| |
evet karseveriz ama artık Rabbim sogukları indirmesin. malesef tarımda büyük zarar var. hayat zaten inanılmaz pahalı. Allah milletimizin yardımcısı oılsun. herşey zamanında güzel derler. kar görürsek yine seviniriz tabi ama birde bu tarafı var olayın. önümüzdeki kışta görüşmek dileği ile. selam ve saygılar tüm arkadaşlarımıza ve ağabeylerimize,
cuma cumartesiye yağış görünüyordu o da kayboldu cumartesi sıcaklıklar birkac derece düşüyor
Haftasonuna tekrar yagıs gelmiş cumartesi pazara sıcaklıklardada birkac derecelik düşüş var
(04-12-2025, 07:01 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Görüyorumki burada tahminlere ilgi artık nerdeyse yok denecek kadar az..Vakit buldukça elimden geldiğince bilgilendirmeler yapıyorum, emek veriyoruz, sıksık hava ve sistemlerle ilgili sizleri aydınlatmaya çalışıyorum. Nerdeyse iki, bilemedin üç kişiyle burada dönüyor gibiyiz...Zaten kış sona erdiğinde ben artık fazla burada olmayacağım.Eğer bu tepki günlerdir beklediğimiz ve yaşamış olduğumuz son sistemde İstanbul'da beklenileni yağışsızlık sıkıntısı sebebiyle tam olarak alamadığımız için bunu tahminlere bir tepki olarak veriliyorsa bunu açıkça yazın, söyleyinki bende boşuna kendimide, sizleride meşgul etmiyeyim...Saygılar.. Ellerine emeğine sağlık Emin. Paylaşımların ve katkıların göz ardı edilemez. Fakat katılımlar gönüllülük esasına göre biliyorsun. Senin paylaşımlarını herkes okuyor kuvvetle ihtimal takdir de görüyorsun., Ancak Forum tarzı sistemlerde 1000 kişi okur 5 kişi beğenir. İlla beğeneceksiniz diyemiyoruz. Keşke diyebilsek Evet benimde sağlık sorunlarım aranızda bulunmama engel oldu bu kışın büyük bölümünde. Hareketliliği yeteri kadar sağlayamadık. Allah ömür verir ölmez sağ kalırsak, Önümüzde ki KIŞ hep beraber yıkarız bu forumu. Önümüzde ki günlerde de enteresan oluşumlar, Orajlar, Kasırgalar vs vs gördüğümüzde elbette sessiz kalmayacağız.Hepinizi sevgiyle selamlıyorum. ALLAH'a emanet olun. Görüşmek ümidiyle..
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Çilingozlu, hacimuratt, karakış, KardanadamEmin, Nhgurses, perga, snow41, Snowsedat, Snowselo
(04-17-2025, 01:26 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(04-12-2025, 07:01 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Görüyorumki burada tahminlere ilgi artık nerdeyse yok denecek kadar az..Vakit buldukça elimden geldiğince bilgilendirmeler yapıyorum, emek veriyoruz, sıksık hava ve sistemlerle ilgili sizleri aydınlatmaya çalışıyorum. Nerdeyse iki, bilemedin üç kişiyle burada dönüyor gibiyiz...Zaten kış sona erdiğinde ben artık fazla burada olmayacağım.Eğer bu tepki günlerdir beklediğimiz ve yaşamış olduğumuz son sistemde İstanbul'da beklenileni yağışsızlık sıkıntısı sebebiyle tam olarak alamadığımız için bunu tahminlere bir tepki olarak veriliyorsa bunu açıkça yazın, söyleyinki bende boşuna kendimide, sizleride meşgul etmiyeyim...Saygılar.. Değerli görüşlerin için çok teşekkürler Serkan KARdeşim..Durum bundan daha güzel izah edilemezdi..
(04-17-2025, 01:26 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(04-12-2025, 07:01 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Görüyorumki burada tahminlere ilgi artık nerdeyse yok denecek kadar az..Vakit buldukça elimden geldiğince bilgilendirmeler yapıyorum, emek veriyoruz, sıksık hava ve sistemlerle ilgili sizleri aydınlatmaya çalışıyorum. Nerdeyse iki, bilemedin üç kişiyle burada dönüyor gibiyiz...Zaten kış sona erdiğinde ben artık fazla burada olmayacağım.Eğer bu tepki günlerdir beklediğimiz ve yaşamış olduğumuz son sistemde İstanbul'da beklenileni yağışsızlık sıkıntısı sebebiyle tam olarak alamadığımız için bunu tahminlere bir tepki olarak veriliyorsa bunu açıkça yazın, söyleyinki bende boşuna kendimide, sizleride meşgul etmiyeyim...Saygılar.. @snowserkan bey çok geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz @KardanadamEmin bey ben yaz kış hep burdayım sizler kadar profosyonel degilim ama elimden geldiğince katkıda bulunuyorum siz degerli tahminci arkadaslarımızın paylasımlarınızıda takip ediyor begenimi yapıyorum tabi bunları tek benim yapmamda yeterli degil ama ben hep yanınızdayım yeni paylasımlarınızıda bekliyoruz
Selamün Aleykum.. Hayırlı, Huzurlu, Sağlıklı ve Mutlu Akşamlarınız Olsun..Bahardan kalma günler yaşanıyor.. Gündüzleri ılık,sıcak karışımı ilikleri ısıtan bir hava, geceleri ise henüz kıştan ve serin,soğuk karışımı bir havalar içindeyiz..Bu havalar yaklaşık aysonuna kadar etkisini sürdürebilir..En son yaşanan soğuk hava dalgası yurdun iç ve kuzey kesimlerinde zirai dona sebebiyet verdi..Buda tarımı olumsuz etkiledi..Daha Ocak ayı başında sıcak ve ılık karışımı havalar hüküm sürerken bazıları KIŞ BİTTI diye çok erken söylenirlerken bizde ısrarla bu iş böyle devam etmeyeceğini söyledik.. Hatta,diyordukki kış daha yeni başlayacak ve Nisan'da bile KAR göreceğiz diye sayfalarca hep yazmadıkmı? Demekki neymiş? Erken öten horozu keserlermiş..Eee peki şimdi kış bittimi? Bence yine hayır..
İstanbul için KAR anlamında olmayabilir bu aysonunda yine soğuklar inebilir..Tabiiki şuan görünen soğuma KAR için yetersiz olsada, biraz artarsa kayak merkezlerine sürprizler olabilir.. ![]() ![]()
@KardanadamEmin bey hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
bu dediğiniz serın yada soğuğa yakın hava ayın 27 si 29 u arasımı gelmiş olacak gectiğimiz günlerde yasadığımız soğuklar kadar olmayacak tabi degilmi
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| BabaKAR, Berg, Deepsnowk, Naczö, Poyrazkarayel, Snow Gökhan, Trakia, тaяaηтυℓa, 28 Ziyaretçi |

gördüğümüzde elbette sessiz kalmayacağız.