| |
Serkan bey ilk defa yanılmanızı diliyorum
İnşallah yanılırsınız da ay sonunda kar altında kalırız :cool: Şaka bir yana umudunuzu kaybetmediğinizi totem yaptığınızı inanıyorum. Ama gelmezse de dünyanın sonu değil canımız sağ olsun.
Ben olumsuz olmayı beceremiyorum.Kendi totemi mi bile beceremedim. C.tesi ve Pazar günlerini de görelim son noktayı koyalım. Unutmayın! bu tip sistemler de en ufak bir basınç dizilimi farklılığı uçurum kadar fark yaratır. Kuzey'den kuvvetli bir soğuk akışının olacağına kesin gözüyle bakıyordum zaten. Önemli olan bu salınımın üzerimize olması idi, bunu etkileyen tepki alçakları vardı,cut off lar vardı. Bunların konumu, salınımın batı ya doğru meyil almasına neden oluyordu. Evet beklentilerimize yakın senaryolar var modellerde. Bu görüntüler daha şahane bir hal alacağı gibi nispeten daha üzücü hadiseleri de yansıtabilir. C.tesi en geç Pazar netlik kazanacak.
Gelecekleri varsa, Görecekleride var.
Yağmayacak bencede.
Bizde mi su deposu muhabbeti yapsak acaba. :s
SUDAN ADAM
Teşekkürler Serkan Bey bu forum için, ben 42 yaşında bir kar sevdalısıyım, eski forumda maalesef bir sürü gereksiz yazı içinde bilgi aramaya çalışıyorduk, burası tam istediğimiz gibi oldu. Sizelere ve bilgilerini bizlerle paylaşan tüm arkadaşlara selam olsun. Sorum şudur, istanbula bu son zamanlarını yaşadığımız kış döneminde kar gelme ihtimali nedir, 5 yaşındaki oğlumda benim gibi karı çok seviyor ve neden kar yağmadığıyla ilgili sürekli sorular soruyor, artık ümidi kesmek üzereyim artık en azından onu kartopu oynamaya kartepeye götüreyim mi? Yoksa biraz daha beklesek mi?
(02-15-2018, 03:53 PM)sertan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler Serkan Bey bu forum için, ben 42 yaşında bir kar sevdalısıyım, eski forumda maalesef bir sürü gereksiz yazı içinde bilgi aramaya çalışıyorduk, burası tam istediğimiz gibi oldu. Sizelere ve bilgilerini bizlerle paylaşan tüm arkadaşlara selam olsun. Sorum şudur, istanbula bu son zamanlarını yaşadığımız kış döneminde kar gelme ihtimali nedir, 5 yaşındaki oğlumda benim gibi karı çok seviyor ve neden kar yağmadığıyla ilgili sürekli sorular soruyor, artık ümidi kesmek üzereyim artık en azından onu kartopu oynamaya kartepeye götüreyim mi? Yoksa biraz daha beklesek mi? Hoş geldiniz Sertan Bey, Düşünceleriniz için teşekkür ederim. KAR Gelme ihtimali günden güne artıyor. Pazar günü bununla ilgili son noktayı koyacağız. Şubat son haftasını bekleyin Örtü oluşturacak sistem ihtimali kuvvetleniyor.
Ohhh be bu işte bir gariplik olduğunu anlamıştım zaten serkan abi az değilsin
gelmez ama bencede yazlıkları çıkardım ben hadi hayırlısı haftasonu inşallah daha kuvvetli geliyor dersin abi
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Əspəranza34, KardanadamEmin, sirgalton, 76 Ziyaretçi |

İnşallah yanılırsınız da ay sonunda kar altında kalırız :cool: Şaka bir yana umudunuzu kaybetmediğinizi totem yaptığınızı inanıyorum. Ama gelmezse de dünyanın sonu değil canımız sağ olsun.

Bizde mi su deposu muhabbeti yapsak acaba. :s