| |
(02-11-2025, 11:54 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SnowSedat bence MAL tepe'ye pek uğrama derim.. Adı üstünde MAL. tepe, burası Kardanadamlar için pek barınılacak biryer değil..Her gelen sistemde en geç KAR bu ilçeye yağar ve enaz cm burada olur..Bakın dün geceden beridir, İstanbul 'un çeşitli ilçelerinde yerde KAR örtüsü oluşurken burada masaörtüsü serip sinir tellerimizi tesbih yapıp sayıyorduk..Çok kısmetsiz biryer burası..Heryere KAR tahmini yapıp burada yağmur altında romantizmin doruklarına ulaşıyoruz..Ne yapalım? Benimde şansım,kaderim, kısmetim böyleymiş..[quote pid='74221' dateline='1739264088'] Emin üstad o kadar Haklısın ki, İkitelli, Başakşehir tarafında anlık olarak sibirya'yı yaşadım, maltepeye geldim miami sahilindeyim sanki ) [/quote] Hasan_iSTANBUL yazdı (02-11-2025, 12:33 PM)
Bu süperdi Sedat bey güldürdünüz beni valla eksik olmayın
Beğenenler:
• AZOR, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Karseven, Mustafa Torun 0834, Primavera, SinemSahin, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Alp 1903, AZOR, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Karseven, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Primavera, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan
İstanbulun güney ilceleri bakirkoy Zeytinburnu fatih güngören Kadıköy vs bu sınırda sistemlerin kurbanı oluyor. Konumum gungorende yağmur var 15 km uzaklıktaki basaksehirde 5 cm kar var.
Bize 850 de minimum -12 ve altı değerler şart hatta yukarı seviye alçağı poyraz li sistemlerde -13 zira Karadeniz eskisi gibi soğuk değil artık normallerinden 3-4 derece daha sıcak
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, AZOR, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Karseven, Primavera, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan
(02-10-2025, 12:40 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-09-2025, 11:33 PM)Erol Bıldırcın Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstad lar Dan önümüzdeki günler ve oluşacak Karadeniz WORTEX Í ile tahmin alabilirmiyiz iyi geceler herkese Ayın 2 sinden nokta atış yapmışız darısı önümüzdeki hafta sistemine
Beğenenler:
• ahmetcengiz, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Karseven, Primavera, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Alp 1903, Burak1980, Dervis, Eray, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Karseven, Primavera, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan, Snowtime, yarim
Beğenenler:
• adakar, AZOR, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Mustafa Torun 0834, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan
Arkadaşlar enerjinizi fragmanda bitirmeyin film için de saklayın
Gaziosmanpaiada çatılar beyazladı kaldırımlarda hafif beyazlamaya başladı.
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Mustafa Torun 0834, Primavera, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, SinemSahin, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, Hasan_iSTANBUL, Karseven, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan, Snowtime |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 64 Ziyaretçi |

Bu yüzden balinanın peşinde koşuyorum..Balina geldiğinde bizde