükçe bir TIR.. ALLAH ALLAH dedim, ne işi var bunun burda.. Şaşırmıştım haliyle...Ne işi olabilirdiki bu GFS nin yetkililerinin burada..Neyse dükkana girdim ve baktım bütün mor ve lacivert boyaları tıra taşıyorlar..GFS yetkilisinin yanına gittim ve sordum..Hayırdır arkadaşım bu lacivert ve mor boyaları niye burdan alıp tırlarınıza yüklüyorsunuz? Adam sakin bir edayla bizim ülkemizde kalmadı artık ..Sizin ülkeniz modelleri için kullanacağız bu boyaları..Çünkü Şubat ve Mart aylarında Bol bol bu renk boyalara ihtiyaç olacak dedi..Buluruz, bulamayız her ihtimale karşı depoluyoruz dedi..( Bende içimden ALLAH ALLAH niye böyle bir şey söylediki acep diye kendi kendime sordum..
Niyekine acep?
Beğenenler:
• akyekrem, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Naczö, Özgür, sirgalton, snow41, Snowsedat, volkan34tr
Su ull yi kendimize çekersen sonradan gelecekleride çekeriz inşallah
Yukarıda atom bombaları var. Şayet ilk ciddi atağı alırsak ocak 24 gibi şubatta gelenleri alırız otoban misali yol açıldımı gelen gelene. Birde blokaj oldumu 87 yi sollariz inşallah. Ocak sonuna haftasi iber alacağının yerinde sıcak karakterli bir azor İngiltere bati İtalya Almanya ispanya civarlarında olur insallah ; öyle olursa efsane üstüne efsane alırız soguklain kaçak yeri olmaz
Beğenenler:
• Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, Snowsedat
Ull ull diye diye oda ne yapacağını şaşırdı baktı güneydekiler çok istiyor direksiyonu aşağıya kırdı bide, nereye inde dersiniz Zonguldak la Sinop'un oralara dediki şu kuzeye komple beyaza bürüyim
Ayrıntılar güncelleme bittiğinde......... Evet soğuklar üstümüzde ancak modellerde bizde sistemi çözmüş değiliz, yağış cepte şu an için bazı saatlerde sıcaklık problemi var ama tahminim tüm Karadenize berekeketli %80 beyazlar içinde sistem iniyor Sistem sonunda Karadeniz'in suyu 10 cm geri çekilir tüm kıyılarına yağış bırakmaktan Not arkasından bir sürpriz daha yapabilr ![]() ![]() Tam tepemizde geldi bu hadi kıştt az doğuya Kayu
Beğenenler:
• adakar, akyekrem, Alp 1903, Barbegazi, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Eray, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, kral, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Naczö, Serham79, Snowsedat |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, 22 Ziyaretçi |

Şaka bir yana kendisi foruma 2 haftadır uğramadı. Umarım iyidir. Bende iletşime geçemiyorum.