| |
Değerli Serkan KARdeşim.. Umarım rahatsızlığın devam etmiyordur..Eğerki ediyorsa tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum..İyileştiysen seni tekrar sahalarda görmek istiyoruz..Yokluğunda elimden geldiğince burada aktif olmaya gayret gösteriyor,yokluğunu hissettirmemeye çalışsamda,zaman zaman burada yalnız kalsamda yinede senin yerin bir başkadır,bunu biliyorsundur..Sezonun sonuna yaklaşırken artık sende olmalısın..
Beğenenler:
• Burak1980, Emreitsa, Erol Bıldırcın, jacobsss, Kartutgun, kralsef, snow41, Snowsedat, snowserkan
Tam kar geloo derken Serkan ortalıkta yok noldu üstat inşallah gelirsin de tahmin patlatırsın güzel bir biz de mutlu oluruz site olarak.
Bu gece yani perşembe cuma arası İstanbul'da nerdeyse her nokta kar tanesi görecek
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Çilingozlu, Eray, jacobsss, Kartutgun, kral, snow41, Snowsedat, snowserkan
Mgm cuma gününe kky veriyordu şimdi yağmur yapmış ama benim cuma günü kar göreceğimizden umudum var
GFS ve ECMWF Perşembe gecesi ve Cuma günü için mutabık çıktılar veriyor..Sistem KARSEVERLERE HAYIRLI OLSUN...Bu bahar ayı olan Nisandan beklenmeyen sistem için yaklaşık onbeş gündür yazılanlar yazıldı, çizilecekler çizildi, söylenecekler fazlasıyla söylendi..Söz sırası Atmosferde..Tahmin bizden takdir ALLAH'tan.. Hadi hayırlısı diyelim..
![]()
Beğenenler:
• adakar, akyekrem, Barbegazi, Burak1980, Çilingozlu, Eray, Erol Bıldırcın, Kartutgun, kral, Snowsedat, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Burak1980, Eray, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, Kartutgun, Snowsedat, snowserkan
Ohh misler gibi bir hava var..İstanbul'un lodoslu Şimdilik bol güneşli ve oldukça da serin bir sabahında Maltepe sahilinde çay yudumlamanın keyfine varmaya çalışıyorum Çok güzel bir hava var keyfini çıkarın Bu günlerin akşama mı Ya da gece yarısından sonrasını farketmez..işte orası Şimdilik beklemede bu gece yarısından itibaren iki farklı atmosfer yaşayacağız ALLAH her şeyin hayırlısını versin..Gezin,tozun, sizde sahillere gidin, tadını çıkarın bu kısacık güzel günün..Sonrasımı? Sonrasınıda bekleyin, görün..
Emin kardeşim yetti gari gelsin şu kemikleri ısıtan sıcak havalar.
Yetti ya canıma tak etti. özledim cayır cayır yanan nefes almakta dahi zorlandığımız sıcak yaz günlerini.
Beğenenler:
• adakar, angelusoO, Burak1980, Çilingozlu, Emreitsa, Eray, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, kral, snow41, Snowsedat, Snowselo
(04-10-2025, 12:03 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin kardeşim yetti gari gelsin şu kemikleri ısıtan sıcak havalar. Abbooo Serkan KARdeşim bunları sen söylüyor olamazsın..Dublör kullanmıyon demi? Dünyada herşeye inanırımda senin gibi bir KAR SEVDALISI nın bu yazdıklarına aslaaa.. Neyse sen burda olda biz güneş, yaz tahminleride yaparız valle..
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 40 Ziyaretçi |