Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Bu Helen yayında hareketlilik var son 1 haftadır 
Bu deprem yayı medeniyetleri yok etti hatırlarsanız 9 şiddetini kadar deprem üretebilecek dünyadaki ender noktalardan 
Ege ve Akdeniz bölgesine dikkat 

resim
  Beğenenler:
  • ahmetcengiz, Çilingozlu, Eray, Hasan_iSTANBUL

(Son Düzenleme: 02-02-2025, 02:51 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(02-02-2025, 01:44 PM)snowsnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abicim öncelikle selamlar  ve tüm forum arkadaşları .   Bahsettiğin gibi artık umutla şubat 15 sonrasına odaklanıcaz çare yok

Diğer bir durum değerli arkadaşlar  gfs nin son 3 yıldır yaptığı gibi yine son dakika oyununu gördünüz.   Yani ben bu senaryonun yine yaşanacağını da biliyordum ama forumda öyle paylaşımlar oldu ki  ben bile inandım galiba dedim bu sefer olucak. Çünkü gfs bakan biriyim çok bilgisizim yağış konusunu bilmem gem icon bilmem ne bilmem . GFS de sistem gidiyor  gem paylaşımları ecwm paylaşımları herşey çok iyi olduğundan bahsediliyor ama son noktayı gfs koyuyor ve tüm umutlarımız yerle bir oluyor .  Üzgünüm inanın en çok üzülenlerden biri benim. Çevremdekilere bile şöyle kar geliyor merkezde de olacak görünüşe göre 8-10 cm olabilir  yükseklere yarım metre hatta 1 metreler konuşacak galiba çünkü burda kar haritası paylaşan arkadaşlarda konumum harika görünüyor ama gel gör ki bahsedilen günler yaklaştıkça üzülen yine ben oluyorum . Ne diyeyim . He bu arada ben huyum bu değişmem gördüğüm doğrudan şaşmam.  Forumda ceza alan Ümit isimli üye başka bi forumda yazmaya devam ediyor . adam bu sistemle alakalı da 4-5 gün önce  yazmış bu sistemin abartıldığı gibi bir sistem olmadığını rakım sistemi olduğunu bende cevap vermiştim bu sefer yanılacaksın hocam diye . Adam yine haklı çıktı .  Böyle bi cevherin de kaybedilmesi üzücü .

Artık kalan güncellemelerde şansımıza olumlu en ufak bir durum olması bile teselli niyetine diyecez. Başka da elden birşey gelmiyor

Bize aptal diyen kendini nimetten sayan gerizekalıları burada savunmaya devam edeceksen sana da gerekeni yaparız.

Bizim ne yazdığımızı idrak etmekten yoksun akıl tutulması yaşayan tipleri burada savunma ve sen bize aptal diyen bu tipin mesajınıda begenmişsin

Bir boktan anlamayan sadece diyagramlar bakarak tahmin yaptığını sanan çapulcuları burada savunma sakın

Gerizekalı ileri vade tahmin yapmaz yapmayı bilmez sadece yapılan tahminleri diyagram üzerinden baltalar.

Bizim öğrettiklerimizle bizi satan gerizekalı embesil ordusu.

Bok olmadan kokan bok kadar değeri olmayan yavşaklar

Puştlukta üzerine yok bu tiplerin.

(02-02-2025, 02:31 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gerizekalı ileri vade tahmin yapmaz yapmayı bilmez sadece yapılan tahminleri diyagram üzerinden baltalar.

Aman @snowserkan abi bu kadar sinirlenme. yaş ilerledikçe daha sakin bir hayat lazım ? sen bize lazımsın..
                             Sonsuza DEK

(02-02-2025, 02:26 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu Helen yayında hareketlilik var son 1 haftadır 
Bu deprem yayı medeniyetleri yok etti hatırlarsanız 9 şiddetini kadar deprem üretebilecek dünyadaki ender noktalardan 
Ege ve Akdeniz bölgesine dikkat 

resim

Bulunduğu bölgede sanırsam Rodos taraflarına yakın bir de adı Santorini olan süper volkan var. Tarihte patlamaya ve medeniyetin yok olmasına neden olmuştur.
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"

Bu hayatta şunu bilir şunu söylerim kendi işine odaklanacak insan tahminini yap işine bak başkasıyla uğraşma laf sokma başkalarının üzerinden prim kasma böyle olunca kafan rahat eder yoksa bir yerde uzun süre kalamazsın adamı şutlarlar gidenin arkasından ağıt yakma sonra onunla aynı kaderi paylaşırsın adam gittiyse bir sebebi var ki gitti. Teşbihte hata olmaz şeytanın avukatlığını yapmaya gerek yok. O zaten kendi başının çaresine bakar.

(Son Düzenleme: 02-02-2025, 03:46 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(02-02-2025, 03:21 PM)Ftherdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-02-2025, 02:31 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gerizekalı ileri vade tahmin yapmaz yapmayı bilmez sadece yapılan tahminleri diyagram üzerinden baltalar.

Aman @snowserkan abi bu kadar sinirlenme. yaş ilerledikçe daha sakin bir hayat lazım ? sen bize lazımsın..
 Mazluum Mazlum'u getirin bana...

https://youtu.be/b_eduI_bLYI?si=HGXgdki5ToezdS4Y
  Beğenenler:
  • Alp 1903, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, mirhan, Özgür

Düzce nolur Serkan patron kar açısından kaç cm olur

Ümit arkadaş , az biraz tahmin yapmayı öğrendiyse,keza ben ,keza bir çok arkadaş.Taaaaa wowturkeyden beri Serkan abinin öğretileri sayesinde.Tabiri caiz ise yediği kapa pislemek denir buna.Ben bile kendi çapımda tahmin üretebilmeyi Serkan abi sayesinde öğrendim.Mesela kim biliyordu alçak basınç nasıl hareket eder,Serkan abi bahsedene kadar troposfer ısınması tabirini kim biliyordu.Yada basınç hareketlerinin nasıl şekil aldığını,zonal rüzgarların etkisini,AO VE NAO nasıl şekillenirse sisrem ihtimali olur.EL İNSAF.5 kuruş vermeden yıllarca eğitimi aldık.Kah üzüldük kah sevindik ama ustaya karşı hiçbirimiz kahraman olma çabasına girmedik.Sorduk öğrendik.Ben bile şu kıt bilgimle galiba Serkan abi bu kez yanılabilir dedim ama buraya taşıyıpta yaaa Serkan abi dediğin olmadı biz bildik demedim.İnsan bunu diyebilmesi için ya gider 5 sene Judah Kohenden bilgi alır ya da günde 3-5 saat Serkan abiden model okumayı öğrenir Smile Smile sonra yine haddini bilir yorum yapar.O yüzden her zaman bilenlerin yanında olalım ve öğrenmeye çalışalım.Eğer ki merakımız bu ise öğrenmeye çalışalım.

Serkan bey , Modellerde gfs beklediğiniz tarihlerde ispanya İngiltere civarlarında AB öngörüyor.Endeksler aşırı negatif durumu olurmu.
Aşırı negatife batı Avrupa yolcusu olabilmi soğuklar.

Konuyu Okuyanlar:
BABA, Barbegazi, hacimuratt, 48 Ziyaretçi