| |
(02-11-2025, 05:34 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu uyarıyı İstanbul'un her ilçesi için mümkün görüyorum. @snowserkan bey gebze tarafları için tahmininiz nedir saat 16.00 sıralarında guzel bir geciş oldu yarım saat kadar sürdü devamı gelecekmi bu aksam ve yarın için beklentiniz nedir
Beğenenler:
• AZOR, Beatum, Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, karaşığı, konuralp, kral, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Primavera, REALSHADOW, Recep34, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan, Snowtime
Azor ve Emin Abiyi bir arada sağlıklı görmek ne güzel. Selam olsun üstadlara
Beğenenler:
• AZOR, Beatum, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, konuralp, Primavera, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan
(02-11-2025, 05:44 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan bey gebze tarafları için tahmininiz nedir saat 16.00 sıralarında guzel bir geciş oldu yarım saat kadar sürdü devamı gelecekmi bu aksam ve yarın için beklentiniz nedir Yarın için beklentim daha yüksek.
Beğenenler:
• AZOR, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, Primavera, Recep34, snow41, Snowsedat, yarim
(02-11-2025, 05:31 PM)Ftherdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-11-2025, 04:51 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan Abi şuanda Arnavutköy tekrar beyaza büründü yağış Kar sağanak şeklinde, be gece çok yerde yine yollarda kalacak araçlar olacaktır diye düşünüyorum, Senin bu konuda tahminin öngörün nedir abi bizimle paylaşırsan seviniriz. Fatih kardeşim emin ol yarın bir çok ilce de yine tatiller olacaktır bende sana katılıyorum, bu sistemi belki bir çok kişi küçümsemiş çok bir beklenti içerisinede girmemiş olabilir fakat bu sistemleri daha öncede yaşadık kendi içerisinde oluşum gösterip güçlenerek hareket eden bu sistemler hem yağışı bize bol yaşatmış hemde worteks olayı dahil bize muazzam görseller sunmuştur, bu sistemin tek beğenilmeyen yanı nereyi ve nasıl etkilediği konusu bu gün arkadaşlar paylaşmış bir ilçede yoğun Kar yağışı ve tipi hakim arabamızla 25 dk yolu tam 2,5 saatte alabildik diğer bir ilçede sadece havada görülen Kar yağışı veya yağmur ağırlıklı bir sistem geçişi olması, yoksa bu tarz aksiyonu bol sistemler her zaman beğenilmistir ve adını o yıla yazdıracak niteliktedir diye düşünüyorum.
(02-11-2025, 05:52 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-11-2025, 05:44 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan bey gebze tarafları için tahmininiz nedir saat 16.00 sıralarında guzel bir geciş oldu yarım saat kadar sürdü devamı gelecekmi bu aksam ve yarın için beklentiniz nedir Abi Eyüp Merkez bu akşam nöbette olsun mu? Sadece KKY ve yağmur var sabahtan beri
MGM'nin beklediği bu.
Bu Tahmin Birikim olarak makul ancak Yağış alanları sadece kuzeybatısı için değil İstanbul'un her ilçesi için mümkün..
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Ekrem14, Eray, Erol Bıldırcın, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Primavera, SinemSahin, snow41, Snowsedat, yarim
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, jacobsss, KardanadamEmin, Karseven, mehmet karsever, Recep34, SinemSahin, Snowsedat
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 63 Ziyaretçi |