| |
düne kadar mgm çarsambadan itibaren 4 - 5 dereceler veriyordu bugun salıdan itibaren hafta boyunca 10 derecelere çıkarmıs soğuk etkisinimi kaybetti
ecmf ne verirse versin 100m üzeri yerlerde lapa kar ve hafif örtü olacak inşallah sıkıntı yok
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Çilingozlu, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, konuralp, Snowsedat, snowserkan, yarim
Gem hariç diğer modeller bozdu ve tek çıktı kötü diye sistem kötülenmez pazartesiye kadar değişime açık bunu öğrenelim artık.
Beğenenler:
• adakar, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, konuralp, mehmet karsever, snow41, Snowsedat, snowserkan, yarim
GFS gece güncelleme de 18 19 Mart arası diyagram da kar yağışı olasılığı/80 90 Lara çıktı
Selamünaleyküm..Hayırlı, Huzurlu, Sağlıklı ve Mutlu Sabahlarınız Olsun.. Keyifli Pazarlar..
Bu gel-gitler MGM nin raporlarına yansıyınca haliyle panik havasına giren olmuş.. Arkadaşlar günlerdir yazacağımızı yazdık, çizeceklerimizi çizdik, söyleyeceklerimizi söyledik hem de birçok kez..Söz sırası atmosferde.Yaşanılacaklar herneyse bunu hepbirlikte göreceğiz.Bundan sonrası mevsimlerin sahibi YÜCE ALLAH'IN bileceği birşey..Tahmin bizden takdir ALLAH'TAN. ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Barbegazi, Burak1980, Əspəranza34, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, konuralp, kral, mehmet karsever, snow41, Snowsedat, snowserkan
Büyük değişim başlıyor yer yer 20 derecelik sıcaklık düşüşü olacak ,İstanbul kar görecek mi bu tam bir bilmece! bunu yarınki günceleme belirleyecek benim tahminim görecek
Karadeniz suyunun son bir haftada 3 derece artması sistemin buharlaşmayı artırmasını bekliyorum yani verilerin aksine bizi süprizler bekliyor Kendimizi kar yağışına odakladığımızdan biraz keyif almıyoruz sanki bu sistemden, bekleyelim görelim ben kendimi akışına bıraktım . İstanbul gerçekleşen sıcaklık değerleri
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, kral, mehmet karsever, REALSHADOW, Snowsedat, snowserkan
Nisan ayı yeni verilerle komple değişti durum çok iyi değil inşallah gerçekleşmez önümüzdeki hafta verilerine bakalım o zaman iyice netleşir.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, konuralp, mehmet karsever, Snowsedat, snowserkan
Selamün Aleykum.. Hayırlı, Huzurlu, Sağlıklı ve Mutlu Sabahlarınız Olsun..Bir önceki gün bahsetmiş olduğum üzere bu önümüzdeki sistem ve Nisan ayı ilede dahil artık söylenecekler fazlasıyla söylendi, yazılacaklar yazıldı, çizilecekler çizildi ve başından bugüne değin neler söylediysem, nelerin üstüne basa basa anlattıysam tahminlerimin tamamen arkasındayım..Modeller ve verilerin sık sık değişgenliği beni bozmaz beni bilen bilir.
![]() ![]() ![]() [url=https://ibb.co/35qHsbc6] ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, Çilingozlu, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, konuralp, Snowsedat, snowserkan, Yıldızı |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 43 Ziyaretçi |

Bu gel-gitler MGM nin raporlarına yansıyınca haliyle panik havasına giren olmuş..
Arkadaşlar günlerdir yazacağımızı yazdık, çizeceklerimizi çizdik, söyleyeceklerimizi söyledik hem de birçok kez..Söz sırası atmosferde.Yaşanılacaklar herneyse bunu hepbirlikte göreceğiz.Bundan sonrası mevsimlerin sahibi YÜCE ALLAH'IN bileceği birşey..Tahmin bizden takdir ALLAH'TAN.