|
(02-20-2025, 11:07 PM)hasanshn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi bu sistem dek sistemimi ben anlamadım cephe vs yok mu ?@snowserkan abinin bu konuyla ilgili yorumu birkaç sayfa arkadan (02-20-2025, 06:53 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Karadeniz üzerinde gelişen yağışlar DEK değil.
Sonsuza DEK
Bu sistemde hikaye olucak gibi
realshadow yazdı (02-20-2025, 11:43 PM)
Forum da mesaj yazmadan önce eski mesajları okumanı rica ederim. Sonuçta defalarca kez sistemin gece saat 2-3 gibi başlayacağı yazıldı. Yani şu an gelen yağışlar bir nevi fragman
Radarda kocaman bir kütle var .. bizi sıyırıp geçecek sanırım . Arkadaşlarım halkalı dan öyle güzel videolar gönderiyorlar ki .şiştim burada
![]()
(02-20-2025, 11:35 PM)Nuray Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Radarda kocaman bir kütle var .. bizi sıyırıp geçecek sanırım . Arkadaşlarım halkalı dan öyle güzel videolar gönderiyorlar ki .şiştim burada Nuray hanım biz MALtepe'de , değil yerde havada bile karı saatleridr göremedik. Kıskanıyorum desem nazar değer arkadaşların oralara.. Ama ne yalan söyleyeyim Rabbim bize de ver diye haykırarak dua ediyorum İÇİMDEN ![]()
Beğenenler:
• adakar, ARZU, AZOR, Çilingozlu, Dervis, Əspəranza34, Fatih78, Ftherdem, hacimuratt, karseven_, Nuray, Primavera, realshadow, Snowsedat
Herkese selamlar, bu bağdat caddesi suadiye tarafını ne yapacağız ya? Asla yağmıyor, inanılmaz burası. En ufak bir kar birikintisi yok. 5 dklık çiseliyor bazen.
Maltepede tık yok.Radarda hareketlilik var mı ne zaman geliypr bu tarafa yağış? Son dakika inşallah değişiklik olmamıştır.Çok yağsın Allahım....
|
Konuyu Okuyanlar: |
3uZgibi, Alp 1903, BabaKAR, Barbegazi, coskunnkartal, Əspəranza34, fanatik, Kartutgun, realshadow, sirgalton, zemherir, 25 Ziyaretçi |