Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(02-03-2025, 04:17 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Düzce'de olduğum için sistem içime siniyor İstanbulda olsam zaten tırışkadan bir sistem bana göre.

Ahmet hocam İstanbul'un yüksekleri oralarla kapışır ona göre thumbsup
  Beğenenler:
  • Kartutgun, Primavera

15 gün boyunca İstanbul mevsim normallerinin altında 
resim

Yok canım nerede ben de düzcenin yükseklerindeyim bu arada telefon numaranı özelden istemiştim mesaj atmadın telefon ekranını değişince isimlerin bazısı kaldı bazısı silindi.

(Son Düzenleme: 02-03-2025, 09:15 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Gfs gece güncellemesi 
15 -20 Şubat arası tahminini yaptığımız sistemin devamlılığı önemli
Sibirya ısrarını sürdürüyor Avrupa'nın sistemi bizden çalma çabası var ama yedirmezler
resim

(Son Düzenleme: 02-03-2025, 09:33 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Bu akşamki güncellemede sistemin süresi uzadı ancak kesintili ve aralıklı yağışlarımız olacak çarşamba.perşembe kar cuma sıcaklık biraz yükseliyor ardından pazar pazartesi tekrar kar yağışı var hatta ayın 12 de vortex vari bir kar yağışı olabilir diyor bu güncellemeresim
resim

Gefs kontrol verisi
resim

resim

Karşılaşabileceğimiz en kötü doğa olayı depremin yaraları sarılır zamanla çok şey düzeltilebilir .
Düşük ihtimal de olsa bu yanardağ patlarsa etkilerini uzun süre atamayızresim

@AZOR Ustam ayın 12 sinden sonrada süreç bu şekilde işler diyor ECMWF...Kısa bir molayla kaldığı yerden devam...Maşallah bereketiyle gelsin işallah...

resim

Modeller mutabık 
Gfs
resim
Ecmf
resim

(Son Düzenleme: 02-03-2025, 11:28 PM, Düzenleyen: Dervis.)

Çarşamba Sabahı erken saatlerde uzun zamandır özlediğimiz aşkımıza kavuşuruz ümidiyle...

resim

@snowserkan Ustam dam haritasıda sanki kar yağışı için uygun gibi görünüyor.Müsait olursanız sizden de bir yorum alalım lütfen...

resim

Konuyu Okuyanlar:
BABA, Barbegazi, hacimuratt, 51 Ziyaretçi