| |
Serkan hocam kolay gelsin. Kusura bakmayın belki gereksiz bir soru olacak ama ben gece takip edemedim akşam saatlerinden Karadeniz’e giden o büyük kütlemi geri gönüp yağış yaptı. Yoksa yeni bir oluşan kütlemi böyle güzel yağış bıraktı. Ben gece 12 ye kadar radara baktım boş gibiydi. Sabah baktığımda gece kıyamet kopmuş. Bunun sebebini merak ettim.şimdiden sağolun var olun
(10-25-2025, 03:34 PM)Poyrazkarayel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan hocam kolay gelsin. Kusura bakmayın belki gereksiz bir soru olacak ama ben gece takip edemedim akşam saatlerinden Karadeniz’e giden o büyük kütlemi geri gönüp yağış yaptı. Yoksa yeni bir oluşan kütlemi böyle güzel yağış bıraktı. Ben gece 12 ye kadar radara baktım boş gibiydi. Sabah baktığımda gece kıyamet kopmuş. Bunun sebebini merak ettim.şimdiden sağolun var olun Merhaba, Hayır o kütleler geri dönmediler Kuzey'den güney enlemlere sarkan soğuk cephe İstanbul üzerine geldiğinde bulutlanma ve konveksiyonda artış meydana geldi. Karadeniz'e çıkan o kütleler yine İstanbul üzerine çıkan cephenin kuzeyde kalan koluydu aslında. ![]()
Beğenenler:
• adakar, BABA, Burak1980, Çilingozlu, Əspəranza34, Kartutgun, mehmet karsever, Poyrazkarayel, realshadow, snow41
@snowserkan bey pazartesi günü beklenen yağışta yine bu yağış gibi kuvvetli olacakmı bu aldığımız yağışla kıyaslarsak
Beğenenler:
• adakar, BABA, Burak1980, Erol Bıldırcın, Əspəranza34, Kartutgun, mehmet karsever, Özgür, Snowsedat, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, BABA, Barbegazi, bulcelik, Burak1980, Erol Bıldırcın, Əspəranza34, Kartutgun, mehmet karsever, Özgür, Poyrazkarayel, realshadow, snow41, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, BABA, bulcelik, Burak1980, Erol Bıldırcın, Əspəranza34, mehmet karsever, Özgür, Poyrazkarayel, realshadow, Snowsedat, snowserkan, WsRc1967
Herkese Merhaba,
Yurdumuz bugün öğlen saatlerinden itibaren Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Yağışlar Marmara bölgesinin tamamında, Ege bölgesinde kıyı kesimlerde ve Muğla- Antalya civarında Batı ve orta Karadeniz'de Ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde yer yer etkili olacak. Ege bölgesinin kıyısı, Marmara bölgesi tamamı ve Batı Karadeniz'de metrekareye 20-25 kg üzerinde yağış birikimi bekleniyor. (Bursa, İzmir ve Kocaeli çevrelerinde bu oran biraz daha fazla olabilir.) Yağışlı hava İstanbul'da saat 16:00 17:00 gibi etkili olmaya başlayacak. ![]() ![]()
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Alp 1903, AZOR, BABA, Burak1980, Ekrem14, Erol Bıldırcın, Əspəranza34, hacimuratt, karseven_, mehmet karsever, Özgür, Poyrazkarayel, snow41, Snowsedat, Snowselo
(10-26-2025, 07:59 AM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan bey pazartesi günü beklenen yağışta yine bu yağış gibi kuvvetli olacakmı bu aldığımız yağışla kıyaslarsak İstanbul'un bir çok noktasında daha eşit bir yağış olacak. İki parti şeklinde yağış var Bugün ve yarın olmak üzere. Ortalama m² 'ye 20-25 kg ve üzeri bir yağış olacaktır. Marmara bölgesinin tamamının bir önceki yağış birikimi ile kıyaslarsak bölge tamamı için konuşursak bir önceki yağışın bıraktığı toplam yağıştan daha fazla.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, ahmet/cengiz, Alp 1903, AZOR, BABA, Burak1980, Ekrem14, Erol Bıldırcın, Əspəranza34, hacimuratt, karseven_, Kartutgun, Özgür, Poyrazkarayel, sirgalton, Snowselo
Beğenenler:
• adakar, ahmet/cengiz, Alp 1903, AZOR, BABA, Burak1980, Ekrem14, Erol Bıldırcın, Əspəranza34, Ftherdem, Kartutgun, Poyrazkarayel, realshadow
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Alp 1903, coskunnkartal, rdlshn, Snowselo, 39 Ziyaretçi |