| |
Serkan bey 31 aralık 1 ocak için ecmwf iyi bir soğuk vermiş yılın son günü istanbulda kar görebilecek miyiz sizce? yoksa kuru soğukta üşüyecekmiyiz?
(12-23-2018, 10:03 AM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ersel bey merhaba,(12-23-2018, 03:18 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Budamı gol değil hakim bey Yapmış olduğunuz yorumlarda keskin ifadeler kullanıyorsunuz. En azından "bana göre, tahminime göre, ben böyle düşünüyorum" tarzında yazarsanız yorumu daha yumuşatmış olursunuz. Bunun dışında yorumunuza saygı duymakla beraber DEK yağışlarını gözardı etmemeninizi tavsiye ederim.
Beğenenler:
• AZOR, burakrpc, Captmehmet, hakancitak, KardanadamEmin, mehmet karsever, SerkanKar34, snow41, Syncro29, Xooner
Dolunay hanim selam
Yorumu ben yazdigim icin icin bana gore yazmama gorek oldugunu dusunmuyorum zira bu mesaji ben yazdigima gore bu yazi zaten benim kisisel goruslerim tabiki bir bagliyiciligi yok, ayrica soguk girince yagisin kesildigi diyagramdan belli oluyor degisir mi tabiki. . Dek icin ust seviye ruzgarlarin bati karadeniz icin ise yarayabilecegini dusunuyorum. Dusuncelerinizi dikkate alacagim.
(12-23-2018, 06:18 AM)karvarmıkar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR. SİTEYE BİLGİSAYARDAN CHROME'DAN GİRİYORUM. SAYFAYI AŞAĞI DOĞRU KAYDIRIRKEN ORTALARDA DONMA KASMA YAPIYOR. BU SORUN SADECE BENDE Mİ VAR? SİTE YÖNETİMİNİ BİLGİLENDİRMEK İSTEDİM. KARLI VE KÂRLI GÜNLER DİLERİM. Sadece sizin mevcut temanızı değiştirdim. kasma ve takılma sorunu hallolmuştur sanıyorum. (12-23-2018, 10:00 AM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey 31 aralık 1 ocak için ecmwf iyi bir soğuk vermiş yılın son günü istanbulda kar görebilecek miyiz sizce? yoksa kuru soğukta üşüyecekmiyiz? Ersel bey, Son güncellemeler görürüze doğru evriliyor. Sıcaklık problem olmaz ise tabi.
(12-23-2018, 06:18 AM)karvarmıkar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR. SİTEYE BİLGİSAYARDAN CHROME'DAN GİRİYORUM. SAYFAYI AŞAĞI DOĞRU KAYDIRIRKEN ORTALARDA DONMA KASMA YAPIYOR. BU SORUN SADECE BENDE Mİ VAR? SİTE YÖNETİMİNİ BİLGİLENDİRMEK İSTEDİM. KARLI VE KÂRLI GÜNLER DİLERİM. Hemen inceliyorum geri dönüş için teşekkürler
SUDAN ADAM
(12-23-2018, 02:03 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sistemler bitmiyor maşallah arkasıda geliyordu inşallah gerçek olur (12-23-2018, 02:06 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Online radar sayfamız mevcuttur dileyen alternatif olarak kullanabilir. online radar açmıyor ya da sadece bende açmıyor.
(12-23-2018, 03:08 PM)scream Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-23-2018, 02:03 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sistemler bitmiyor maşallah arkasıda geliyordu inşallah gerçek olur Ben şu an bilgisayardan giriyorum açılıyor. Mobilden mi deniyorsunuz.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, fenerli, snow41, 68 Ziyaretçi |