| |
Birde bu başlık altında sadece tahmin mesajları olsun.
İşin ciddiyetini konunun ağırlığını yerlere sermeyin. Buradaki arkadaşlar işi gücü bırakıp mesaj taşımakla uğraşmasınlar. Burada herkes gönüllü katılım yapıyor. Kimsenin kimseye yük olmasına izin vermem. Bu tür mesajları sohbet bölümünde yapalım. O bölümü bu tür mesajlar için açtık. Bundan sonra lütfen buna uyun. Saygı görmek istiyorsanız kurallara uyun ve saygı gösterin. Teşekkürler..
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Alp 1903, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, Mturi, REALSHADOW, snowpiercer, Snowsedat, Snowtime
İyiyim dostum sağol.
ALLAH herkese sağlık versin. İşte bu ikili yazışma az önce yazdıklarıma örnektir. Bu mesajları sohbet bölümüne yazacağız bundan sonra. Tekrarında yönetimdeki arkadaşlar gerekeni yaparlar ona göre.. GFS'de ayın 13 ü Sıcak senaryo, diğerleri efsane..Sistem biraz daha batıdan girerse efsaneyi yaşatır ICON modeli gibi inerse Cuma akşamı başlar, Cumartesi, Pazar günü dahil olmak üzere İstanbul iyi bir sıkıntı yaşar. ![]() ![]() ![]() Diyagrama göre 12, 15 sistemiyle, 15 , 22 sistemi değerini koruyor..Sıkı takibe devam..Hava bugünden itibaren değişiyor artık.. ![]() Kore modellerinde bizleri heyecanlandırıyor.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buda 9 - 10 OCAK İstanbul için son senaryolar.. ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Alp 1903, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, Mturi, REALSHADOW, Snowsedat, Snowtime
@snowserkan emredersiniz komutanım serkan bey öyle bi yazdıki dedim heralde herkesi kovucak formdan
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, ahmetcengiz, Alp 1903, Burak1980, Eray, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, Mturi, REALSHADOW, Snowsedat, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, Mturi, Neta, REALSHADOW, Snowsedat, snowserkan, Snowtime
Abi resmen sinir harbi yaşatıyor bize . 5 bilinmeyenli denklem gibi ..çöz çözebilirsen. Valla sizi bilmem ama ben nerdeyse son 24 e girmeden hiç bir veriye güvenmez oldum. yukarısı o kadar kaotik ki her güncellemede farklı şeyler karşımıza çıkar oldu.
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, Mturi, snowpiercer, Snowsedat, snowserkan,
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, Mturi, REALSHADOW, snowpiercer, Snowsedat, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Alp 1903, Captmehmet, Çilingozlu, mehmet karsever, Mturi, Snowsedat, snowserkan, themuslim,
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Alp 1903, Captmehmet, Çilingozlu, KardanadamEmin, mehmet karsever, Mturi, Snowsedat, snowserkan, themuslim |
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, coskunnkartal, Galatasaray1905, zerensefa, 122 Ziyaretçi |