Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Şubat ortası Kutup soğukları 2 ye bölünüyor Avrupa ile bizim coğrafya arasındaki savaş tekrar başlıyor bu sistemleride kaparsak efsane Şubat'ı görürüz
resim

(Son Düzenleme: 01-30-2025, 10:33 PM, Düzenleyen: Dervis.)

Arkadaşlar şehir dışındaydım yeni geldim.Cepten biraz baktım ama bilgisayardaki gibi değerlendirme olmuyor.
Serkan ustamın mini 87 öngörüsü gerçek gibi gözüküyor.Ayrıca derin incelemede AZOR ustanında 800km DEK görüşü birebir doğru.
Yaklaşık 3 gün boyunca kesintisiz DEK bantı gözüküyor.Vurduğu yeri yıkar geçer.Diagramlardaki 30-40cm lik yağışların üstünü görebiliriz.
Ben çok kalabalık yapmasın diye sadece tickhness dam bir bant resmi koyuyorum.Umarım fazlası olur...

resim

İleriye dönük en kötü senaryo 1065 Sibirya bu ne yaaa dedirtecek cinsten
resim

(Son Düzenleme: 01-30-2025, 11:01 PM, Düzenleyen: тaяaηтυℓa.)

Bu sistem öyle böyle bir sistem değil ull ve Karadeniz alçağı oluşma ihtimali çok yüksek artı orajlı kar fırtınası söz konusu bunlar hayal değil Serkan patrona 87 nin abisi derken subliminal mesaj verdim anlayana tabi ılıkçılara değil kar delilerine.

(01-08-2025, 08:04 AM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese hayırlı sabahlar sevgili dostlar,

Şimdi diyorsunuz ki Kar dan bıkılırmı evet belkide bir çok kişi bıkacak ne zaman bitiyor bu Kar yağışı diyenler olacak ama biz demeyeceğiz, önümüzde çok enteresan günler bizi bekliyor Kar fırtına herşey mevcut yakında verdiğimiz tarihler kendini fazlasıyla gösterecek merak etmeyin,  o zaman ne diyoruz efsaneye tanıklık etmeye hazırmısınız.

Günlerden 8 Ocak günü bu tahmini yapıp 6 Şubata kadar Efsane bir sistem alacağımızı söylediğimde malum şahıs ve destekçileri ardı ardına @AZOR  @snowserkan abi ve benim üzerime bir çok şey yazıp çizmişlerdi o gün bu mesajı yazdığımda yaklaşık bu sistemin tarihine tam 25 gün vardı çok şükür ki verdiğimiz tarihlerde yine bir sistem ile karşı karşıya kalacağız, evet efsane bu sene gelecek diye çok yazdık gelmeden Şubatı bile bitirenler şimdi Diyagrama iyi baksın diyorum, Bu sene daha öncede dediğimiz gibi Efsane bir sene olacak Kar yağmaz denilen yerlerin çoğuna bile Kar yağacak merak etmeyin, Kar Sağanakları, Fırtına ve Dekler İstanbulu beyaza gömmeye geliyor tadını çıkarın diyorum daha önümüzde yerden kolay kolay kalkmayacak büyük bir Beyaz örtü var diyorum. Bol KAR'lı güler olsun hepimize kalın sağlıcakla sevgili dostlar...

Marmara nín doğusu Batı ve Orta Karadeniz salı gecesinden itibaren kuvvet li kar yağışları tipi bora fırtına ya ulaşım da aksamalar meydana gelebilir okullar tatil olabilir
Sibirya destek li hava akımı olduğundan yer seviyesi hızlı ca donup sahiller dahil İstanbul ve Batı Karadeniz zimpa gibi kar yağışları yapışacak tîr 500hp -40 Lara yaklaşıyor dekler Tren gibi Aralık sız gelebilir wortex te oluşabilecek
Yetkili Ler İstanbul da belediye vali lık şimdiden tedbirler alınmalıdır
Geliyor gelmekte olan sevgili SLMlar herkes e hayırlı geceler

Hasan abi kime gönderme yapıyorsun bilmiyorum ama 10 gün sonrasının görüntüleri tutmuyor 1 ay sonraya tahmin yapmak inandırıcı değil son yıllarda gfs nin bu kadar sacmalamasindan sonra

Burda ılıkçı bilmem neci ben bu tarz söylemlere inanmıyorum. Ilikci adamin burda işi ne . Yani üst üste şöyle geliyor böyle geliyor denip hiç biri gelmediğinde insanların da psikolojisi bozuluyor. Ama bunda kişilerin kısmen hatası var bazen abaeta abarta bir hal oluyor . Onun haricinde herkes suçu zaten gfs ye buluyor abi . Son 3-4 yıldır gfs sürekli Türk tahminlerin hayalleriyle oynuyor. Kimseye gönderme yapmadım hepiniz seviliyorsunuz dediklerimi yanlışa yorumlamayin . Burda kar yağdığında herkes sevinecek bunu zaten biliyorsunuz
  Beğenenler:
  • endless, konuralp

(Son Düzenleme: 01-31-2025, 12:11 AM, Düzenleyen: тaяaηтυℓa.)

Son yılların en sağlam uzun süreli soğuk ve karlı havalarına hazır mısınız arkadaşlar o zaman geri sayım başlasın. 3 2 1. 0

Bu akşam ecmwf diyagramını beğenmedim bakalım gfs de ufak yamulma var bu yorumum gece modelleri için geçerli sadece.
  Beğenenler:
  • Çilingozlu

(Son Düzenleme: 01-31-2025, 01:21 AM, Düzenleyen: AZOR.)

Şimdi bir ihtimal daha var önümüzde bir polar vortex bölünmesi var bu bölünme çok uzun zamandır olmadı bu şekilde son bölündüğünde dondurucu 1985 kışını yaşamıştık 
Bakalım bu bölünme gerçekleşecek mi
@snowserkan sizin tecrübeleriniz ne diyor bu bölünmeye
resim
resim
resim

Konuyu Okuyanlar:
42 Ziyaretçi