Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 01-07-2024, 09:34 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

ICON ve GEM, UKMO Ve ECMWF MUHTEŞEM..Hepside 13 Ocak için GİRİT ve AKDENİZDE SİKLON PATLATIYOR.. thumbsup 
resim

resim
resim

resim
resim

resim
resim

resim

Birazdan ağır bir geçiş olacak dolu hadisesi görülebilir
resim
  Beğenenler:
  • adakar, mehmet karsever, Mturi, Snowsedat, themuslim

UKMO DAN -12  ates
resim

(01-06-2024, 11:25 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Birde bu başlık altında sadece tahmin mesajları olsun.
İşin ciddiyetini konunun ağırlığını yerlere sermeyin.

Buradaki arkadaşlar işi gücü bırakıp mesaj taşımakla uğraşmasınlar.

Burada herkes gönüllü katılım yapıyor.
Kimsenin kimseye yük olmasına izin vermem.

Bu tür mesajları sohbet bölümünde yapalım.
O bölümü bu tür mesajlar için açtık.

Bundan sonra lütfen buna uyun.
Saygı görmek istiyorsanız kurallara uyun ve saygı gösterin.

Teşekkürler..

.

Merhabalar Selamün Aleyküm

gfs 13 güncellemesi 9-10 Ocagı iyice eritti . 12-14 ocak da Kırım üzerinden -12 ler yoğunlaşıyor ama ne hikmetse bizim sınırlara girince -6 -7 lere dönüşüyor . Doya doya kar için artık ocak 20 sonrasını mı bekleyecez acaba
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

Güncel GFS modelleri şablonu dalgalandırsada anafikir, anadesen önemlidir.. thumbsup 
resim

resim

resim

resim

resim

(Son Düzenleme: 01-07-2024, 03:14 PM, Düzenleyen: AZOR.)

(01-07-2024, 01:15 PM)snowsnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar Selamün Aleyküm

gfs 13 güncellemesi  9-10 Ocagı iyice eritti . 12-14 ocak da Kırım üzerinden -12 ler yoğunlaşıyor ama ne hikmetse bizim sınırlara girince -6 -7 lere dönüşüyor .  Doya doya kar için artık ocak 20 sonrasını mı bekleyecez acaba

Karadeniz deniz suyu sıcaklığı 11-12 aralarında direk etkisi var çok yumuşatıyor 850 hpa da -12 gelse müthiş dek yapacak tabi rüzgar yönüde önemliresim
  Beğenenler:
  • adakar, Eray, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, Mturi, Snowsedat

(Son Düzenleme: 01-07-2024, 02:02 PM, Düzenleyen: Dervis.)

Allah Bizede fırtınalar nasip etsin işallah...Bursa Sarıalan coşuyor.Sabah bir cm bile kar yoktu...

https://www.bursabuyuksehir.tv/canli-ulu...23504.html

(Son Düzenleme: 01-07-2024, 07:17 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Az evvel onca emek harcayarak, herkesi bilgilendirme adına yapmış olduğum paylaşımlarımın silindiğini gördüm ve üzülerek şahit oldum..Nedir sıkıntı? Kimin tavuğuna kış dedik? Bir açıklama getirilmesini beklerdim..Günümün büyük bir bölümünü buraya gelen insanların hava ile ilgili meraklarına bir nebze olsun katkıda bulunmak adına buraya işimden, evimden, kendime ayıracağım vaktimden feragat ediyorum ve bunu hiçbir maddi, manevi çıkar uğrunada yapmıyorum..Bunu hiç bu siteye yakıştıramadığımı bilmenizi isterim.Neyse bu konuda daha fazla söze gerek yok..Hayırlı akşamlar..
  Beğenenler:
  • AZOR, Cengizhan, Snow Gökhan, themuslim

Modlar neye göre hareket ediyor özel mesajlar vs anladım da tahmin silmek nedir ya. Serkan ile konuşacam bu konuyu. Siteye huzur geldi nihayet güzel sistemler öncesi bu tür davranışlar hiç hoş değil burası kimsenin kafasına göre mesaj sileceği bir platform değil bunu da anlasın herkes Emin burada paylaşım yapar kimseye bulaşmaz. Sorun nedir biri bunu bana izah etsin. Burada Serkan beyle yıllardır süregelen bir dostluğumuz var. Bu tip hadiselerin önüne geçmezsek ilerde daha fazla sorun olur bu yüzden kıvılcımı söndürmek yangını söndürmekten daha kolaydır.
  Beğenenler:
  • AZOR, Snow Gökhan, themuslim

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, Burak1980, 121 Ziyaretçi