Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(02-20-2025, 11:07 PM)hasanshn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi bu sistem dek sistemimi ben anlamadım cephe vs yok mu ?
@snowserkan abinin bu konuyla ilgili yorumu birkaç sayfa arkadan
(02-20-2025, 06:53 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Karadeniz üzerinde gelişen yağışlar DEK değil.

DEK belli bir şekle sahip yapılardır. Neden DEK Bantları diyoruz?

Gördüklerimiz Kuzeyden inen soğuğa deniz üzerinde konvektif tepki hareketleri.

DEK oluştuğunda Radarda ki kütlelerin şeklinden anlayacaksınız.

resim
                             Sonsuza DEK

banana  Zekeriyaköy muazzam başladı yağış
  Beğenenler:
  • adakar

(Son Düzenleme: 02-20-2025, 11:43 PM, Düzenleyen: realshadow.)

Bu sistemde hikaye olucak gibi
realshadow yazdı (02-20-2025, 11:43 PM)
Forum da mesaj yazmadan önce eski mesajları okumanı rica ederim. Sonuçta defalarca kez sistemin gece saat 2-3 gibi başlayacağı yazıldı. Yani şu an gelen yağışlar bir nevi fragman

(02-20-2025, 11:29 PM)Sevtumu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sistemde hikaye olucak gibi

Daha başlamadıki yazılanları okumuyorsunuz galiba bir kaç sayfa geride gece başlayacağını yazmıştık.
  Beğenenler:
  • hacimuratt

Radarda kocaman bir kütle var .. bizi sıyırıp geçecek sanırım . Arkadaşlarım halkalı dan öyle güzel videolar gönderiyorlar ki .şiştim burada Sad
  Beğenenler:
  • ARZU, AZOR, Hasan_iSTANBUL, Primavera, Snowsedat, Snowstorm41

(Son Düzenleme: 02-20-2025, 11:41 PM, Düzenleyen: realshadow.)

(02-20-2025, 11:35 PM)Nuray Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Radarda kocaman bir kütle var .. bizi sıyırıp geçecek sanırım . Arkadaşlarım halkalı dan öyle güzel videolar gönderiyorlar ki .şiştim burada Sad

Nuray hanım biz MALtepe'de , değil yerde havada bile karı saatleridr göremedik. Kıskanıyorum desem nazar değer arkadaşların oralara.. Ama ne yalan söyleyeyim Rabbim bize de ver diye haykırarak dua ediyorum İÇİMDEN Smile

(Son Düzenleme: 02-20-2025, 11:47 PM, Düzenleyen: realshadow.)

resim
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Hasan_iSTANBUL, Primavera, Snowsedat

Muhteşem yağıyor Gaziosmanpaşa koptu resmen

resim resim resim

resim resim resim

Herkese selamlar, bu bağdat caddesi suadiye tarafını ne yapacağız ya? Asla yağmıyor, inanılmaz burası. En ufak bir kar birikintisi yok. 5 dklık çiseliyor bazen.
  Beğenenler:
  • AZOR, karaşığı, Primavera

Maltepede tık yok.Radarda hareketlilik var mı ne zaman geliypr bu tarafa yağış? Son dakika inşallah değişiklik olmamıştır.Çok yağsın Allahım....
  Beğenenler:
  • AZOR

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, Alp 1903, BabaKAR, Barbegazi, coskunnkartal, Əspəranza34, fanatik, Kartutgun, realshadow, sirgalton, zemherir, 25 Ziyaretçi