| |
Serkan hocam kolay gelsin. Kar açısından olmasada yağış açısından su kaynaklarına etkili bir yağış bırakırmı bu sistem. Şöyle bir 100mm yağmurada razıyım
Isatanbulda bazı ağaçlar çiçek açmış bir çoğuda çiçeğe tomurcuk ga durmuş 1 hafta daha sıcak havalar olsaydı tüm ağaçlar çiçek açardı herhalde.
İnşallah 13 şubattan itibaren herkesin istediği 10 günlük kar kış tipi vortex dek siklon vs her türlü aksiyonu yaşarız.
Haftasonu güncellemesi diye midir soğukları azalttı yağışından azaldığı söyleniyor ama ben yağış paylaşımları nereden bakılıyor bilmiyorum . Süre yaklaştıkça yine cok fazla beklentiye girdiğimizde ister istemez üzülüyoruz . Serkan abi ayın 15 ini işaret etmiş gerçi ama ne diyelim hakkımızda hayırlısı. En azından bu 5 şubatta gelicek bir soğuk var ama tam etki edeceği yer hala kestirilemiyor bir kısım şanslı çıkacak ama bakalım kime nasip olacak
AKOMDANDA İSTANBULA UYARI GELMİŞ
SİBİRYA SOĞUKLARI Kent genelinde 3 Şubat Pazartesi’den itibaren Sibirya kökenli soğuk hava dalgasının etkisine girecek. 5 Şubat Çarşamba ve 6 Şubat Perşembe günleri kar yağışı beklendiği kent genelinde Çarşamba günü 1-5 santim aralığında, Perşembe günü ise 10 ila 20 santimetreye kadar kar yağışı görülebilir. Sıcaklıkların hızla düşmesiyle birlikte buzlanma ve don olayları yaşanabileceği tahmin ediliyor.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, mehmet karsever, Primavera, REALSHADOW, Snowsedat, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, Çilingozlu, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Primavera, snowserkan,
Akşam güncellemesi bana göre güzel çıktı pazartesi ye kadar beklemek gerek kezzaa
İstanbul'da semt semt farklılıklar olacak boğaz hattı ve doğusu şanslı tabi değişime açık çünkü dinamik sistem
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Burak1980, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, kral, Mustafa Torun 0834, Primavera, REALSHADOW, snow41, Snowsedat, snowserkan
Sistemin bozulma gibi bir durumu yok.Çünkü gelecek sistem aslında belli sadece onu bulmaya çalışıyoruz
Pazartesi günü son nokta koyulur çünkü gerçekten tahmini zor bir sistem. Ama moral bozmaya gerek yok bence
Bu sistemi beğenmeyenlere diyorum ki Twitter'da Kutay mıhlıardıçın yazısını okuyun. Bu sistem sürprizlerle dolu bunu anlamakta zorluk çekenler sözüm meclisten dışarı tabi ki hafta içinde modellerin neye evrileceğini görünce ŞOK markete girebilirler.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| fenerli, KardanadamEmin, Mustafa Torun 0834, Snowsedat, Trakia, WsRc1967, 40 Ziyaretçi |

Pazartesi günü son nokta koyulur çünkü gerçekten tahmini zor bir sistem. Ama moral bozmaya gerek yok bence