| |
(02-11-2025, 04:34 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin abi ile beraber sistemin gücünü istişare ediyoruz1987 mi 2017 mi Vay be yaklaşık 10 senedir takip ettiğim adamlar böyle canlı kanlı görünce çok mutlu oldum @KardanadamEmin @AZOR
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Dervis, Emreitsa, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, konuralp, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Primavera, REALSHADOW, SinemSahin, snow41, Snowevren, Snowsedat, snowserkan
Evrenin sorusuna biraz da cevap niteliğinde.
Önünde 1987 Var ve sen Son bir kaç güne kadar olayı çözemiyorsun. Kesin bir dille olmasa da söylemeyi bilmeliler. Benzer desenler mevcut. Kutup yükseği oradan kalktığı anda seyreyle gümbürtüyü. Acaba bakıyorlar mı? Karşılaştırma yapıyorlar mı? Bu görüntünün Efsaneye evrilme Potansiyelini kaç kişi görebiliyor. Acaba Kaç tane kıy tırık popüleritesi yüksek olan tahminci 10 hpa da bir şeyleri değerlendiriyor. İlerleyen günlerde 10 hpa da Delik sayısının 2 ye çıkacağını, Batılı rüzgarların ANİ bir şekilde Doğulu Rüzgarlara döneceğini, VORTEKS in Ülkemizi saracağını kaç kişi görüyor.. Hiç Kimse Güncel 10 hpa Vent ![]() 15 Şubat'tan sonra beklenen hareket.. ![]() Bekleyelim bakalım. Mevlam görelim neyler, Neylerse Güzel eyler...
Beğenenler:
• ahmetcengiz, Alp 1903, AZOR, Beatum, Burak1980, Çilingozlu, Dervis, Ekrem14, Emreitsa, Eray, Erol Bıldırcın, Ftherdem, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Karseven, konuralp, kral, mehmet karsever, Mert2013, Mustafa Torun 0834, Primavera, REALSHADOW, SinemSahin, Snow Gökhan, snow41, Snowevren, snowmanadnan, snowpiercer, Snowsedat, Snowtime, yarim
@snowserkan Abi şuanda Arnavutköy tekrar beyaza büründü yağış Kar sağanak şeklinde, be gece çok yerde yine yollarda kalacak araçlar olacaktır diye düşünüyorum, Senin bu konuda tahminin öngörün nedir abi bizimle paylaşırsan seviniriz.
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Emreitsa, Erol Bıldırcın, Ftherdem, KardanadamEmin, Karseven, Mustafa Torun 0834, Primavera, REALSHADOW, Snowsedat, snowserkan
@snowserkan abi ayın 16 sına kadar yokum dedi ama dayanamadı ayrılamıyor siteden. Modellere baktıkça içindeki çocuk çıkıverdi galiba.
Sonsuza DEK
Beğenenler:
• ahmetcengiz, AZOR, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Karseven, Primavera, REALSHADOW, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan, Snowtime, utkuk435
(02-11-2025, 04:51 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan Abi şuanda Arnavutköy tekrar beyaza büründü yağış Kar sağanak şeklinde, be gece çok yerde yine yollarda kalacak araçlar olacaktır diye düşünüyorum, Senin bu konuda tahminin öngörün nedir abi bizimle paylaşırsan seviniriz. Bende senden faklı düşünmüyorum Hasan. Karadeniz üzerindeki Mini siklon patlıyor sabaha doğru. Aslında mekanizma bozuluyor.. İçinde barındırdığı denizden yüklediği tüm nemi boşaltarak kara üzerine girecek. ![]() Yağış cepte.. Ama bu yağış Kar şeklinde mi Yağmur şeklinde mi olacak. Bunun için skew-t eğrisine bakalım. Sabah 06:00 ![]() Sabah saatleri için sıcaklık 3 derece dewpoint 0 derece Dewpoint havadaki nemin buharın tekrar yağış haline dönüştüğü sıcaklığı gösterir. dewpoint ile sıcaklık arasındaki fark ne kadar yakınsa yağış ihtimali o kadar fazladır. Eğer havadaki buhar 0 derece dewppointte yağışa dönüşüyorsa bu durumda KAR Yağışı bekleriz. Çiğlenme sıcaklığı 0 ise yağan karın Yere tutunmasıda fevkalade mümkündür. Sabah 09:00 ![]() Sabah 09:00 Sıcaklık yine 3 derece dewpoint -1 derece. İşte bu durumda yağan karın Ağaç dallarına ve asfalta zınk diye tabir ettiğimiz şekilde yapışmasını bekleriz. saat 12:00 ![]() Sıcaklık yükselmiş ancak dewpoint -1 derece civarında Yağış yine KAR olarak düşecek ancak daha çok graupel şeklinde düşer. Sıcaklık ve dewpoint arasındaki farkın açılması yağışın azalacağının da işaretidir (02-11-2025, 04:55 PM)Ftherdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan abi ayın 16 sına kadar yokum dedi ama dayanamadı ayrılamıyor siteden. Modellere baktıkça içindeki çocuk çıkıverdi galiba. , İçimizdeki o Çocuk ölürse vay Halimize. Bu sitede bulunan genç yaşlı Fark etmeksizin içindeki çocukla burada. Eğer içinizde o çocuğu öldürmüşseniz. Bu sitede işiniz yok demektir.
Beğenenler:
• 3uZgibi, ahmet sözen, Alp 1903, AZOR, Beatum, brkkrrsln, Burak1980, Çilingozlu, Ekrem14, Emreitsa, Eray, Erol Bıldırcın, Ftherdem, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL,
(02-11-2025, 04:51 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan Abi şuanda Arnavutköy tekrar beyaza büründü yağış Kar sağanak şeklinde, be gece çok yerde yine yollarda kalacak araçlar olacaktır diye düşünüyorum, Senin bu konuda tahminin öngörün nedir abi bizimle paylaşırsan seviniriz. @Hasan_iSTANBUL Hasan abi bu akşam esenler, gop, eyüpsultan okul tatil listesine eklenir. Yinede bu sitede öğrenci kardeşlerimiz varsa tatil olcak diye ödevlerini aksatmasın. Bakarsınız olmaz sonra ama Fatih abi böyle demişti demeyin biz kar yağsada çalışıyoruz.
Sonsuza DEK
(02-11-2025, 05:18 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-11-2025, 04:51 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan Abi şuanda Arnavutköy tekrar beyaza büründü yağış Kar sağanak şeklinde, be gece çok yerde yine yollarda kalacak araçlar olacaktır diye düşünüyorum, Senin bu konuda tahminin öngörün nedir abi bizimle paylaşırsan seviniriz. Serkan bey cok hakli.Yas 60 icimdeki cocuk hala yasiyor.Kar sevdasi böyle bir sey.icinizdeki cocugu öldürmeyin.
Beğenenler:
• AZOR, Beatum, Erol Bıldırcın, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Mustafa Torun 0834, SinemSahin, snowpiercer, Snowsedat, snowserkan
Beğenenler:
• AZOR, Beatum, Burak1980, Erol Bıldırcın, Ftherdem, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Mustafa Torun 0834, REALSHADOW, SinemSahin, snowpiercer, Snowsedat, snowserkan
Bu uyarıyı İstanbul'un her ilçesi için mümkün görüyorum.
Muhtelif benim için.. https://www.mgm.gov.tr/tahmin/uyari-gost...=25010032y
Beğenenler:
• AZOR, Beatum, Burak1980, Çilingozlu, Ftherdem, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Primavera, SinemSahin, snow41, Snowsedat
(02-11-2025, 05:18 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-11-2025, 04:51 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan Abi şuanda Arnavutköy tekrar beyaza büründü yağış Kar sağanak şeklinde, be gece çok yerde yine yollarda kalacak araçlar olacaktır diye düşünüyorum, Senin bu konuda tahminin öngörün nedir abi bizimle paylaşırsan seviniriz. Ağzına yüreğine sağlık Abim eksik olma, senden öğrendiklerim ile bende birşeyler yorumlamaya çalışıyorum şuana kadar iyimiyiz kötümüyüz bu tahmin konusunda buda senin ve arkadaşların taktiri bizde dilimizin döndüğünce gördüklerimizi yazmaya çalışıyoruz, Bu sistem benim için özellikle bir ders niteliği taşıyordu ismi lazım değil yıllarını bu işe vermiş olanların tv lerde boy gösterip çuvalladığı bir çok sene oldu bu sene de onlardan birtanesi yaşanıyor sadece şaşırdığım konu yinede isimlerinin zikrediliyor olması, gerçekten bu bana artık çok garip geliyor.
Beğenenler:
• Burak1980, Ftherdem, KardanadamEmin, Karseven, mehmet karsever, Primavera, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 64 Ziyaretçi |