| |
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Barbegazi, Burak1980, Çilingozlu, Əspəranza34, Kartutgun, konuralp, Mustafa Torun 0834, Poyrazkarayel, REALSHADOW, Snowsedat
Evet beyler bayanlar sağlam veriler gelmeye başladı Çarşambaya kadar bekleyin demiştik....
AZ KALDI
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Çilingozlu, Kartutgun, konuralp, kral, Poyrazkarayel, REALSHADOW, Snowsedat
Selamün Aleykum, hayırlı sabahlarınız olsun..Şşşıışştttt..Sessizce bekliyoruz.Ürkütmeyelim vakvakları.. Öyle bir hassas durum varki,inanılmaz..Bütün veriler büyük bir sistemin varlığını söylüyorsada cesaret edip tam yön oturtamıyorlar..14- 25 Aralık arasında hop oturup hop kalkacağımız devasa bir KUTUP SOĞUKLAR var ve onun dibimize kadar geldiğini görebiliyorum..Kimseler bundan bizimde payımız olabileceğini söylemiyor ,kimse beklemiyor ne basında, ne medyada bu sistemi, hatta adından bile bahsedilmesede bundan kıyısından,köşesinden bizede pay çıkabileceğini hesaba katılmıyor..Ben hala böyle düşünmüyorum,buradan bizede öyle yada böyle ekmek çıkacaktır..Bugünler çok çok önemli haberlere gebe..Heran, herşey olabilir..Siz sadece çok sıkı bizi izlemeye devam edin.. HEYECAN DORUKTA...
![]() ![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Burak1980, Çilingozlu, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834, Poyrazkarayel, REALSHADOW, Snowsedat
Arkadaşlar sistemler silsilesi bizleri bekliyor inanın gördüğüm veriler karşısında tahmin edemeyeceğim kadar heyecanlıyım sistemlerin birisi Avrupa'dan birisi sibirya'dan biri gidecek biri gelecek ay sonuna kadar gerçekten aklınıza, hayalinize gelemeyecek iki üç sistem görünüyor bunlardan muhakkak bir tanesi en etkililerinden bir tanesi bizi yakalayacaktır takibindeyim ama daha önceden de söylemiştim bu kış tarihe geçecek gerçekten söylüyorum tarihe geçecek . Çünkü bu yaz çok ısındık hep söyledim Ne kadar sıcak o kadar soğuk Kasım ayında havalar sıcak gitti diye herkes söylenip durdu bu kış kış olmayacak ve hiçbir şey olmayacak diye Hatta bu kış Ocak ortasından sonra başlayıp,Şubat ortasında biter diyen sözümona bu işten nemalanmaya devam edenler bile oldu, ve ben de tam tersine söylemiştim bu kış tarihe geçecek ne kadar sıcak o kadar soğuk bu atmosferdeki etki tepki prensibi hiçbir zaman değişmez değişmedi değişmeyecek..BU KIŞ TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILMIŞ, UNUTULMAZLAR ARASINDA YERİNİ ALACAKTIR...
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Çilingozlu, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, Poyrazkarayel, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Çilingozlu, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, Poyrazkarayel, Snowsedat
GFS hala kararsız, sistemi tam olarak henüz tam bir yere oturtamadı, CFS tam bizim istediğimiz gibi,heyecan dorukta..Modellerde tam bir karmaşa var..Şuda bir gerçekki, bu sistem bu kışın başındaki ve uzun yıllardır böylesi kutuplarda olağanüstü bir soğuk birikimi bu kadar erken bir tarihte birikmemişti..Kutup Girdabının şu aralar en ufak bir Stratosferik ısınması ve koruyucu zonal rüzgarların hafiflemesi büyük soğuk kaçaklarına sebebiyet verebilir..Sakın bugün öğle GFS güncellemesine bakıpda bir çuval inciri çöpe atmayın, enseyi karartmayın..Bir süre sonra modellerde mutabakat oluştuğu andan itibaren bu sitede yer yerinden oynayacak... Sessizce, inceden siz bizi izlemeye devam edin,sadece az sabırrrr..
![]() ![]()
(12-09-2025, 12:12 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet beyler bayanlar sağlam veriler gelmeye başladı Çarşambaya kadar bekleyin demiştik.... 2 metre sıcaklık tamam ![]() 500 Hpa tamam ![]() 10 Hpa tarihleri Aralık son 15 gün için bizim coğrafyaya kış değerleri veriyor ![]() İskandinav y.b yerini sağlam almış soğukları size akıtacağım diyor tek handikap azor y.b Avrupa'ya doğru fazla genişlemesi .
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Burak1980, KardanadamEmin, kral, Mustafa Torun 0834, Özgür, REALSHADOW
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 40 Ziyaretçi |