| |
(04-11-2025, 01:14 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlk kar taneleri Burası neresi Erdo?
Nöbet nasıl gidiyor? Yokmu içinizde yeni gol haberi verebilecek babayiğit? Yokmu arttıran?Maç sürüyor haydin akıdeşler..
bu gece bi gıdım uyunmasın, uyuyana KAR yok, ona göre..Bu sezonun en önemli gecesi bu gece..
Emin by bekliyoruz 15 binlira ya iddiaya girdim müdürle yağacak diye...
(04-11-2025, 02:43 AM)Alinuri5 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin by bekliyoruz 15 binlira ya iddiaya girdim müdürle yağacak diye... Atmosferle asla kumar olmaz,çünkü hiçbir tahminde asla ve asla kesinlik olmaz.Atmosferin ne yapacağı hiç belli olmaz, bakarsın sağ gösterip,sol vurur...Bunu doğru yapmamışsın..İnşaALLAH kazanırsın..
Yapacak bişey yok emin bey ? kısmet ama müdür bayağı beni kızdırdı yılın son karı benim için bedelli olacak galiba...saygılar herkese bu sistemden sonra kapılar kapanır kiltler vurulur...Bir sonraki kış çok umutluyum herkese iyi akşamlar hemen hemen 4 aydır kış sezonu için beraberdik herkezi çok ama çok seviyor birdahaki sezonda görüşmek dileğiyle zamanı gelen abilerim vefat edeceklere şimdiden Allah dan rahmet kalanlarada sezonda görüşmek dileğiyle...
Az evvel Alinuri beye bahsetmiş olduğum üzere atmosfer böyle bir şey..Gece 12 den itibaren gelen sistemin KAR soğuğu girdi, bu sefer yağış kesildi.. İstanbul 'un kaderimi bu? Kaç saattir yağış yok..Oysa modeller ve diyagramlarda yağış bol gösteriyordu..Buyur burdan yak..Yağış tahminleri en zor yapılan bir durum, son dakikaya kadar değişebiliyor..Sistemin soğuğu ne kadar güçlü olursa olsun, yağış durumu bir handikap ve tahminide çok zor..Beklenmedik kötü bir sürpriz oldu..Artık radardan yağış takip edeceğiz..Sistemin içindeyiz ve KAR için soğuma şuan müsait .
![]() @KardanadamEmin bey karadeniz üzerinden küçük ama etkili kütleler kocaeli yönünde ilerliyor inşallah birseyler görebiliriz son umutlar diyorum takipteyim Gebzede an itibarıyla sıcaklık 1 derece dewpoint eksi 1.8 rüzgar karayelden birseyler olacak gibi Su an anadolu yakası üstündede küçük kütleler var son umutlar artık kardenizden gelen sürpriz kütleler var benim öğle saatlerine 10 - 11 e kadar ümidim var @KardanadamEmin bey radar hareketlendi
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, Snowsedat
Karayel ve Dek kavramları istanbul adına yan yana gelmemeli gebze be doğusundan kar bombaları gelecektir
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| adakar, 21 Ziyaretçi |

bu gece bi gıdım uyunmasın, uyuyana KAR yok, ona göre..Bu sezonun en önemli gecesi bu gece..