Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Tahmin yap ben kar görem sen de sokak lambalarına teleskopla bakmaya devam et zuhahahıhohi
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

(04-12-2025, 03:24 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tahmin yap ben kar görem sen de sokak lambalarına teleskopla bakmaya devam et zuhahahıhohi

At havanı sen örümcek dede.. Big Grin Bu devran elbet bizim içinde dönecek..Sen gül gül.. Smile

Maalesef son yılların en büyük Zirai Don olayını yaşadık bir kaç hafta önce gelen yalancı bahar ve akrik bölgeden gelen soğuk hava dalgası çifçimize büyük zarar verdi .
  Beğenenler:
  • Akın, snow41, snowserkan

(Son Düzenleme: 04-12-2025, 07:06 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Görüyorumki burada tahminlere ilgi artık nerdeyse yok denecek kadar az..Vakit buldukça elimden geldiğince bilgilendirmeler yapıyorum, emek veriyoruz, sıksık hava ve sistemlerle ilgili sizleri aydınlatmaya çalışıyorum. Nerdeyse iki, bilemedin üç kişiyle burada dönüyor gibiyiz...Zaten kış sona erdiğinde ben artık fazla burada olmayacağım.Eğer bu tepki günlerdir beklediğimiz ve yaşamış olduğumuz son sistemde İstanbul'da beklenileni yağışsızlık sıkıntısı sebebiyle tam olarak alamadığımız için bunu tahminlere bir tepki olarak veriliyorsa bunu açıkça yazın, söyleyinki bende boşuna kendimide, sizleride meşgul etmiyeyim...Saygılar..

Kış bitti artık dükkanı kapatma zamanı geldi ancak oraj moraj olursa o zaman aktif olunur yoksa herkes kafasına göre takılır kışa kadar sen de dinlen Emin kışa bomba gibi hazır ol daha çok sokak lambasında kar kovalıycan ben de burada kardan bıkacam dermişim. Atayım havamı bari at havanı demişin ben de sözünü tuttum attım havamı dün ne kar yağdı var ya offf iri iri eşek başı hatta deve başı kadar oh missssssssss.

(Son Düzenleme: 04-13-2025, 01:16 AM, Düzenleyen: AZOR.)

Köyümde kar yağışı halen devam ediyor yaklaşık 30 cm kar birikimi oluşmuş işte bazı coğrafyalarda kış halen devam ediyor. ates
resim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Çilingozlu, Eray, Snowsedat, snowserkan

Kar yağışı halen devam ediyor 
https://www.agli.bel.tr/canli.php
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, snowmanadnan, Snowsedat, snowserkan

Bu olayı bir kaç gündür takipteyim Orta Karadeniz üstünde bulunan mini bir vortex olayı gerçekleşiyor şuan ve sonucunda Zonguldak ve Kastamonu da yoğun kar yağışına yol açoyor.

resim
Bu fotoğrafta bugün saat 12:30 köydeki evimden kaydettiyim fotoğraf 
resim

Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Snowsedat, snowserkan

Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Eray, Snowsedat, Snowselo, snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
Alp 1903, coskunnkartal, rdlshn, Snowselo, 34 Ziyaretçi