Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 04-11-2025, 09:54 AM, Düzenleyen: snow41.)

Kocaelide tipi yogun yagıs var yıkılıyor GOLLLLLLLL GOLLLLL bune böyle sanki ocak ayı

https://kocaeliyiseyret.com/Kamera/Index...ve-sahil/3

BU SİSTEM SAHİL DEMEDİ VURDU İŞTE SAHİL

https://kocaeliyiseyret.com/Kamera/Index...sahil/1030

Kocaeli sahilde bile yoğun yağış var

(04-11-2025, 09:35 AM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Karayel ve Dek kavramları istanbul adına yan yana gelmemeli gebze be doğusundan kar bombaları gelecektir

gebzede kısa süreli oldu ama kocaeli genelini vuruyor

https://kocaeliyiseyret.com/Kamera/Index...cesme/1028

Çatıları yerleri beyazlattı
  Beğenenler:
  • AZOR, Çilingozlu, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Snowsedat

karamürselde yağdı böyle yarım saat falan. halen atıştırıyor arada. sanırım öğleye kadar sürecek. sahilde bu yaşıma kadar 11 nisanda kar yağdığını ilk kez gördüm ki yaşım 51

(Son Düzenleme: 04-11-2025, 10:33 AM, Düzenleyen: snow41.)

Karadenizden kütleler kocaeliye akıyor yeni kütleler geliyor hazırmısın kocaeli biri gitmeden diğeri geliyor GOL SHOW
SİBİRYA EKSPRESİ TÜM YÜKÜNÜ BOŞALTIYOR
@KardanadamEmin bey ellerinize emeginize sağlık FİNAL süper oluyor pespese kütleler geliyor karadeniz üretip yolluyor masallah bu kadar beklemiyordum

Kar gecişleri sürüyor kar demek mutlluuk demek

@AZOR bey bombastik sistemin detaylarını bekliyoruzz
  Beğenenler:
  • Snowsedat

(Son Düzenleme: 04-11-2025, 02:32 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Günlerce tahmin yap, sistem günü gününe gelsin Mal tepeyi es geçsin..Hay benim bu nakuz talihim..Sistem mevsime göre güzel fakat bu kez yağış sorun oldu.Bolu,Ankara ve örümceğin kenti Düzce şanslı oldu..Örümcek gibi bendemi Düzce'yerleşsem acep? Neyse önümüzdeki maçlara bakalım..Ayın 20, 21 inden sonra bir sistem daha oltaya takıldı, takibe aldık..Artık bundan sonra ne çıkarsa bahtımıza..Şapkadan tavşanmı çıkacak kuşmu çıkacak bakacağız.. uzgun Smile

resim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, snow41, Snowsedat, snowserkan

HEHEHE Emin amcaya kar mar yok ben burada tahmin yapmıyorum zaten kar her halüKARda yağıyor o yüzden gece nöbete gerek de olmuyor sabah namazında yağdı sabah 10 da yağdı öğleden sonra da harika yağdı çok ama çok iriydi kuşbaşı değil eşek başı kadar yağdı. Dün 18 dereceden bugün gündüz öğle üzeri 2 dereceydi mis gibi kar yağdı. Size kar mar yok Emin tahminlere devam et sen bir sonraki kar ne zaman bakem???? Smile
  Beğenenler:
  • snowserkan

(Son Düzenleme: 04-11-2025, 04:32 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(04-11-2025, 04:05 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: HEHEHE Emin amcaya kar mar yok ben burada tahmin yapmıyorum zaten kar her halüKARda yağıyor o yüzden gece nöbete gerek de olmuyor sabah namazında yağdı sabah 10 da yağdı öğleden sonra da harika yağdı çok ama çok iriydi kuşbaşı değil eşek başı kadar yağdı. Dün 18 dereceden bugün gündüz öğle üzeri 2 dereceydi mis gibi kar yağdı. Size kar mar yok Emin tahminlere devam et sen bir sonraki kar ne zaman bakem???? Smile

Bahh seenn örümcek dedeye..Dünkü İstanbul 'lu gitmiş Düzce'yede şimdi burayı beyenmeyo...Koklangız kabuğundan çıkmış, kabuğunu beyenmeyo..Saa tahmin, mahmin yok la...Biz öyle en ufak olumsuzlukda kaçan,göçen biri değiliz babo.. eye  Big Grin  Smile  thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Barbegazi, Burak1980, snowserkan

(Son Düzenleme: 04-11-2025, 07:22 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Beylikdüzü 

https://x.com/BeyCohen/status/1910684563...pUihQ&s=19

(Son Düzenleme: 04-12-2025, 02:18 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

KIŞ BİTMEDİ...Havalar hala soğuk ve aysonuna kadar devam edecek..Ayın 24 ünden sonra bir yeni sistemimiz daha yola çıktı.. Biliyorum bu seneki kıştan bıkanlarınız var ama yapacak bir şey yok ..İşimiz tahmin... Smile thumbsup ( Bu KIŞ ZOR BİTER diye az söylemedim. eye Big Grin )

resim

resim

resim

resim

Konuyu Okuyanlar:
adakar, 22 Ziyaretçi