| |
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Burak1980, Çilingozlu, KardanadamEmin, Kartutgun, Snowsedat, snowserkan
Selamün Aleykum.. Hayırlı, Huzurlu, Sağlıklı, ve Mutlu Sabahlarınız Olsun..GFS sabah güncellemesi yine Mayıs ayının 10 undan itibaren yaklaşık bir hafta serin-soğuk arası günler olacağına işaret ediyor..Bu sezon çoğunlukla sıcak tarafta kalan Avrupa ilginç bir sezon geçirdiler ve bizde hep soğuk tarafda kaldık ve hala kalıyoruzda..Bu döngü Mayıs ortalarından sonra tersine dönebilir ve bizde bu yaz oldukça sıcak bir yaz yaşamıza sebebiyet verebilir..Haziranın başlamasıyla ani ve kuvvetli sıcaklara maruz kalabiliriz..Çok sıcak bir yaz yaşanabilir.. Umarım böyle olmaz..Çünkü sıcağı hiç sevmem..Malumunuz ben Kardanadamım..
![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Barbegazi, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Kartutgun, snow41, Snowsedat
@KardanadamEmin bey desenize bu hafta 1 hafta yaz değerleri sonrasında yine kış mı olacak
bu hafta sıcaklıklar 25 - 26 hatta 28 leri görebilecek
(05-03-2025, 08:27 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin bey desenize bu hafta 1 hafta yaz değerleri sonrasında yine kış mı olacak Şimdilik durum böyle görünüyor..
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Kartutgun, mehmet karsever, snow41, Snowsedat, Snowselo, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Əspəranza34, Ftherdem, Kartutgun, Mertoni, snow41, Snowsedat, Snowselo, snowserkan
Yarın kocaelide sağanak geçişler var öğle aksam arası
cumartesi gününden itibaren marmara geneli yagıslı ve sıcaklıklar haftasonu 8 - 10 derece düşüyorBugünlerde 27 - 28 derece olan sıcaklık haftasonu 17 - 18 lere gerileyecek haftasonu yağışları etkili olabilir bu yagıslar KIRKİKİNDİ yağışları böyle olmasının sebebi yagısların genellikle öğle aksam arasında görülmesi
Ooohhhh misler gibi bol güneşli ve sıcak günlerden geçiyoruz..Herkes dışarıda kısa kollu t-shirtlerle geziyor, deniz kenarları, cafeler full basıyo..Yaz geçde olsa geldi sözlerini duyar gibiyim..
İyide biz KIŞ BİTTİ dedikmi? Nihayet yaz geldi dedikmi? Enazından ben böyle bir şey söylemedim..Hatta sık sık KIŞ bu sezon zor bitecek diye birçok kez yazdım..Peki şimdi bu sıcak günler bundan sonra hep böylemi gidecek? Bekleyin, görün bakalım nasıl günler geliyor..Ayın 10 undan sonra iki güneş görüp kaldırdığınız kışlık kıyafetler yeniden ortalıklara serilecekmi? Biz bitti demeden bitmezzz.. Bakalım Mayıs ayının 10 undan sonrası neler olacak..Yazlıkçılara kötü haber.. ![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, sirgalton, snow41, snowmanadnan, Snowsedat, Snowselo, snowserkan
@KardanadamEmin bey bende tam onu demiştim millet forumdan dagılmış ama haftasonu hava serinlemeye baslayıp yağışlar gelince toplanırlar
@KardanadamEmin bey siz hazirandada yağışlı serin havaları getirirsiniz
11 Mayıs Pazar gününden itibaren serin havalar geri dönüyor 15 derecelere varan düşüşler göreceğiz.
Mayısın son haftalarındada hem sıcak hem serin günlere devam edeceğiz
![]()
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Çilingozlu, KardanadamEmin, Kartutgun, snow41, snowmanadnan, Snowsedat, snowserkan
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| BabaKAR, Berg, Deepsnowk, Naczö, Poyrazkarayel, Snow Gökhan, Trakia, тaяaηтυℓa, 30 Ziyaretçi |

İyide biz KIŞ BİTTİ dedikmi? Nihayet yaz geldi dedikmi? Enazından ben böyle bir şey söylemedim..Hatta sık sık KIŞ bu sezon zor bitecek diye birçok kez yazdım..Peki şimdi bu sıcak günler bundan sonra hep böylemi gidecek? Bekleyin, görün bakalım nasıl günler geliyor..Ayın 10 undan sonra iki güneş görüp kaldırdığınız kışlık kıyafetler yeniden ortalıklara serilecekmi?