|
(02-23-2025, 08:18 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Hasan_iSTANBUL bey sabah demişti harbiden oldu çarşambadan sonraki en yoğun yağış var ![]() Yağış gece yarısına kadar devam edecek biraz dan bu hat üzeri yine yoğun Kar etkisinde kalacak radar takibine devam.
zeytinburnunda da ümraniyedeki gibi yağar mı bu sistem güney kıyılar için hiç birşey ifade etmedi çünkü.
Ataşehir koptu gidiyor
Hatalar kaybolan çabalar değildir, onlar başarıya giden yolda işaret direkleridir.
Beğenenler:
• adakar, Beatum, brkkrrsln, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, Snowsedat
Maç durduruldu spiker Kar yağışı durdu saha temizleniyor maç tamamlanacak dedi ama bilmediği bir şey var az sonra yine aynı yağış gelecek ve saha bir okadar daha Kar ile dolacak maçın bitmesi zor gibi bence.
Bu gece show devam ediyor KAR bitmedi gece 04.00 kadar güzel sürprizler bizleri bekliyor.
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Çilingozlu, Eray, Erol Bıldırcın, Ftherdem, KardanadamEmin, kral, Snowsedat
Maltepe bugün gün içinde hafif şiddette KAR almayı sürdürdü..İzinli olduğum için sahilde bol bol yürüdüm ve her KAR serpintilerinde keyif tavandı..Hatta bir BEL-TUR CAFE ye geçip sahlep sipariş ettim..KAR doyurucumuydu? tabiiki hayır..Bugün sakin bir sistem yaşadı Maltepe..Akşam şu saatlerde pencere kenarında siper aldım,odaların dört bir yanından yaklaşan kuvvetli atağı bekliyorum..Gözler direk lambalarında, eller çay koyma harekatlarında, kulaklar sessizce yaklaşan kütlenin rüzgar sesine endeksli olmak üzere hava harekatına odaklı beklemekteyim..Biryandanda diyorumki BU GECE MEVZU DERİN..ÇAY KOY SEBASTİAN..
![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Barbegazi, Beatum, bulcelik, Burak1980, cemalettinx, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, snow41, Snowsedat, volkan34tr
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Beatum, bulcelik, Burak1980, cemalettinx, Çilingozlu, Eray, Erol Bıldırcın, Ftherdem, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, Snowsedat
Bulunduğum konumda an itibarıyla Matruşka sistemimizin enleri ve rüküşleri;
Görsel şölen en etkili ultra yağış çarşamba günü saat 18:00deki yağış En etkisiz yağış Perşembe günü En soğuk gün dün gece En fazla örtü dün sabah Konumumda gökgürültüsü olmadı. Tipiye benzer kısa süreli fırtınalı yağış dün saat 14:00 cıvarı. Hayal kırıklığı çabuk erimesi En çok hoşuma giden çarşamba günkü saat 18:00daki ultra yoğun kar yağışı. Matruşka sistemimize eh işte güzel diyorum. Sistemimizi Karadeniz benim memleket kaptı.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, cemalettinx, Emreitsa, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Nhgurses, Snowsedat, yahya |
Konuyu Okuyanlar: |
3uZgibi, Alp 1903, BabaKAR, coskunnkartal, fanatik, Kartutgun, realshadow, sirgalton, zemherir, 22 Ziyaretçi |