Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

serkan agbi samsun bu ay sonu sisteminden nasil etkilenir sence  hic unutmam  iki sene once kar sevdalilrindan sana tahmin sormustum tam on ikiden vurdun  senden baskasina emin hocandan tarantula hocamdan baskasina sormam sizi tek gecerim bu alemde
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, snowserkan

Üstadlar...2 yerde rastladım.Gelicek sistemleri efsane mart 87 ile kıyaslayanlar var.Ne dersiniz?
Kar Mutluluktur 
  Beğenenler:
  • snowserkan

(12-18-2018, 10:33 PM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadlar...2 yerde rastladım.Gelicek sistemleri efsane mart 87 ile kıyaslayanlar var.Ne dersiniz?

Onun için cok erken arkadaslar. Yagis konusu son ana kadar degisebilen bir sey. Daha net konusabilmek bu haftayi bi gecmemiz gerekiyor.

3 ocak a kadar kar seviyesi
resim

İstanbul'da 2-3 cm kar olacak anlamına mı geliyor bu tablo??
süpheci

o tabloyu dikkate almayın 100 kere değişir daha.

Bu arada samsunlu55 kardeşim övgülerin için sağol eksik olma.

Samsun'un batısı doğusuna göre daha şanslı birikim bakımından.
vade yaklaşsın daha detaylı bilgiler veririm.

Kar mı? kar yağacak ta ne kadar birikecek ona sonra değineceğiz hiç şüphen olmasın
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, mehmet karsever, samsunlu55

28 aralık gününe kadar kar birikimi yılbaşına kar yağan karı siz düşünün ben eskilerin deyimiyle söyliyim 1 karış Smile
resim
  Beğenenler:
  • Enginist, KardanadamEmin, mehmet karsever

edirne keşan da okullar kar yağışı nedeniyle tatil edilmis
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, mehmet karsever, snowserkan

Eps mükemmel kontrol harika
Mobilden atamıyorum Sekan bey Emin bey baka bildinizmi eps ye kontrole tam ateşlik
  Beğenenler:
  • AZOR, KardanadamEmin

(12-19-2018, 12:23 AM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eps mükemmel kontrol harika
Mobilden atamıyorum Sekan bey Emin bey baka  bildinizmi eps ye kontrole tam ateşlik

Endeksler ve diğer verilerde ortak yayındalar, beklenilenden daha kritik gelişmeler olabilir, takipteyiz. thumbsup
  Beğenenler:
  • AZOR, mehmet karsever, Özgür

Konuyu Okuyanlar:
sirgalton, 42 Ziyaretçi