Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Bünyamin Sürmeli genelde KAR dan tahminlerinde pek bahsetmez..Çok temkinlidir..Oysa bakın şimdi ne diyor.. thumbsup 
resim
resim
resim
resim
resim
resim

Değerli Serkan KARdeşim.. Umarım rahatsızlığın devam etmiyordur..Eğerki ediyorsa tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum..İyileştiysen seni tekrar sahalarda görmek istiyoruz..Yokluğunda elimden geldiğince burada aktif olmaya gayret gösteriyor,yokluğunu hissettirmemeye çalışsamda,zaman zaman burada yalnız kalsamda yinede senin yerin bir başkadır,bunu biliyorsundur..Sezonun sonuna yaklaşırken artık sende olmalısın.. thumbsup Sevgi ve Saygılarımla..

Tam kar geloo derken Serkan ortalıkta yok noldu üstat inşallah gelirsin de tahmin patlatırsın güzel bir biz de mutlu oluruz site olarak.
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, jacobsss, Kartutgun, snowserkan

Bu gece yani perşembe cuma arası İstanbul'da nerdeyse her nokta kar tanesi görecek  thumbsup

Mgm cuma gününe kky veriyordu şimdi yağmur yapmış ama benim cuma günü kar göreceğimizden umudum var
  Beğenenler:
  • adakar, Çilingozlu, Kartutgun, Snowsedat, snowserkan

(Son Düzenleme: 04-10-2025, 09:54 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

GFS ve ECMWF Perşembe gecesi ve Cuma günü için mutabık çıktılar veriyor..Sistem KARSEVERLERE HAYIRLI OLSUN...Bu bahar ayı olan Nisandan beklenmeyen sistem için yaklaşık onbeş gündür yazılanlar yazıldı, çizilecekler çizildi, söylenecekler fazlasıyla söylendi..Söz sırası Atmosferde..Tahmin bizden takdir ALLAH'tan.. Hadi hayırlısı diyelim.. thumbsup Bu sistemin ilk gol haberini verene birkez daha zam yapıyorum 3 sıkımlık diş macunu ödülü verilecektir..( hadi yine iyisiniz,bugün cömertliğim üstümde.. eye  Big Grin  Smile  thumbsup ) 
resim

resim

resim

GFS ortalamaları 

Bu şekilde gelse gece yer yer örtü alan yerler bile olur ama ecmwf daha pinti davranıyor bakalım kim kazanacak. Kar tanesi ona gelecek olursak uyumayan onu görecektir inşallah  thumbsup

(Son Düzenleme: 04-10-2025, 11:27 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Ohh misler gibi bir hava var..İstanbul'un lodoslu Şimdilik bol güneşli ve oldukça da serin bir sabahında Maltepe sahilinde çay yudumlamanın keyfine varmaya çalışıyorum Çok güzel bir hava var keyfini çıkarın Bu günlerin akşama mı Ya da gece yarısından sonrasını farketmez..işte orası Şimdilik beklemede bu gece yarısından itibaren iki farklı atmosfer yaşayacağız ALLAH her şeyin hayırlısını versin..Gezin,tozun, sizde sahillere gidin, tadını çıkarın bu kısacık güzel günün..Sonrasımı? Sonrasınıda bekleyin, görün.. eye  Big Grin  Smile  thumbsup 
resim

Emin kardeşim yetti gari gelsin şu kemikleri ısıtan sıcak havalar.
Yetti ya canıma tak etti. özledim cayır cayır yanan nefes almakta dahi zorlandığımız sıcak yaz günlerini. Smile Smile

(04-10-2025, 12:03 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin kardeşim yetti gari gelsin şu kemikleri ısıtan sıcak havalar.
Yetti ya canıma tak etti. özledim cayır cayır yanan  nefes almakta dahi zorlandığımız sıcak yaz günlerini. Smile Smile

Abbooo Serkan KARdeşim bunları sen söylüyor olamazsın..Dublör kullanmıyon demi?  Big Grin Dünyada herşeye inanırımda senin gibi bir KAR SEVDALISI nın bu yazdıklarına aslaaa.. eye  Smile  Neyse sen burda olda biz güneş, yaz tahminleride yaparız valle.. Smile Smile
  Beğenenler:
  • adakar, angelusoO, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
40 Ziyaretçi