Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 05-03-2025, 08:28 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Selamün Aleykum.. Hayırlı, Huzurlu, Sağlıklı, ve Mutlu Sabahlarınız Olsun..GFS sabah güncellemesi yine Mayıs ayının 10 undan itibaren yaklaşık bir hafta serin-soğuk arası günler olacağına işaret ediyor..Bu sezon çoğunlukla sıcak tarafta kalan Avrupa ilginç bir sezon geçirdiler ve bizde hep soğuk tarafda kaldık ve hala kalıyoruzda..Bu döngü Mayıs ortalarından sonra tersine dönebilir ve bizde bu yaz oldukça sıcak bir yaz yaşamıza sebebiyet verebilir..Haziranın başlamasıyla ani ve kuvvetli sıcaklara maruz kalabiliriz..Çok sıcak bir yaz yaşanabilir.. Umarım böyle olmaz..Çünkü sıcağı hiç sevmem..Malumunuz ben Kardanadamım.. Smile  thumbsup 
resim

resim

resim

@KardanadamEmin bey desenize bu hafta 1 hafta yaz değerleri sonrasında yine kış mı olacak
bu hafta sıcaklıklar 25 - 26 hatta 28 leri görebilecek
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, Snowsedat

(05-03-2025, 08:27 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin  bey desenize bu hafta 1 hafta yaz değerleri sonrasında yine kış mı  olacak
bu hafta sıcaklıklar 25 - 26 hatta 28 leri görebilecek

Şimdilik durum böyle görünüyor..

(Son Düzenleme: 05-04-2025, 11:34 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Keyifli pazarlar olsun.Bugünden itibaren ayın 10 una kadar ılık ve sıcak, sonrası yine bizden yana esen kuzey rüzgarları ve KIŞ havalarına dönüş.. thumbsup Serin bir Mayıs geçireceğiz gibi görünüyor..
resim

resim

resim

Yarın kocaelide sağanak geçişler var öğle aksam arası
cumartesi gününden itibaren marmara geneli yagıslı ve sıcaklıklar haftasonu 8 - 10 derece düşüyorBugünlerde 27 - 28 derece olan sıcaklık haftasonu 17 - 18 lere gerileyecek
haftasonu yağışları etkili olabilir
bu yagıslar KIRKİKİNDİ yağışları böyle olmasının sebebi yagısların genellikle öğle aksam arasında görülmesi
  Beğenenler:
  • snowserkan

(Son Düzenleme: 05-06-2025, 06:23 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Ooohhhh misler gibi bol güneşli ve sıcak günlerden geçiyoruz..Herkes dışarıda kısa kollu t-shirtlerle geziyor, deniz kenarları, cafeler full basıyo..Yaz geçde olsa geldi sözlerini duyar gibiyim.. Big Grin İyide biz KIŞ BİTTİ dedikmi? Nihayet yaz geldi dedikmi? Enazından ben böyle bir şey söylemedim..Hatta sık sık KIŞ bu sezon zor bitecek diye birçok kez yazdım..Peki şimdi bu sıcak günler bundan sonra hep böylemi gidecek? Bekleyin, görün bakalım nasıl günler geliyor..Ayın 10 undan sonra iki güneş görüp kaldırdığınız kışlık kıyafetler yeniden ortalıklara serilecekmi?  Smile Big Grin Biz bitti demeden bitmezzz.. Smile Bakalım Mayıs ayının 10 undan sonrası neler olacak..Yazlıkçılara kötü haber..  eye  Big Grin 
resim

resim

resim

resim

@KardanadamEmin bey bende tam onu demiştim millet forumdan dagılmış ama haftasonu hava serinlemeye baslayıp yağışlar gelince toplanırlar
@KardanadamEmin bey siz hazirandada yağışlı serin havaları getirirsiniz
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, Kartutgun, Snowsedat, Snowselo

11 Mayıs Pazar gününden itibaren serin havalar geri dönüyor 15 derecelere varan düşüşler göreceğiz. banana

Mayısın son haftalarındada hem sıcak hem serin günlere devam edeceğiz 
resim

resim

resim

11 - 18 mayıs arası hem soğuk taraftayız hem yağış yönünden normallerin üzerinde yağış var
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, KardanadamEmin, Snowsedat, snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
BabaKAR, Berg, Deepsnowk, Naczö, Poyrazkarayel, Snow Gökhan, Trakia, тaяaηтυℓa, 30 Ziyaretçi