Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Soğuk hava dalgası şuan Marmara 'nın üzerinde ve ULUDAĞ, KARTEPE dahil, yoğun ve lapa lapa KAR YAĞIŞLARI sürüyor..Bizde MAL. tepe olarak yağışları yağmur olarak alıyoruz..Bunada şükür, elhamdülillah diyelim..Barajlarımız doysun oda önemli.. thumbsup Hakkari de yarım metre KAR bekleniyor..Darısı başımıza..Sıra bizede gelecek, az sabırrrr.. thumbsup

Site yeniden canlandı yahu nihayet ufak bir sistem bile siteyi zıplatıyor Emin amcam Azor iyi ki varsınız.
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, KardanadamEmin, kral, snowserkan

(Son Düzenleme: 12-07-2025, 09:55 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(12-07-2025, 09:39 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Site yeniden canlandı yahu nihayet ufak bir sistem bile siteyi zıplatıyor Emin amcam Azor iyi ki varsınız.

Sende iyiki varsın üstadım..Sitede canlılık kısa bir süre sonra zirve yapacak.. Biraz daha sabırrr..Hiçbir ayrıntıyı kaçırmıyorum..İnceden rötuşlar, sonrası teferruat.. Smile thumbsup Yağışlara ihtiyaç vardı,onu getirdik, sıra bolluk ve bereketin sırrı olan KAR YAĞIŞLARI...

resim

22. senaryo gibi olsa keşke.. Atalım siteye de enerji olsun soğuk senaryo ata ata soğuğu indirmek lazım  Ski

(12-07-2025, 10:02 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

22. senaryo gibi olsa keşke.. Atalım siteye de enerji olsun soğuk senaryo ata ata soğuğu indirmek lazım  Ski

Aferin kral...Krallık budur işte..O SİBİRYA BURAYA GE LE CEK, başka yolu yokkkkk... thumbsup

Ecmfve gfs arasında çok fark yok gibi
resimresim

(Son Düzenleme: 12-07-2025, 10:57 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Yeni yılın ilk günlerinde İstanbul'da KAR lı sistem şimdiden senaryolarda..YILBAŞI GECESİ ni Takipdeyiz.. thumbsup Vade uzun olumlu, olumsuz değişimler sözkonusu olabilir ama ben yinede paylaşayım dedim.. Spiteful  Ski
resim

Bu arada bizim sinoptiklere bir yenisi daha eklendi yapay zekada bu işin içinde
Bakalım bize ne katkıda bulunacak
resim

(Son Düzenleme: 12-08-2025, 01:17 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Evveettt GFS'den muhteşem dönüş gelmeye başladı..Ha gayret biraz daha batılarsan yıkılacak bu şehir.. thumbsup
resim

resim

(Son Düzenleme: 12-08-2025, 01:23 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Evvveetttt güncel diyagramda hizaya gelmeye başladı.. Hasretle beklenilen KAR ise uğruna çekilen çileler kutsaldır.Uykuyu bırakalım,uykusuz geceler geliyor.Tüm parametreleri harmanlarsak puzzelin parçalarını birleştireceğiz ve sonrası MUTLU SON.. thumbsup
resim

Konuyu Okuyanlar:
39 Ziyaretçi