| |
arkadaşlar herkese selamlar istanbul güney kıyılarda bakırköy eminönü ve kadıköy bostancı arası deniz kıyısında 20-25 cm kar bırakma ihtimali var mı?
Arkadaşlar bu iş büyük ölçüde tamamlandı..GERİSAYIM SÜRÜYOR..Bendeniz meşaleyi yaktım.. Aldım bir elime sıcacık çayımı, bir elimdede çekirdeklerimi çitliyorum.. Bundan sonrası BOL KARLI, TİPİLİ, FIRTINALI, CETVELLİ, KARDANADAMLARIN HERYERDE HÜKÜM SÜRECEĞİ GÜNLERE ODAKLANACAĞIZ..
https://ibb.co/hPk8KXm
Beğenenler:
• ahmetcengiz, Barbegazi, Captmehmet, Çilingozlu, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, konuralp, kral, Mert2013, Snowsedat, snowserkan, yarim
60. saate azor ittirmesinden kaynaklı tokat yiyip yok olan girit ab yok olmasa 2017 sıradan bir sistem olarak kalırdı bu sistemin yanında o derece önemliydi. O alçağın yok olmama ihtimali hala duruyor mu Serkan Bey?
(02-15-2025, 10:50 AM)karcıbaba Adlı Kullanıcıdan Alıntı: arkadaşlar herkese selamlar istanbul güney kıyılarda bakırköy eminönü ve kadıköy bostancı arası deniz kıyısında 20-25 cm kar bırakma ihtimali var mı? güncel olarak 15 cm ama artabilir
(02-15-2025, 11:26 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-15-2025, 11:07 AM)hasanshn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet MGM de yola geldi geldik inşallahÇok dönüp dönüp duran sistemlerin arkasından el sallamaktan yorulduk be @KardanadamEmin bey
Beğenenler:
• Emreitsa, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, konuralp, Snowsedat, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Karseven, Kartutgun, konuralp, kral, Snowsedat, snowserkan |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Çilingozlu, fenerli, kral, Snowsedat, Trakia, 71 Ziyaretçi |

SANIRIM
Umarım burdan bi ders çıkarmışsındır..