Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

ECMWF'DE Mart ayının ilk haftasına Yeni sistem hazırlığı...Biz. KARSEVERLER ne yapsak yetmiyor..Dereyi görmeden paçaları sıvıyoruz ama elde değil işte..Sistemleri takip etmek bizim işimiz..

https://ibb.co/RTSP7KVD
  Beğenenler:
  • adakar, Barbegazi, Hasan_iSTANBUL, Karseven

(02-15-2025, 03:42 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Hasan_iSTANBUL dostum ben katılamayacağımı şimdiden bildireyim. Yoğun bakımda hastam var. , Maalesef annem çok hasta o yüzden benim için mümkün değil. Sevgilerimle.

Rabbim acil şifalar versin kardeşim, Duâlarımız sizinle olsun tez vakitte güzel haberler alırsınız inşaAllah.
  Beğenenler:
  • adakar, ahmetcengiz, Emreitsa, Eray, Karseven, REALSHADOW

(Son Düzenleme: 02-15-2025, 03:59 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(02-15-2025, 03:42 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Hasan_iSTANBUL dostum ben katılamayacağımı şimdiden bildireyim. Yoğun bakımda hastam var. , Maalesef annem çok hasta o yüzden benim için mümkün değil. Sevgilerimle.

ALLAH acil şifalar versin, geçmişler olsun.Realshadow Annenize Yüce RABBİMİZ ŞAFİ sıfatıyla muamele eylesin inşaALLAH..

Abi çok geçmiş olsun Rabbım tez zamanda şifasını versin inşallah.
  Beğenenler:
  • ahmetcengiz, Emreitsa, Hasan_iSTANBUL, Karseven, REALSHADOW

Allah Şafi ismiyle Acil şifalar versin annenize inşallah.
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"

Beğenenler:
  • Emreitsa, emrkr, Hasan_iSTANBUL, Karseven, REALSHADOW

Çok geçmiş olsun...

Geçmiş olsun @realshadow

@realshadow Acil şifalar diliyorum abi. Çok geçmiş olsun
süpheci

Geçmiş olsun allah acil şifalar versin dualarımız sizinle
  Beğenenler:
  • Emreitsa, Hasan_iSTANBUL, Karseven, REALSHADOW

@realshadowALLAH şifa versin.İnşaallah iyi olur.

Konuyu Okuyanlar:
afyonlumuzaffer03, AZOR, Barbegazi, Əspəranza34, kral, Nhgurses, pcz2013, 82 Ziyaretçi